ocelot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Za benia pojedzie jakaś bieda z Fundacji, ale nie wiem jaka. Krystyna już jest przygotowana, czekać na biedę ma 15 marca. Któremuś psiakowi się na pewno uda. Quote
ocelot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jeszcze nie wiem. Najpierw rozmowa z kierownikiem, potem z Gosią i chyba będziemy wpłacać albo jej, albo od razu do hoteliku. Zobaczymy. Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ok dajcie prosze znac troche wczesniej ja w tym miesiacu jestem na zero - ale jak obiecalam wplace :p Quote
ocelot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Damy znać, ale nie wiem czy w tym miesiącu dojdzie do skutku. Jeśli tak to też się nie martw, zajmij się maluchami. Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 nie, prosze, nie lubie byc nieslowna dajcie mi znac jak bedzie zbiorka Quote
ANETTTA Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 i co wszyscy przygotowani do wplat .......a co z psem dalej watek ucichł .....a wiecie ja wam nie dam zapomniec :evil_lol:o beniu hehhehehehehheh:evil_lol: Quote
ocelot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Wcześniej muszę z kier. schroniska porozmawiać, jak on się zgodzi to będziemy ustalać wszystko dokładnie Quote
GoniaP Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Zmieńcie tytuł wątku, bo jest bez składu i ładu.... Quote
ANETTTA Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 na jaki ......bo dalej nie mma decyzji Quote
czarok Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ocelot napisał(a):Za benia pojedzie jakaś bieda z Fundacji, ale nie wiem jaka. Krystyna już jest przygotowana, czekać na biedę ma 15 marca. Któremuś psiakowi się na pewno uda. W tej chwili do pani Krystyny jedzie Gonzo : http://fundacja-emir.org/psy/gonzo.htm . Quote
ocelot Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 I życzymy mu wszystkiego najlepszego u Krysi Quote
ANETTTA Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 czarok napisał(a):W tej chwili do pani Krystyny jedzie Gonzo : http://fundacja-emir.org/psy/gonzo.htm . a on nie taki staruszek ale piekny misio czekamy na relacje ...... Quote
GameBoy Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Aneta zmien temat prosze bo ten jest totalnie bez sensu - na taki jak uwazasz Quote
ocelot Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ciotki możemy go brać. Tylko transport - klatka, kasa na hotel. Kto się podejmie zbierania. Oczywiście Gosiu jeśli hotelik aktualny Quote
ANETTTA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 tzn tak osoby deklarowały wplate na hotel .....miedzy innymi i ja ........to chyba wszystko aktualne ........................ GONIA p.....plis podaj nam konto i wpłacamy a transport moze na watku tranportowtym ktos tu proponował jakąs pomoc finansowa .....zrobimy jeszcze zrzutkę i bedzie ok ja wiem cała ta brudna robota spada na WAS ....................a my bedziemy WAS dopingowac .... a co kier jeszcze o nim mowił ......... Quote
ocelot Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Anetko to co zwykle. Ale benio chyba po prostu strasznie tęskni za swoim domem - tak mi się wydaje. Znowu dzisiaj siedzial w budzie - nawet nosa nie wychylił. Jemu ludzie są obojętni - dopóki nie próbują czegoś mu zrobić. Quote
ANETTTA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Gonia odezwij sie jak tam miejsce dla benia Quote
GoniaP Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No przecież miejsce czeka. Muszę wiedzieć 2 dni wcześniej kiedy go przywieziecie... Quote
ANETTTA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 dziewczyny załatwiajcie transport ................................. benio jedzie do GOni GOnia podaj nam ten nr konta .......... Quote
GoniaP Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No nie wiem jak z tym kontem... Jeśli kasa miałaby wpływać na moje konto, wolałabym, żeby cała kwota wpływała jednorazowo w ustalonym terminie - tylko jak to technicznie zrobić??? Ja się po prostu inaczej nie połapię... Co radzicie? Quote
Recommended Posts