Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny - odebrałam przed chwilą super tel. Na oko, ucho super domek.
Panią bardzo wzruszył los psa. Ma duży ogród, mieszkał by w ocieplonej budzie, na początku na terenie odgrodzonym od jej dwóch psów domowych : golden i nowofundland. Pani miała już kiedyś sunię bernardyna. Uwielbia duże rasy, oswajania psa się nie boi, bo były w domu psy po przejściach.
Problemem byłby ewentualny transport, bo to lubuskie k. Sławy Śląskiej. Z Poznania by go mogła odebrać.
Co o tym myślicie?

Posted

GameBoy napisał(a):
ok a ja popytam domki, ktore pytaly o Berte czy nie sa zainteresowane

berta dalej w schronie ?bo grant i malenstwo juz w domku ....czy cos wiesz o tych domkavch

Posted

ANETTTA napisał(a):
berta dalej w schronie ?bo grant i malenstwo juz w domku ....czy cos wiesz o tych domkavch

Aneta pies o ktorym pisze nie jest w schronie i nigdy nie byl, poprostu ludzie sie zglosili do mnie z prosba o poszukanie domu ich psu i w sobote Berta z Poznania pojedzie do innego domu.
A o domkach wiem tyle, ile trzeba zebym wydala im psa, byłam w obu.

Posted

ANETTTA napisał(a):
a gdzie to jest trzeba by kogos poszukac do spr domku

Domek jest hen daleko, bo w woj lubuskim.
40 km na wschód od Zielonej Góry.
400 km od Warszawy.
To jest miejscowość Droniki, k. Sławy.

Posted

Kto pomoże w transporcie i sprawdzeniu domku?
Benek nie jest już pierwszej młodości. Kierownik schroniska nazwał go psem "nieadopcyjnym". My też tak myśleliśmy, a tu nagle taka szansa. On tyle już wycierpiał. Przywiązany w lesie. Zagłodzony. Powybijane zęby (lub wszystkie wypadły).
A tu nagle pojawia sie dom. Ludzie chętni dać benkowi dom do końca jego dni. Czy brak transportu pozbawi go tej szansy?

POMÓŻMY MU!!!

Posted

Aguś, szukałaś na mapie dogo kogoś z tamtych okolic do sprawdzenia domku ?
Dałaś info na transportowy ?
Kurcze, to naprawdę wielka szansa dla benia - szansa po tak długim poszukiwaniu domku - nie można tego zaprzepaścić :shake:

Posted

GameBoy napisał(a):
napisz mi tylko jakie to wojewodztwo i jakie miasto bo ja z geografii to :oops::evil_lol:

Województwo lubuskie.
Miejscowość: Droniki (ale to chyba jakaś wioska malutka), leży 40 km od Zielonej Góry.

Posted

klikalam na mape dogo i w lubuskim wysłałam kilka meili nie wim czy ktos nam pomoze czekamy .....jakie to odleglosci od nich .......podalm link watku moze nam ktos pomoze
trzymajmy kciuki

tak bardzobym chciala aby znalał dobry domek do konca zycia plisssssssssss