ANETTTA Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 ja to rozumiem ...ale nie chce go przekreslic ........ Quote
ocelot Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Anetko my też nie chcemy. Tylko w jego przypadku nie jest to wszystko takie proste. Najlepiej dla niego pewnie by było gdyby trafił do Emir Quote
ANETTTA Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 ja wiem ale tam dla niego miejsca nie ma ...niestety ja tez bym ta opcej wybrała najbardziej ....... Quote
ocelot Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Musimy poczekać na Agę do poniedziałku, ona miała ciężki dzień w pracy, to może nie mogla, ale w poniedziałek na pewno do Emir napiszemy. Quote
GrubbaRybba Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kurczę, nie mam czasu napisać do Emir. Mam ostatnio tyle pracy, a net mam tylko w pracy. Nie mam czasu. Przepraszam. :-( Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dziewczyny wplacac kase na hotel czy nie? bo pytalam na PW ale nie dostalam odpowiedzi Quote
ANETTTA Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 wsyrzymamy sie Aga plissssssssssss jeden mały meil Quote
emilia2280 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja tez nie wplacalam, bo narazie nic sié nie dzieje. ale jak tylko bédzie cos ustalone na bank, robié przelew. Quote
ocelot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Z wpłatami musimy się wstrzymać, kierownik benia do hoteliku nie wyda. Cała nadzieja w Emir, jej też przecież mogłybyśmy wpłaty przelewać, ale nie wiem, czy Agnieszka znalazła czas na maila. Quote
GoniaP Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 O co chodzi z tym mailem do Emir? Dlaczego tylko Agnieszka może go napisać?? Quote
ocelot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No nie tylko Agnieszka, ale ona pisze zgrabnie, ładnie i czytelnie. Chodzi o to, że kierownik nie jest przekonany do pomysłu hoteliku. Pies nieobliczalny, a jak kogoś capnie? Albo capnie innego psa, którego ktoś oddał na przechowanie? Teoretycznie u nas źle nie ma, ale brak mu człowieka i tak sobie pomyślałyśmy, że może Emir? Ona ma doświadczenie z benkami. Kiedyś pisała Anetka, ale wtedy miejsca dla benia nie było, może teraz by się znalazło? Trudno go tak do końca skreślić Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 a czyy cos sie stało ze decyzje zmienił ............................AGA błagam .............. 1 malutki meil .............................. bedziemy placic na jego utrzymanie Quote
ocelot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Anetko on do hoteliku nie był od początku przekonany, tak samo, jak i do adopcji. Kiedy pani Krystyna zrezygnowała - to mu ulżyło. Anetko - to napisz może jeszcze raz Ty? Calutką historię, że teraz nie wychodzi z budy? Że była szansa, itd... I o pieniążkach... Quote
ocelot Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Niestety mam bardzo złe wiadomości. Benio odszedł za Tęczowy Most. Może dla niego to lepiej? Nikt go tam już nie porzuci, nie przywiąże do drzewa na stare lata? Pocieszające jedynie jest to, że odszedł chyba we śnie, w nocy, prawdopodobnie był na coś chory, ale wiadomo, jak jest w schronisku nikt nie diagnozował go. A może z tęsknoty i bólu serduszko mu pękło. Do końca mail dobrą opiekę, super budę i nikt go nie męczył: ani psy, ani ludzie - największą krzywdę uczynili mu Ci co go porzucili, na których chyba czekał do końca... Nie przekonał się do nikogo w schronisku, a to bardzo rzadko się zdarza. Szkoda, że odszedł bez swojego człowieka. Jest mi bardzo przykro, bo to jeden z pierwszych psiaków z naszego schroniska, na którego zwróciłam uwagę Quote
GrubbaRybba Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Biedak ['] :placz::placz::placz: Nie doczekał lepszego jutra.... Żegnaj beniulku!!! :-( Quote
GameBoy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 do zobaczenia Misiaczku!! Saba i Monthy napewno po Ciebie wyjdą... Quote
Agata Hanel Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Przykro bardzo że nie doczekał się swojego człowieka['] Quote
ANETTTA Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz:mnie tez bardzo przykro //////////////:placz::placz::placz::placz:ale powiem wam ze z drugiej strony sie nawet ciesze ,,,ma juz spokój .....a ostanie dni tez mial ciche cieple ..i spokojne :-(:-(:-( beniulku bys juz nigdy nie cierpiał :-(:-(:-( co mam zrobic z wplata na transport benia u mnie na koncie jest 100 zł wlascielu 100zł decyja zwrot czy mam przelac na inna bide ......kasuje namiary na moje konto Quote
GameBoy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 moze na naszego niewidomego CC ktos moglby choc 10 złotych przekazac? Beniu bedziemy pamietac Quote
t_kasiek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tak mi smutno.....biegaj teraz szczesliwy razem z moim Berusiem, ktory zyl tak krotko i maleńką Kajunia, ktora nie zdarzyla do swojego domku......i innymi psiakami !!!!! to jest wasz swiat i nikt was tam nie skrzywdzi i nie zostawi...... Quote
ocelot Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 GameBoy napisał(a):moze na naszego niewidomego CC ktos moglby choc 10 złotych przekazac? Beniu bedziemy pamietac Nie wiem kto wpłacił te 100 zł. Anetko nie wiesz? Osobiście jestem za niewidomym CC Quote
Recommended Posts