Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beniu za TM ...spij spokojnie

Witam,

Tomaszowskie schronisko, to smutne miejsce, jakich wiele na mapie Polski. Adopcje tutaj, to rzadkość. Psy latami czekają na swoją szansę i dom. Mimo troskliwej opieki dyrekcji, schronisko nie zastąpi domu. Dlatego właśnie szukamy domów dla tomaszowskich schroniskowych sierotek...

Dwa tygodnie temu straż miejska odwiązała go w lesie na rzeką. Piękny bernardyn. Podobno ma około 8 lat, choć ja uważam, że mniej. Pies jest strasznie wystraszony. Nie wychodzi na wybieg. Całe dnie spędza za budą, ukryty przed światem.

[SIZE=6]obecnie pies bez szansy na adopcje ......siedzi skulony za buda lub w budzie ......potrzebuje kontktu z czlowiekiem i czasu .....szukamy taniego hoteliku i sponsoringu ...jest nas tu malo osob ..kto moze nam pomoc ..plissssssssssssss benius czeka

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

osoby które maja kontakt ze schroniskiem piszą tak

cytuje .....Benek jest w pierwszym bokie od lewej. Ciężko go jednak zobaczyć, bo siedzi wciśnięty w róg między ścianą i budą. Nie wychodzi wcale. Tak się boi. Długo czekałam, aby się pokazał. Jak wyjęłam aparat, zaczął się wycofywać i chwilę później był już całkiem schowany.

po wielu tygodniach zycia w schronie za buda sa nowe wiesci
cytuje .............................

Już szczeka, pokazuje zęby, ale nadal się chowa. Ale postęp jest bo do budy, a nie za nią.

podniosę tomaszowskie psiaki... kto przygarnie bernardyna?
http://th.interia.pl/10,g914abc212191298/i621980.jpg

Posted

OK...to ja sobie wezmę tekst z allegro i jeszcze dzisiaj w nocy postaram się zrobić ogłoszenia - jeśli nie dzisiaj to jutro już na 100 % będą - dla kaukaza też postaram się zrobić :lol:

Posted

ANETTTA napisał(a):
dzięki :multi::multi::multi:jestes cudowna

Nie ma za co Anetko - mam tylko nadzieje, że ogłoszenia przyniosą jakiś skutek :roll:

ANETTTA napisał(a):
jeden benio juz dzisiaj pojechał do niego prawie 600km

To wspaniale - mam nadzieje, że i temu niuniowi się poszczęści i szybko znajdzie domek - najlepszy domek pod słońcem :lol:

Posted

t_kasiek napisał(a):
i jak widac odleglosci to nie taki wielki problem :D :D :D

Pewnie, że nie problem - jak to sie mówi " Miłość na dogo nie zna granic " :cool3:

Posted

No on to od życia dostał w kość. Dorze, że w porę od tego drzewa odwiązany.
Przed zdjęciem uciekł do budy, zaszczekał, ale i tak postęp, bo jak go widziałam kilka ni po przywiezieniu - to musiałam uwierzyć na słowo, że to benio.
Widać było tylko kawałek ogonka zza budy.

Posted

Pracownicy mówią, że pies jest łagodny, gdy wchodzi się do boksu, pies od razu poddaje się i pozwala ze sobą zrobić wszystko.

juz oczka jagby weselsze odzył troszke

piekny szuka domku

Posted

ANETTTA napisał(a):

czy na tych stronach trzeba byz zalogowanym czy nie

Na niektórych trzeba - niektóre bez logowania.
Ale już nie pamiętam jakie bo wszędzie i tak jestem logowana automatycznie po wejściu na stronę.

Posted

ocelot napisał(a):
Bardzo dziękujemy, a jakbyśmy poszły za ciosem i poprosiły o głoszenia jeszcze jednego, dwóch psiaków?

Nie ma sprawy - tylko linki do wątków poproszę żebym mogła sobie fotki ściągnąć i jakiś tekst - i się zrobi :lol: