ANETTTA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 GoniaP napisał(a):No nie wiem jak z tym kontem... Jeśli kasa miałaby wpływać na moje konto, wolałabym, żeby cała kwota wpływała jednorazowo w ustalonym terminie - tylko jak to technicznie zrobić??? Ja się po prostu inaczej nie połapię... Co radzicie? mozemy sie umowic ze wplacmy kase konkretnego jednego dnia plus inf na przelewie Quote
emilia2280 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Uff, znalazlam w koncu stroné ze swojá deklaracjá - oczywiscie podtrzymujé (musialam tylko sprawdzic ile deklarowalam :eviltong:). Jest ktos chétny do zrobienia zestawienia deklaracji z kosztami? Co do przelewów - ja najbezpieczniej jesli przelejé zaraz po 28-mym kazdego miesiáca na kolejny miesiác (z wyprzedzeniem), bo juz 2 dni po wyplacie u mnie pieniédzy niet! Najlepiej jesli kazdy dopisze "Na Benia za np.marzec od ......" i tak bédzie wszystko jasne. Quote
ocelot Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ciotki pieniążki za hotelik to jedno, zestawienie: ocelot - 20 zł. gameboy - 20 zł. Anetta - 20 zl. emilia2280 - 70 zł (dobrze pamiętam?) Transport w tej chwili jest najważniejszy - pewnie spore koszta i wykup psa ze schroniska - myślę, że wykup 50 zł. Czyli trochę kasy nam potzreba. Może któraś ciotka ma pomysl na bazarek? Quote
emilia2280 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dobrze pamiétasz Ocelot. Chyba jak szukalam swojej deklaracji na wátku, zobaczylam ze GameBoy zaoferowal pomoc w transporcie- chyba o kosztach byla mowa, czy nie mam racji? Quote
GameBoy Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 emilia2280 napisał(a):Dobrze pamiétasz Ocelot. Chyba jak szukalam swojej deklaracji na wátku, zobaczylam ze GameBoy zaoferowal pomoc w transporcie- chyba o kosztach byla mowa, czy nie mam racji? GameBoy oferowal-a jestem kobieta, ja transport to tylko przez znajomych przy okazji Quote
ANETTTA Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 czy cos juz wiadomo z tym transportem Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Anetko na dniach chcemy załatwić transport dla dwóch suczek z naszego schronu, trochę gonimy w piętkę. Jeśli możesz to napisz do kogoś może Z Poznania? I oczywiście napisz w tyt., że zbieramy na transport. Quote
ANETTTA Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 wrzucilam na transport czekamy na pomoc finansowa pokrycia transportu beniulkowi Quote
ANETTTA Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 [SIZE=5][SIZE=4]Aktualizacja 17.03.2008: szczesliwiec za benia GONZO - fotki z podrózy do nowego domu! Przeszedles przez pieklo Krzyczek - teraz los Ci to wynagradza - masz juz swojego CZLOWIEKA, milosc, opieke i prawdziwy dom. ZYJ, SWOBODNY I KOCHANY SZCZESCIARZU !! nie ch mu sie wiedzie Quote
emilia2280 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Doloze 50 zl na transport (przelew po 28-mym) Quote
Agata Hanel Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='ANETTTA'][SIZE=5][SIZE=4]Aktualizacja 17.03.2008: szczesliwiec za benia GONZO - fotki z podrózy do nowego domu! Przeszedles przez pieklo Krzyczek - teraz los Ci to wynagradza - masz juz swojego CZLOWIEKA, milosc, opieke i prawdziwy dom. ZYJ, SWOBODNY I KOCHANY SZCZESCIARZU !! nie ch mu sie wiedzie Czy ten psiak pojechał do tego domu który sprawdzałam? Zamiast Benia? Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Agata Hanel napisał(a):Czy ten psiak pojechał do tego domu który sprawdzałam? Zamiast Benia? Z tego, co wiem, to tak. Quote
emilia2280 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A Benio nie ma jeszcze szansy na wyjazd? Czego brakuje? Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Brakuje osoby chętnej go przewieźć w klatce i na pewno trochę kasy. Anetko ja teraz w domu totalnie nie mam czasu, ale wieczorem spróbuje do draculi napisać pw. To co odstawił w ostatnią niedzielę budzi podziw. Albo sama napisz. Quote
GoniaP Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tylko błagam, nie organizujcie tego transportu przed Swiętami, ok? Po prostu nie dam rady się tym zając. Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Spokojnie, to tak zagmatwane, że trochę czasu zejdzie. Quote
ANETTTA Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 napisz prosze o co chodzi .......... oferty .....plisssssssssssssssssssss a co do transportu czy byłyby ktos kto mogłby przewiezc psa .....?????????? Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Pisałam wcześnie, wieczorem, jak znajdę trochę czasu napiszę do draculi pw z prośbą. A może ktoś z Poznania jeździ? Quote
ocelot Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jest szansa na transport. Możliwe, że już po niedzieli, ale narzazie nie mamy kasy na ewentualny transport. Anetko podaj namiary w pierwszym poście - swoje konto najlepiej, może już ktoś wpłaci? Napisz w tytule, że zbieramy na transport. Kasę musimy mieć wcześniej. Quote
ANETTTA Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 czy wiadaomo ile tej kasy potrzebujemy ........??? 50 zł zapłata za zabranie psa ze schroniska tak tego sie nie da obejsc :-( zbieramy kase na transport benia do hoteliku plis o pomoc w realizacji z dopiskiem wplata na transport benia Quote
ANETTTA Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 dajcie tez sygnał na watku o tym jak ktos wplaci .... Quote
mysza 1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ten Benio od dawna leży mi na sercu, ale w tej chwili nie mam środków na koncie, mogę tylko podrzucić do góry. Quote
GrubbaRybba Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Właśnie przeczytałam, że jest szansa na transport. Kto pojedzie? Pytam z ciekawości. Ja mogę dorzucić 30 zł. Więcej nie wyskrobię, spłukana jestem. Mam też klatkę kennelową - 70x90x60 cm, mogę pożyczyć na transport, ale chyba dla benka za mała będzie. Quote
ocelot Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Naświetliłam sprawę draculi dokładnie, że agresywny, że czas, że nie da się podjechać i np. z trasy go odebrać. Odpisał, że klatkę postara się w przyszłym tyg. załatwić i coś wymyśli, oczywiście liczy też na inne psiaki, bo koszty mniejsze, a Benio byłby oddzielony. Jednak to wszystko jeszcze trzeba bardzo dokładnie dograć Quote
Recommended Posts