Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anetko poczekamy jeszcze. A potem najwyżej jakiś wyciskacz łez, albo co. Nie będzie to przekłamanie, bo do choroby przyjemnością przywiązanie do drzewa nie jest

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda ze nikt sie nie interesuje misiem ..........i innymi psiurkami

dzsija na onecie czytałam ze polska to prawie jedyny kraj gdzie spy trzyma sie na lańcuchac przy budzie całe zycie .....

Posted

ocelot napisał(a):

A jednak - pani przysłałam mi maila. Odpisałam. Zobaczymy, a może?

O kurcze...to nie zapeszam tylko po cichutku trzymam :thumbs::thumbs:

Posted

Trzymaj mocno. Pani napisała, że lubi tę rasę i ma sunię benia. I bardzo prosi o szybką odp. na temat psa. Oczywiście szybko odpisałam i dodałam, że piesio do wydania po kastracji, ale mogę poprosić o kastrację po za kolejnością i czekamy.

Posted

I tak z obietnicy się nie wywiązałam zdjęć nowych nie mam, ale sobie z kierownikiem na jego temat pogadałam.
Pies nadal zestresowany, na niego chyba zdecyduje się desperat, albo wielki miłośnik beni. Psisko tylko wychodzi z budy na jedzenie.
Widocznie przed porzuceniem łatwego życia nie miał też.

Posted

ocelot napisał(a):
I tak z obietnicy się nie wywiązałam zdjęć nowych nie mam, ale sobie z kierownikiem na jego temat pogadałam.
Pies nadal zestresowany, na niego chyba zdecyduje się desperat, albo wielki miłośnik beni. Psisko tylko wychodzi z budy na jedzenie.
Widocznie przed porzuceniem łatwego życia nie miał też.

:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: biedny psiulek :-(
Boszzz...gdzie ten domek...:roll:
Nie wiem już co robić.
A czy niunio ma allegro ?

Posted

ok jestem Ziutka
dopisze sie, zeby miec subskrybcje a po sobocie jak pozalatwiam wlasna adopcje bernardynki to pooglaszam Waszego benia

bede zagladala jak nikt nie ma nic przeciwko :p

Posted

GameBoy napisał(a):
ok jestem Ziutka
dopisze sie, zeby miec subskrybcje a po sobocie jak pozalatwiam wlasna adopcje bernardynki to pooglaszam Waszego benia

bede zagladala jak nikt nie ma nic przeciwko :p

Kochanie...zaglądaj tutaj tyle ile się da :loveu:

Mówię wam ciotki Ocelot i Anettta - GameBoy ma super rękę do domków - mam nadzieje, ze jak Ona się zajmnie ogłoszeniem Benia to będą efekty - bo moje ogłoszenia coś hmmm...:mad:

Posted

najgorsze jest to, ze na zdjeciach nie widac dobrze psa
nie wydaje mi sie, zeby on mial 8 lat, jest w kiepskim stanie a wyglada mlodziej
zreszta, pozwole sobie na szczerosc, benki nie zyja zbyt dlugo, jak wiekszosc molosow, wiec to bylaby jego koncowka :oops: a na to on mi nie wyglada

Posted

No nam też nie wyglądał na staruszka.
Ze zdjęciami problem, bo on z budy tylko na michę wychodzi i tak jest postęp, bo za pierwszym razem, w grudniu musiałam uwierzyć kier. na słowo, że to Benio. Widać było tylko ogon zza budy

Posted

ocelot napisał(a):
w grudniu musiałam uwierzyć kier. na słowo, że to Benio. Widać było tylko ogon zza budy

Biedny :shake: :shake: :shake:
Mam nadzieje, że teraz jak ciotka GameBoy zrobi ogłoszenia to Benio moment i znajdzie domek :loveu: