ANETTTA Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 jutro zerkne na wyciag i klikne 100zł czeka .......decyzja Quote
emilia2280 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nie zdázylismy...:placz::placz::placz::placz::placz: Do zobaczenia kiedys Benio... Przepraszam... Quote
Denisek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Bądż szczęsliwy Beniu tam, gdzie teraz jesteś:placz:Przepraszam Cię za człowieka, który Cię porzucił.Przepraszam ,bo też należę do tego samego gatunku co tamten podły czlowiek.:placz: Quote
Ziutka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [*] [*] [*] :-(.....biegaj szczęśliwy po zielonych łąkach.... Quote
ANETTTA Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 100 zzzł wplata była od Maria Tylicka ...kto to po nicku Quote
ocelot Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Może w takim razie Pani Maria zajrzy na wątek i podejmie decyzje. Na wątek Benia skoro wpłaciła musiała zaglądać... Tak się czasami zastanawiam bezsensu, czy ludzie tacy od benia co go do drzewa przywiązali czasami myślą co się stało z ich psem? Czy przechodzą nad tym do porządku dziennego? Quote
GameBoy Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 a to nie jest Pani, która chciała go adoptować? na tym wątku nie udzielało się zbyt wiele osób wystarczy przejrzec posty wstecz... Quote
ocelot Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nie tamta pani miala na imię Krystyna. Zastanawiam się czy napisać jej na gg, że benio odszedł... Quote
GameBoy Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 napisz, mysle, ze moglaby chciec wiedziec........... Quote
ANETTTA Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 ocelot napisał(a):Nie tamta pani miala na imię Krystyna. Zastanawiam się czy napisać jej na gg, że benio odszedł... napisz moze ona czasami o nim mysli .....................a co do ludzi co go przywiazali do drzewa czy oni myslą :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:gdyby mysleli by tego nie zrobili :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:ja mam w najblizzszej rodzinie takich gnoji ........:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:i tak co kilka lat dziwnie teraz suka hysky tak poprostu im przeszkadzała bo to pies co wyje .......nagle uciekla ..potem przyszla ale nei chciala wejsc na plac ...zenada //////////////////////////////:mad::mad::mad::mad:maja juz innego ............ten juz bedzied do smierci ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,to wiem napewno bo pani go kocha a od niej tam wszystko zalezy Quote
ocelot Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Napisałam, co prawda niedostępna jest, ale macie rację, znalazła go w Internecie i faktycznie o nim myślała. Quote
ANETTTA Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='mtf zalesie']przelalam grosik na transport chyba mamy tego co wpalcał tak czy nie to TY :evil_lol:Maria Tylicka ...kto to po nicku Quote
ANETTTA Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 chyb akasa od mtf zalesie a jak sie nie przyzna to ja juz nie wiem od kogo :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:zdecydujemy co dalej jest propozycja aby te kase przelac na niewidomego cc puscie linka tego psiaka a tym czasem czekamy na decyzje wplacajacego Quote
Recommended Posts