Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm, Goska - nie kus, bo zaraz siade do rysowania ;) A tak serio, to maluje sobie czasami na szkle i wychodza mi takie rzeczy i jeszcze takie

Ale tak olowkiem, to lubie konie rysowac - moze wiec i bulla bym sprobowala? Hmmm

Posted

a ma ktoś moze to znane stare zdjęcie czarnobiałe chyba z początku wieku XX (albo konca XIX?) babki i zdaje się trzech białych bulli, które miały wtedy pyski bardziej jak collie niz współczesne bulle :lol: ? poszukuje go i nie moge znależć, mysle ze bullocholicy wiedzą o które zdjecie mi chodzi

pozdrawiam

Posted

:o :o :o :o :o :o :o

to co wkleiłaś tufi przeszło moje najwieksze oczekiwania :o :o :o

skąd tyle fantastycznych zdjęć???? :modla: :modla:

A pewnie chodzilo o to zdjecie z 1934 roku:

tak chodziło mi o zdjecie z tego 1934 roku :oops: ( nawet nei wiedzałam ze to z tego roku hehe)

dzieeeeki wielkie :D

yyy kto ma drukarke pozyczyć kuurde, ino wartko :D :D

Posted
Drukarkę mam - tylko jakby ją dostarczyć?

aaa.... to w takim razie wpadne do poznania w listopadzie na miedzynarodówke to pożycze :wink: ( jahu ekhm... ugościsz mnie no nie :wink: eee wcale sie nie wpraszam :evilbat: )

ja tez chetnie wrzuce pare rzeczy które mam ale jak H. wróci z pracy bo nie umiem do serwera sie dostać. ( hasło :o )

Posted

W listopadzie to my byc moze juz bedziemy dysponowali wlasnym, wiekszym lokum - wiec tez zaprosze :)

A teraz - mamy dwa tapczany w domu, bo jeden troszke sie rozlecial i teraz psy maja swoj tapczan, my mamy swoj :D Jesli psy beda laskawe udostepnic swoj tapczan ;) to zapraszam juz dzis :D