Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bądż szczęsliwy Beniu tam, gdzie teraz jesteś:placz:Przepraszam Cię za człowieka, który Cię porzucił.Przepraszam ,bo też należę do tego samego gatunku co tamten podły czlowiek.:placz:

Posted

Może w takim razie Pani Maria zajrzy na wątek i podejmie decyzje.
Na wątek Benia skoro wpłaciła musiała zaglądać...

Tak się czasami zastanawiam bezsensu, czy ludzie tacy od benia co go do drzewa przywiązali czasami myślą co się stało z ich psem? Czy przechodzą nad tym do porządku dziennego?

Posted

ocelot napisał(a):
Nie tamta pani miala na imię Krystyna.
Zastanawiam się czy napisać jej na gg, że benio odszedł...

napisz moze ona czasami o nim mysli .....................a co do ludzi co go przywiazali do drzewa czy oni myslą :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:gdyby mysleli by tego nie zrobili :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:ja mam w najblizzszej rodzinie takich gnoji ........:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:i tak co kilka lat dziwnie teraz suka hysky tak poprostu im przeszkadzała bo to pies co wyje .......nagle uciekla ..potem przyszla ale nei chciala wejsc na plac ...zenada //////////////////////////////:mad::mad::mad::mad:maja juz innego ............ten juz bedzied do smierci ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,to wiem napewno bo pani go kocha a od niej tam wszystko zalezy

• 2 weeks later...
Posted

chyb akasa od mtf zalesie

a jak sie nie przyzna to ja juz nie wiem od kogo :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:zdecydujemy co dalej jest propozycja aby te kase przelac na niewidomego cc
puscie linka tego psiaka

a tym czasem czekamy na decyzje wplacajacego