Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=6]obecnie pies bez szansy na adopcje ......siedzi skulony za buda lub w budzie ......potrzebuje kontktu z czlowiekiem i czasu .....szukamy taniego hoteliku i sponsoringu ...jest nas tu malo osob ..kto moze nam pomoc ..plissssssssssssss benius czeka

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anetko on na swoj sposob martwi się o niego i ewentualnego właściciela. Mówi, że tyle czasu, a psiak do nikogo w schronie się nie przekonał. Pracują tam różni ludzie, ale niektórzy kochają zwierzęta.

Posted

ja wiem ale jest mi bardzo przykro .....tak liczyłam powiedzcie mi a kto mu daje miche kto mu sprzata w boksie ktos przeciez musi tam wejsc ...............jak to wyglada ja tegp pojac nie moge moze jestem w bledzie wiekim bledzie ja nie znam tego psa .....ja chce wierzyc ze jest to sluszna decyzja ale pojac nie moge

Posted

Anetko teraz nie jest w ogrodzeniu jet na łańcuchu, dość długim ok 5 m.? Ma full wypas budę: duża, przestronna, najlepsza w schronisku, nad nim mieszkją króliki. Zdjęcia nie mam, ale to jest ta buda co mieszkał kaukaz. Poczekamy, może u Emir się zwolni miejsce?
Poproś może, żeby o nim pamiętała w przyszłości.

Posted

W sprawie taniego hoteliku skontaktujcie się z Gonią_P z Poznania. A nóż, widelec, jest jakieś wolne miejsce...Choć jak czytam, to benek ma teraz niezłe warunki ( jak na schronisko oczywiście).

Posted

Tu jest zdjęcie budy, choć tak naprawdę to kaukaza, a budę widać tylko trochę.
Ta buda jednak wygląda doskonale. Jest duża i ocieplana. Ona ma z 1,5 m długości, ma też "taras", aby pies mógł obserwować świat leżąc sobie. To buda, którą chyba szkoła robiła w ramach praktyk. Jest wygodna, przestronna, duża, ocieplana i pomalowana na kolorowo. :) Podejrzewam, ze lepszej nie miałby nawet w domu.

Posted

klikalm do Goni P zobaczymy .......ale czy damy rade sponsorowac ten hotelik :-(jest nas tutaj tak malo .....a benius czeka na pomoc ......bude ma super ....warunki nie złe :-(

Posted

Prześlijcie mi proszę jak najwięcej jego zdjęć na maila, oraz opis, i wszystko co wiecie o nim. Postaram się coś wykombinować. Ile macie zebranych pieniędzy? Czy są deklaracje comiesięcznych wpłat? Kto by go przywiózł do Poznania?

Posted

Prześlę jutro co się da, a jeśli nie jutro to w poniedziałek, bo dziś po 10 godz. w przy padam na ryjek. A jutro to stęsknione dzieci mogą mnie osaczyć.

Posted

Gonia cudowna jestes ze tak szybko sie odezwałas ......najwiekszy problem bedzie z kasa ...jest nas tu stosunkowo mało ......:placz::placz::placz::placz:zdradz jakies szczegóły .......oferty cenowe ile za hotelik

Posted

Kurcze to nie tak dużo, tylko transport i kasa na niego i hotelik.
Gosiu ja jutro, jak znajdę chwilę czasu to postaram Ci się wysłać trochę informacji na jego temat.