GameBoy Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ok, rozumiem tak zapytalam bo o trudnosciach słychać od tyg a Pani dopiero teraz sie waha :roll: Quote
ANETTTA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 ups ciezko raz sie ciesze a raz smuce co bedzie z beniem .......on jest taki kochany ............................................akcja na 15 nie pewna los psa nie pewny ......................................:placz: Quote
ocelot Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja myślę, poczekajmy, dajmy czas na podjęcie jedynej, słusznej decyzji. Wierzę, że będzie dobrze Quote
ocelot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A jednak. Krystyna go bierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stwierdziła, że nie mogła by spać przez następne 10 lat, gdyby nie dala mu szansy. (przypuszcza, że w końcu byłby uśpiony, a uważa, że na drastyczną decyzję jest jeszcze czas) Zabezpieczy jego wybieg, żeby nikomu nie zrobił krzywdy. Przepraszam, że ciągle dzielę się z Wami wszystkim niuansami, ale jak nie z Wami to z kim? Quote
ANETTTA Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 prosze cie niech juz bedzie 15 marzec ...................i benius w domku ...........:shake::shake::shake: Quote
czarok Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='ocelot']A jednak. Krystyna go bierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Według rozmowy telefonicznej przeprowadzonej 10 minut temu ( patrz godzina postu) Pani Krystyna nie zdecydowała się na adopcję benka.... Quote
ocelot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Rozmyśliła się. To dobry dom, dobra kobieta, ale to za duży kawal drogi 400 km i za trudny pies, żeby ryzykować. Jeszcze czeka mnie rozmowa z kier., którego nie dalej jak wczoraj do tej adopcji namawiałam... I szkoda już moich nerwów, Waszych, jej na ciągłe zmiany decyzji Quote
ocelot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Tak, Czarok z Fundacji zawiezie jej jakąś biedę. I tu jest ten plus, że to nie jest kawał drogi i tfu, tfu w razie czego coś będą mogli dla niego jeszcze zrobić. Quote
GameBoy Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no coz ciesze sie, ze jakiemus innemu psu uda sie pomoc powiedz co z benkiem, czy on nieadopcyjny jest czy nadal szukamy domu? Quote
ocelot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Sama nie wiem, chyba damy mu czas, może oswoi się pomału w tym schronisku? Może on agresją reaguje na niepewność losu? Najlepiej chyba dla niego by bylo, gdyby znalazł się w jakimś dobrym hoteliku, gdzie ktoś by mu poświęcił czas, wyprowadził na prostą, ale tu z kolei w grę wchodzą finanse, których przeskoczyć się niestety nie da. Quote
GameBoy Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ile tam u Was w okolicach kosztuje doba hotelu dla takiego psa? Quote
ANETTTA Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 rada EMIR Żeby stwierdzic cokolwiek trzeba najpierw wyciągnąc go z tego schronu; jego reakcje sa spowodowane strachem i w tym stanie jego psychiki, w schronie tylko będzie coraz gorzej; ja nie mam nawet kawałka miejsca; z adopcjami tez kiepsko; moja rada: za wszelką cene zabrać ze schronu, potem zbadać a dopiero później decydowac co dalej z nim począć; pozdrawia i przykro mi, że tym razem nie mogę go zabrać do siebie EMIR Quote
ocelot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hotelu w mojej okolicy nie ma niestety, nie wiem gdzie jest najbliżej. Może w Łodzi, w Warszawie? Quote
GameBoy Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 w warszawie bedzie bardzo drogo jezeli chodzi o takiego olbrzyma :shake: Quote
ANETTTA Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 a gdzies jakiś tańszy w innej miejscowosci ........kto moze nam coś podpowiedziec ..........szukamy hoteliku kurcze a moze zmienic tytuł watku co ......? Quote
ocelot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To zmień, ale to musi być tańszy, ale dobry hotelik Quote
GameBoy Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a czy ktos sie zdeklaruje na comiesieczne wplaty? a jesli tak to ile? Quote
ocelot Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ech, rada Emir dobra, tylko nie wykonalna na dzień dzisiejszy... Quote
Recommended Posts