ANETTTA Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [SIZE=6]obecnie pies bez szansy na adopcje ......siedzi skulony za buda lub w budzie ......potrzebuje kontktu z czlowiekiem i czasu .....szukamy taniego hoteliku i sponsoringu ...jest nas tu malo osob ..kto moze nam pomoc ..plissssssssssssss benius czeka Quote
ocelot Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kierownik się ucieszył, że benio zostaje w schronie. Quote
ANETTTA Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 sorki ..............ale jaki ma w tym cel ...czy tylko strach przed konsekwencjami :placz::placz::placz: Quote
ocelot Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Anetko on na swoj sposob martwi się o niego i ewentualnego właściciela. Mówi, że tyle czasu, a psiak do nikogo w schronie się nie przekonał. Pracują tam różni ludzie, ale niektórzy kochają zwierzęta. Quote
ANETTTA Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ja wiem ale jest mi bardzo przykro .....tak liczyłam powiedzcie mi a kto mu daje miche kto mu sprzata w boksie ktos przeciez musi tam wejsc ...............jak to wyglada ja tegp pojac nie moge moze jestem w bledzie wiekim bledzie ja nie znam tego psa .....ja chce wierzyc ze jest to sluszna decyzja ale pojac nie moge Quote
ocelot Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Anetko teraz nie jest w ogrodzeniu jet na łańcuchu, dość długim ok 5 m.? Ma full wypas budę: duża, przestronna, najlepsza w schronisku, nad nim mieszkją króliki. Zdjęcia nie mam, ale to jest ta buda co mieszkał kaukaz. Poczekamy, może u Emir się zwolni miejsce? Poproś może, żeby o nim pamiętała w przyszłości. Quote
medar Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 W sprawie taniego hoteliku skontaktujcie się z Gonią_P z Poznania. A nóż, widelec, jest jakieś wolne miejsce...Choć jak czytam, to benek ma teraz niezłe warunki ( jak na schronisko oczywiście). Quote
ocelot Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No brak mu tam człowieka. Poproszę Age to wstawi jutro zdjęcie budy jeszcze z kaukazem. Quote
GrubbaRybba Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tu jest zdjęcie budy, choć tak naprawdę to kaukaza, a budę widać tylko trochę. Ta buda jednak wygląda doskonale. Jest duża i ocieplana. Ona ma z 1,5 m długości, ma też "taras", aby pies mógł obserwować świat leżąc sobie. To buda, którą chyba szkoła robiła w ramach praktyk. Jest wygodna, przestronna, duża, ocieplana i pomalowana na kolorowo. :) Podejrzewam, ze lepszej nie miałby nawet w domu. Quote
ANETTTA Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 chociaz tyle dobrze ze ma cieplutko a coz kaukazem pojechal do domku podobno najtańszy hoteli u murki ...ale ile nie wiem ...miejsc nie ma ? http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2980 Quote
t_kasiek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a jak mozna mu pomoc ???? co z tym hotelikiem ??? Anetko - napisz do mnie jak wyglada sprawa, bo nie mam czasu czytac ostatnio na bierzaco :( Quote
ANETTTA Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 klikalm do Goni P zobaczymy .......ale czy damy rade sponsorowac ten hotelik :-(jest nas tutaj tak malo .....a benius czeka na pomoc ......bude ma super ....warunki nie złe :-( Quote
GoniaP Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Prześlijcie mi proszę jak najwięcej jego zdjęć na maila, oraz opis, i wszystko co wiecie o nim. Postaram się coś wykombinować. Ile macie zebranych pieniędzy? Czy są deklaracje comiesięcznych wpłat? Kto by go przywiózł do Poznania? Quote
ocelot Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Prześlę jutro co się da, a jeśli nie jutro to w poniedziałek, bo dziś po 10 godz. w przy padam na ryjek. A jutro to stęsknione dzieci mogą mnie osaczyć. Quote
ANETTTA Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Gonia cudowna jestes ze tak szybko sie odezwałas ......najwiekszy problem bedzie z kasa ...jest nas tu stosunkowo mało ......:placz::placz::placz::placz:zdradz jakies szczegóły .......oferty cenowe ile za hotelik Quote
ocelot Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 GameBoy napisał(a):mysle, ze bedzie ciezko...bardzo ciezko Co tu kryć, finansowo to my nie podołamy niestety. Quote
GameBoy Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 tez mi sie niestety tak wydaje, to olbrzym-- wiadomo jaka bylaby orientacyjna cena za dobe w jego przypadku? Quote
GoniaP Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Pod warunkiem, że będzie miejsce, trzeba byłoby zapłacić miesięcznie od 100 do 150 zł w np. kociej karmie... Taki barter. Quote
ANETTTA Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 dowiedz sie o miejsce i dokladnie o cene apotem pomyslimy my ....kurcze zawsze pod gore mamy nic z gory benio szuka sponsora Quote
GoniaP Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ANETTTA napisał(a):konkretnie cena ................ No przecież napisałam - BARTER - równowartość 100-150 zł w kocim żarciu - puszkach!!! Quote
ocelot Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Kurcze to nie tak dużo, tylko transport i kasa na niego i hotelik. Gosiu ja jutro, jak znajdę chwilę czasu to postaram Ci się wysłać trochę informacji na jego temat. Quote
ANETTTA Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 a moze zacznijmy kto moze cos na niego dac ...tzn konkretnie miesiecznie deklaracje ja moge jakies 10 -15 pomagam tez innym psiakom wiec dzile jak moge Quote
Recommended Posts