Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ups ciezko raz sie ciesze a raz smuce co bedzie z beniem .......on jest taki kochany ............................................akcja na 15 nie pewna los psa nie pewny ......................................:placz:

Posted

A jednak. Krystyna go bierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stwierdziła, że nie mogła by spać przez następne 10 lat, gdyby nie dala mu szansy. (przypuszcza, że w końcu byłby uśpiony, a uważa, że na drastyczną decyzję jest jeszcze czas) Zabezpieczy jego wybieg, żeby nikomu nie zrobił krzywdy.
Przepraszam, że ciągle dzielę się z Wami wszystkim niuansami, ale jak nie z Wami to z kim?

Posted

[quote name='ocelot']A jednak. Krystyna go bierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Według rozmowy telefonicznej przeprowadzonej 10 minut temu ( patrz godzina postu) Pani Krystyna nie zdecydowała się na adopcję benka....

Posted

Rozmyśliła się. To dobry dom, dobra kobieta, ale to za duży kawal drogi 400 km i za trudny pies, żeby ryzykować.
Jeszcze czeka mnie rozmowa z kier., którego nie dalej jak wczoraj do tej adopcji namawiałam...
I szkoda już moich nerwów, Waszych, jej na ciągłe zmiany decyzji

Posted

Tak, Czarok z Fundacji zawiezie jej jakąś biedę. I tu jest ten plus, że to nie jest kawał drogi i tfu, tfu w razie czego coś będą mogli dla niego jeszcze zrobić.

Posted

Sama nie wiem, chyba damy mu czas, może oswoi się pomału w tym schronisku? Może on agresją reaguje na niepewność losu? Najlepiej chyba dla niego by bylo, gdyby znalazł się w jakimś dobrym hoteliku, gdzie ktoś by mu poświęcił czas, wyprowadził na prostą, ale tu z kolei w grę wchodzą finanse, których przeskoczyć się niestety nie da.

Posted

rada EMIR

Żeby stwierdzic cokolwiek trzeba najpierw wyciągnąc go z tego schronu; jego reakcje sa spowodowane strachem i w tym stanie jego psychiki, w schronie tylko będzie coraz gorzej; ja nie mam nawet kawałka miejsca; z adopcjami tez kiepsko; moja rada: za wszelką cene zabrać ze schronu, potem zbadać a dopiero później decydowac co dalej z nim począć; pozdrawia i przykro mi, że tym razem nie mogę go zabrać do siebie EMIR