Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
70 zl miesiécznie dorzucé

Emilka...jak tylko się spotkamy znowu to Cię chyba wycałuję od stóp do głów :evil_lol: za pomoc dla benia :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
Emilka...jak tylko się spotkamy znowu to Cię chyba wycałuję od stóp do głów :evil_lol: za pomoc dla benia :loveu: :loveu: :loveu:

o! moje kochane malenstwo! nie- to ja Ciebie wycalujé :razz:

Posted

To ja dorzucę coś do transportu. A gdzie trzeba benia przewieźć? No i kto się podejmie. Kierownik schronu wyda go tylko osobie, która ma klatkę lub kombi z klatką. Bo benio jest nieobliczalny. Myślę, że warto byłoby też jakiś sedalin mu dać na podróż.

Posted

Gosia bo ja miałam Ci wysłać informację i z braku czasu nie wysłałam, ale sądziłam, że czytałaś wątek.
Benio jest agresywny, tzn. on cały czas siedzi w budzie, ale jak ktoś chce go pogłaskać to się rzuca z zębami.

Posted

Jakbysmy w ogóle wiedzieli co mu sié przytrafilo- nie dziwilibysmy sié, ze nikomu nie ufa. Ja tez bym gryzla na jego miejscu! On potrzebuje czasu i bédzie jak nowy, a narazie sedalin chyba jest jedyná opcjá (i dobre smakolyki na pocieszenie)

Posted

GoniaP napisał(a):
A jak go karmią, czy muszą posprzątać boks, to co robią?

On mieszka w budzie na łańcuchu, więc odpada sprzątanie z boksie. Podobno, jak się podaje jedzeniem, potrafi rzucić się z zębami. Nie bardzo da się do niego podejść.

Posted

AFN ma klatkę, mogę zapytać gdzie jest. Wydaje mi się że wiem o jeszcze jednej możliwej do pożyczenia. Chociaż jest metoda na wożenie bez klatki - kaganiec i zapięcie na zamocowanych smyczach - ale do tego najlepiej się nadają kombi i większe hatchbacki. No i nie jest to metoda na długie odcinki.
Biedny pies, mam nadziej że wyjście ze schronu da mu szansę.

Posted

Słuchajcie wyjście ze schronu i tak będzie możliwe dopiero po rozmowie z kierownikiem. Na razie wstępnie zbieramy kasę, deklarację co miesięcznych wpłat i szukamy ewentualnego transportu i klatki.

Posted

deklaracje zlozone ...dziekuje wam

ja caly czs wierze ze on potrzebuje czasu ......czlowieka aby mu zaufac .....to sa bardzo pamietliwe psy ......:-(

mozew tym hoteliku by sie szybciej udobruchał ....moze ktos bedzie miec podejscie do takiego psa ...i wtedy zajmiemy sie szukaniem domku

a czy juz wiadomo kto pojechała za benia do domku