ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Do mnie odezwała się tylko jedna Pani, pisała, że miłośniczka Beni i że ma sunię Benia. Ale chciała niewykastrowanego, jako towarzysza dla suni. No cóż... Quote
GameBoy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 takich to ja mialam tez mnostwo ale w koncu znalazlam no coz - zrobie mu allegro i bedziemy wtedy sie zastanawiac czy on jest ciachniety? czy za stary juz na zabieg? Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ciachnięty jeszcze nie jest. Ale jak by znalazł się chętny, to można poprosić, żeby po za kolejnością go ciachnąć, jeśli wiek nie będzie przeszkodą. Quote
GameBoy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 dobra w poniedzialalek sie nim zajme :p Quote
GameBoy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 czy jest mozliwosc zrobienia psu lepszych fotek? Quote
GameBoy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ok a ja popytam domki, ktore pytaly o Berte czy nie sa zainteresowane Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dziewczyny - odebrałam przed chwilą super tel. Na oko, ucho super domek. Panią bardzo wzruszył los psa. Ma duży ogród, mieszkał by w ocieplonej budzie, na początku na terenie odgrodzonym od jej dwóch psów domowych : golden i nowofundland. Pani miała już kiedyś sunię bernardyna. Uwielbia duże rasy, oswajania psa się nie boi, bo były w domu psy po przejściach. Problemem byłby ewentualny transport, bo to lubuskie k. Sławy Śląskiej. Z Poznania by go mogła odebrać. Co o tym myślicie? Quote
GrubbaRybba Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dodam tylko, że prosiłybysmy kogoś o sprawdzenie domu. Dom znajduje się k. Sławy Śląskiej. No i wytrwale szukamy transportu!!! Benek ma szansę. Nie zawiedźmy go!!! Quote
ANETTTA Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 a gdzie to jest trzeba by kogos poszukac do spr domku Quote
ANETTTA Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 GameBoy napisał(a):ok a ja popytam domki, ktore pytaly o Berte czy nie sa zainteresowane berta dalej w schronie ?bo grant i malenstwo juz w domku ....czy cos wiesz o tych domkavch Quote
GameBoy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ANETTTA napisał(a):berta dalej w schronie ?bo grant i malenstwo juz w domku ....czy cos wiesz o tych domkavch Aneta pies o ktorym pisze nie jest w schronie i nigdy nie byl, poprostu ludzie sie zglosili do mnie z prosba o poszukanie domu ich psu i w sobote Berta z Poznania pojedzie do innego domu. A o domkach wiem tyle, ile trzeba zebym wydala im psa, byłam w obu. Quote
ANETTTA Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Ziutka']:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: biedny psiulek :-( Boszzz...gdzie ten domek...:roll: Nie wiem już co robić. A czy niunio ma allegro ? przydały sie ogloszenia dla benia ale tez i dla tego kochanego maleństwa naszego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101434&goto=newpost Quote
GrubbaRybba Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ANETTTA napisał(a):a gdzie to jest trzeba by kogos poszukac do spr domku Domek jest hen daleko, bo w woj lubuskim. 40 km na wschód od Zielonej Góry. 400 km od Warszawy. To jest miejscowość Droniki, k. Sławy. Quote
GrubbaRybba Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Kto pomoże w transporcie i sprawdzeniu domku? Benek nie jest już pierwszej młodości. Kierownik schroniska nazwał go psem "nieadopcyjnym". My też tak myśleliśmy, a tu nagle taka szansa. On tyle już wycierpiał. Przywiązany w lesie. Zagłodzony. Powybijane zęby (lub wszystkie wypadły). A tu nagle pojawia sie dom. Ludzie chętni dać benkowi dom do końca jego dni. Czy brak transportu pozbawi go tej szansy? POMÓŻMY MU!!! Quote
Ziutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Aguś, szukałaś na mapie dogo kogoś z tamtych okolic do sprawdzenia domku ? Dałaś info na transportowy ? Kurcze, to naprawdę wielka szansa dla benia - szansa po tak długim poszukiwaniu domku - nie można tego zaprzepaścić :shake: Quote
ocelot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Zwłaszcza, że Pani bardzo sensownie mówiła przez telefon. Quote
GameBoy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 nie znam nikogo z tamtych stron, sprawdzalyscie mapę dogo? bo widzialam, ze wyzej ten pomysl padł. Quote
GrubbaRybba Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Niestety nie sprawdzałam mapy dogo. Siedzę w pracy i nie bardzo mam czas. :( Napisałam post na transportowym. Jeśli ktoś z was może poszukać na mapie dogo, będę wdzięczna. Ja i benek. :) Quote
GameBoy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 napisz mi tylko jakie to wojewodztwo i jakie miasto bo ja z geografii to :oops::evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 GameBoy napisał(a):napisz mi tylko jakie to wojewodztwo i jakie miasto bo ja z geografii to :oops::evil_lol: Województwo lubuskie. Miejscowość: Droniki (ale to chyba jakaś wioska malutka), leży 40 km od Zielonej Góry. Quote
ANETTTA Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 klikalam na mape dogo i w lubuskim wysłałam kilka meili nie wim czy ktos nam pomoze czekamy .....jakie to odleglosci od nich .......podalm link watku moze nam ktos pomoze trzymajmy kciuki tak bardzobym chciala aby znalał dobry domek do konca zycia plisssssssssss Quote
ocelot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dzięki Anetko. Ja do niczego nie mam dzisiaj głowy, bo siedzę w pracy z 39 stopniową gorączką. Quote
GameBoy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ja te wyslalam juz wtedy tez czekam na odp - mam nadzieje, ze sie uda Quote
Recommended Posts