bartek_yo Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 ja troche rysuje pozwolicie ze sie pochwale : i jeszcze jedno mam nadzieje ze wejdzie : dziekuje za uwage :) Quote
MSMIMI Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 bartek - prawdziwie bullowate te rysunki :lol: :lol: :lol: ale mimo ze tematyka inna - super :D moze jeszcze dzis mi sie uda ze skanerem kogos dorwac to tu wam pokaze kilka naszych hehe tufi- dzieki za zapr. mysle ze juz czas na pojednawcze pifko 8) Quote
bartek_yo Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 mam gdzies rysunek bulla, jak odzyskam skaner ( bo pozyczylem) to wrzuce, a tak sie chcialem tylko pochwalic, nieskromny jestem 8) Quote
tufi Posted April 29, 2004 Author Posted April 29, 2004 Calkiem niezle Bartek, szkoda, ze offtopikowo ;) Quote
Naya Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 Przyznam, ze rysunki bombowe. Ja tez gdzies mialam swoje, ale niestey zostal mi tylko jeden bernardyna... kiedys bedzie okazja to postaram sie wkleic. Tuffi bardzo ladne te dziela na szkle :] Quote
blaira Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 co do rysunkow to takim bullorysowniekeim jest p Ptaszynski bardzo fajnie rysuneczki adres znajdziecie w linkowni naprawde polecam :-) Quote
CHI Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Tufi - to je ale pikne! (jakby powiedzieli nasi bracia w unii :wink: ) i zdjęcia i to na szkle (Jak się to robi????) Bartek, bomba, ale jakby tak bardziej boksersko? :wink: a może by bullo-warsztaty artystyczne??? :wink: Quote
tufi Posted April 30, 2004 Author Posted April 30, 2004 Chi - maluje sie bardzo prosto :) Tylko pozniej to schnie 24h - a obejrzalas sobie 4 portrety bokserkow? :) Quote
lapis Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Tufi, musisz się zastanowić czy nie warto na wystawach rozkręcać biznesu - "na szkle malowane" jestem pełna podziwu :klacz: Quote
bartek_yo Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 tufi super ci to wychodzi !!! ja tez cos zapuszcze niedlugo (bokserskiego tez :) ) Quote
tufi Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 no co Wy :oops: ja tak tylko sie w wolnym czasie bawie :oops: myslalam o sprzedazy na wystawach, tylko nie wiem, jakie rasy najlepiej by sie sprzedawaly... Quote
Recommended Posts