ocelot Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Anetko poczekamy jeszcze. A potem najwyżej jakiś wyciskacz łez, albo co. Nie będzie to przekłamanie, bo do choroby przyjemnością przywiązanie do drzewa nie jest Quote
ANETTTA Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 szkoda ze nikt sie nie interesuje misiem ..........i innymi psiurkami dzsija na onecie czytałam ze polska to prawie jedyny kraj gdzie spy trzyma sie na lańcuchac przy budzie całe zycie ..... Quote
ocelot Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ech Anetko w naszej lokalnej prasie ogłoszenie, że się przybłąkała 2-3 letnia suka rasy bernardyn w Zakościelu Quote
ANETTTA Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 kolejna bida :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: a co tam u beniusia czeka dalej ......i patrzy smutnymi oczkami Quote
ocelot Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 czeka... ale jeśli mi się uda w niedzielę to fotki nowe będą;) Quote
ocelot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='ANETTTA']szkoda ze nikt sie nie interesuje misiem ..........i innymi psiurkami A jednak - pani przysłałam mi maila. Odpisałam. Zobaczymy, a może? Quote
Ziutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ocelot napisał(a): A jednak - pani przysłałam mi maila. Odpisałam. Zobaczymy, a może? O kurcze...to nie zapeszam tylko po cichutku trzymam :thumbs::thumbs: Quote
ocelot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Trzymaj mocno. Pani napisała, że lubi tę rasę i ma sunię benia. I bardzo prosi o szybką odp. na temat psa. Oczywiście szybko odpisałam i dodałam, że piesio do wydania po kastracji, ale mogę poprosić o kastrację po za kolejnością i czekamy. Quote
ANETTTA Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 dobrze ze dopisales o tej kastracji Quote
ocelot Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Chyba tak, bo Pani chyba by wolała bez:shake: Quote
ANETTTA Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 :-(gdzie ten domek ......misio czeka i teskni Quote
ocelot Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Będziemy szukać do skutku, mam nadzieję, że pojawi się w końcu miłośnik Benia naszego. Quote
ocelot Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 I tak z obietnicy się nie wywiązałam zdjęć nowych nie mam, ale sobie z kierownikiem na jego temat pogadałam. Pies nadal zestresowany, na niego chyba zdecyduje się desperat, albo wielki miłośnik beni. Psisko tylko wychodzi z budy na jedzenie. Widocznie przed porzuceniem łatwego życia nie miał też. Quote
Ziutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ocelot napisał(a):I tak z obietnicy się nie wywiązałam zdjęć nowych nie mam, ale sobie z kierownikiem na jego temat pogadałam. Pies nadal zestresowany, na niego chyba zdecyduje się desperat, albo wielki miłośnik beni. Psisko tylko wychodzi z budy na jedzenie. Widocznie przed porzuceniem łatwego życia nie miał też. :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: biedny psiulek :-( Boszzz...gdzie ten domek...:roll: Nie wiem już co robić. A czy niunio ma allegro ? Quote
ocelot Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Allegro robiła Anetka, ale nie wiem czy nie wygasło... Quote
ANETTTA Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 wygasło wygasło ale jest odnowione nie mogłabym zapomniec o beniu :-(:-(:-(:-(czemu go nikt nie chce :-( Quote
GameBoy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ok jestem Ziutka dopisze sie, zeby miec subskrybcje a po sobocie jak pozalatwiam wlasna adopcje bernardynki to pooglaszam Waszego benia bede zagladala jak nikt nie ma nic przeciwko :p Quote
Ziutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 GameBoy napisał(a):ok jestem Ziutka dopisze sie, zeby miec subskrybcje a po sobocie jak pozalatwiam wlasna adopcje bernardynki to pooglaszam Waszego benia bede zagladala jak nikt nie ma nic przeciwko :p Kochanie...zaglądaj tutaj tyle ile się da :loveu: Mówię wam ciotki Ocelot i Anettta - GameBoy ma super rękę do domków - mam nadzieje, ze jak Ona się zajmnie ogłoszeniem Benia to będą efekty - bo moje ogłoszenia coś hmmm...:mad: Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dobra;) Będziemy czekać z niecierpliwością. Tylko nasz benio to taki ciężki przypadek... Quote
GameBoy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 dlaczego? ja swojej suni tez szukalam domu ponad m-c Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ciężki, bo już wiekowy i strasznie przestraszony... Według kierownik nieadopcyjny Quote
GameBoy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 najgorsze jest to, ze na zdjeciach nie widac dobrze psa nie wydaje mi sie, zeby on mial 8 lat, jest w kiepskim stanie a wyglada mlodziej zreszta, pozwole sobie na szczerosc, benki nie zyja zbyt dlugo, jak wiekszosc molosow, wiec to bylaby jego koncowka :oops: a na to on mi nie wyglada Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No nam też nie wyglądał na staruszka. Ze zdjęciami problem, bo on z budy tylko na michę wychodzi i tak jest postęp, bo za pierwszym razem, w grudniu musiałam uwierzyć kier. na słowo, że to Benio. Widać było tylko ogon zza budy Quote
Ziutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ocelot napisał(a):w grudniu musiałam uwierzyć kier. na słowo, że to Benio. Widać było tylko ogon zza budy Biedny :shake: :shake: :shake: Mam nadzieje, że teraz jak ciotka GameBoy zrobi ogłoszenia to Benio moment i znajdzie domek :loveu: Quote
Recommended Posts