Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z wpłatami musimy się wstrzymać, kierownik benia do hoteliku nie wyda.
Cała nadzieja w Emir, jej też przecież mogłybyśmy wpłaty przelewać, ale nie wiem, czy Agnieszka znalazła czas na maila.

Posted

No nie tylko Agnieszka, ale ona pisze zgrabnie, ładnie i czytelnie.
Chodzi o to, że kierownik nie jest przekonany do pomysłu hoteliku.

Pies nieobliczalny, a jak kogoś capnie? Albo capnie innego psa, którego ktoś oddał na przechowanie?
Teoretycznie u nas źle nie ma, ale brak mu człowieka i tak sobie pomyślałyśmy, że może Emir? Ona ma doświadczenie z benkami. Kiedyś pisała Anetka, ale wtedy miejsca dla benia nie było, może teraz by się znalazło?

Trudno go tak do końca skreślić

Posted

a czyy cos sie stało ze decyzje zmienił ............................AGA błagam .............. 1 malutki meil ..............................
bedziemy placic na jego utrzymanie

Posted

Anetko on do hoteliku nie był od początku przekonany, tak samo, jak i do adopcji. Kiedy pani Krystyna zrezygnowała - to mu ulżyło.

Anetko - to napisz może jeszcze raz Ty? Calutką historię, że teraz nie wychodzi z budy? Że była szansa, itd... I o pieniążkach...

• 2 weeks later...
Posted

Niestety mam bardzo złe wiadomości.
Benio odszedł za Tęczowy Most.
Może dla niego to lepiej? Nikt go tam już nie porzuci, nie przywiąże do drzewa na stare lata?
Pocieszające jedynie jest to, że odszedł chyba we śnie, w nocy, prawdopodobnie był na coś chory, ale wiadomo, jak jest w schronisku nikt nie diagnozował go.
A może z tęsknoty i bólu serduszko mu pękło.
Do końca mail dobrą opiekę, super budę i nikt go nie męczył: ani psy, ani ludzie - największą krzywdę uczynili mu Ci co go porzucili, na których chyba czekał do końca...
Nie przekonał się do nikogo w schronisku, a to bardzo rzadko się zdarza.
Szkoda, że odszedł bez swojego człowieka.
Jest mi bardzo przykro, bo to jeden z pierwszych psiaków z naszego schroniska, na którego zwróciłam uwagę

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz::placz:mnie tez bardzo przykro //////////////:placz::placz::placz::placz:ale powiem wam ze z drugiej strony sie nawet ciesze ,,,ma juz spokój .....a ostanie dni tez mial ciche cieple ..i spokojne :-(:-(:-(
beniulku bys juz nigdy nie cierpiał :-(:-(:-(

co mam zrobic z wplata na transport benia u mnie na koncie jest 100 zł

wlascielu 100zł decyja zwrot czy mam przelac na inna bide ......kasuje namiary na moje konto

Posted

tak mi smutno.....biegaj teraz szczesliwy razem z moim Berusiem, ktory zyl tak krotko i maleńką Kajunia, ktora nie zdarzyla do swojego domku......i innymi psiakami !!!!! to jest wasz swiat i nikt was tam nie skrzywdzi i nie zostawi......

Posted

GameBoy napisał(a):
moze na naszego niewidomego CC ktos moglby choc 10 złotych przekazac?

Beniu bedziemy pamietac

Nie wiem kto wpłacił te 100 zł. Anetko nie wiesz?
Osobiście jestem za niewidomym CC