Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
No nie wiem jak z tym kontem...
Jeśli kasa miałaby wpływać na moje konto, wolałabym, żeby cała kwota wpływała jednorazowo w ustalonym terminie - tylko jak to technicznie zrobić??? Ja się po prostu inaczej nie połapię... Co radzicie?

mozemy sie umowic ze wplacmy kase konkretnego jednego dnia plus inf na przelewie

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff, znalazlam w koncu stroné ze swojá deklaracjá - oczywiscie podtrzymujé (musialam tylko sprawdzic ile deklarowalam :eviltong:).
Jest ktos chétny do zrobienia zestawienia deklaracji z kosztami?

Co do przelewów - ja najbezpieczniej jesli przelejé zaraz po 28-mym kazdego miesiáca na kolejny miesiác (z wyprzedzeniem), bo juz 2 dni po wyplacie u mnie pieniédzy niet!

Najlepiej jesli kazdy dopisze "Na Benia za np.marzec od ......" i tak bédzie wszystko jasne.

Posted

Ciotki pieniążki za hotelik to jedno, zestawienie:
ocelot - 20 zł.
gameboy - 20 zł.
Anetta - 20 zl.
emilia2280 - 70 zł (dobrze pamiętam?)

Transport w tej chwili jest najważniejszy - pewnie spore koszta i wykup psa ze schroniska - myślę, że wykup 50 zł. Czyli trochę kasy nam potzreba. Może któraś ciotka ma pomysl na bazarek?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dobrze pamiétasz Ocelot.
Chyba jak szukalam swojej deklaracji na wátku, zobaczylam ze GameBoy zaoferowal pomoc w transporcie- chyba o kosztach byla mowa, czy nie mam racji?

GameBoy oferowal-a jestem kobieta, ja transport to tylko przez znajomych przy okazji

Posted

Anetko na dniach chcemy załatwić transport dla dwóch suczek z naszego schronu, trochę gonimy w piętkę. Jeśli możesz to napisz do kogoś może Z Poznania? I oczywiście napisz w tyt., że zbieramy na transport.

Posted

[SIZE=5][SIZE=4]Aktualizacja 17.03.2008: szczesliwiec za benia

GONZO - fotki z podrózy do nowego domu!
Przeszedles przez pieklo Krzyczek - teraz los Ci to wynagradza - masz juz swojego CZLOWIEKA, milosc, opieke i prawdziwy dom.
ZYJ, SWOBODNY I KOCHANY SZCZESCIARZU !!

nie ch mu sie wiedzie

Posted

[quote name='ANETTTA'][SIZE=5][SIZE=4]Aktualizacja 17.03.2008: szczesliwiec za benia

GONZO - fotki z podrózy do nowego domu!
Przeszedles przez pieklo Krzyczek - teraz los Ci to wynagradza - masz juz swojego CZLOWIEKA, milosc, opieke i prawdziwy dom.
ZYJ, SWOBODNY I KOCHANY SZCZESCIARZU !!

nie ch mu sie wiedzie

Czy ten psiak pojechał do tego domu który sprawdzałam? Zamiast Benia?

Posted

Brakuje osoby chętnej go przewieźć w klatce i na pewno trochę kasy.
Anetko ja teraz w domu totalnie nie mam czasu, ale wieczorem spróbuje do draculi napisać pw. To co odstawił w ostatnią niedzielę budzi podziw. Albo sama napisz.

Posted

Jest szansa na transport. Możliwe, że już po niedzieli, ale narzazie nie mamy kasy na ewentualny transport. Anetko podaj namiary w pierwszym poście - swoje konto najlepiej, może już ktoś wpłaci?
Napisz w tytule, że zbieramy na transport. Kasę musimy mieć wcześniej.

Posted

czy wiadaomo ile tej kasy potrzebujemy ........???

50 zł zapłata za zabranie psa ze schroniska tak tego sie nie da obejsc :-(

zbieramy kase na transport benia do hoteliku

plis o pomoc w realizacji

z dopiskiem

wplata na transport benia

Posted

Właśnie przeczytałam, że jest szansa na transport. Kto pojedzie? Pytam z ciekawości.

Ja mogę dorzucić 30 zł. Więcej nie wyskrobię, spłukana jestem.
Mam też klatkę kennelową - 70x90x60 cm, mogę pożyczyć na transport, ale chyba dla benka za mała będzie.

Posted

Naświetliłam sprawę draculi dokładnie, że agresywny, że czas, że nie da się podjechać i np. z trasy go odebrać.

Odpisał, że klatkę postara się w przyszłym tyg. załatwić i coś wymyśli, oczywiście liczy też na inne psiaki, bo koszty mniejsze, a Benio byłby oddzielony. Jednak to wszystko jeszcze trzeba bardzo dokładnie dograć