wuzetka86 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dooobrze:) Czasem skradnie jakąś szynke, czasem wskoczy łapkami na stół, a tak poza tym to jest grzeczna. Z kotem ma ograniczony kontakt więc nie ma wojen. I nie wskakuje rano do łóżek, nie gryzie i nie drapie na powitanie jak Skrętka:evil_lol:. Nie chce tez wchodzić do łazienki. Zachowuje się tak od samego początku. Dlatego była chyba taka zestresowana tą kąpielą, bo wogóle nie chciała być w tym pomieszczeniu. Skrętka wygrzewa się na podłodze przy każdej okazji, a Magia ma jakies opory. Może kafelki jej się kojarzą z weterynarzem? Nie wiem. Ciekawe co z nastepną kąpielą, a raczej bez tego się nie obędzie - lubi tarzać się w trawie:roll: Quote
Tola Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Magiawidocznie nie wie jeszcze co to łozko i łazienka... Z tego co wiem przez jakis czas mieszkała w piwnicy... Ale to mądra sunia; szybko zorientuje sie gdzie najwygodniej:cool3: Quote
Murka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A na kanapy wchodzi? Z tym nie powinna mieć problemu, bo w domku drewnianym miała spanko właśnie na kanapie :p Notabene robiła na niej wciąż porządki... Kocyki nie mogły leżeć równo, musiały być artystycznie pozwijane i zmamlane :cool3: Quote
Tola Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Murka napisał(a):A na kanapy wchodzi? Z tym nie powinna mieć problemu, bo w domku drewnianym miała spanko właśnie na kanapie :p Notabene robiła na niej wciąż porządki... Kocyki nie mogły leżeć równo, musiały być artystycznie pozwijane i zmamlane :cool3: Suki chyba tak mają:cool3: Moja Tolka ciągle robi takie "porzadki" Quote
sacred PIRANHA Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 moj pies tez tak robi...moze on ma cos z suni:D zawsze wiedzialam ze jest jakis dziwny....:D:D:D Quote
Murka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A ja znów przypomnę o długu Magii (100zł), bo od wpłaty Niki-lidki zapadła cisza w tym temacie :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 no moi drodzy...trzeba zbierac grosz do grosza...nie ma innej rady:):):) Quote
agusiazet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ja postaram się coś wpłacić po dopływie gotówki (50 zł), tylko sza, bo mąż się dowie!!! A przecież zgodził się na tymczasowicza, żeby odpływu kasy nie było, biedny, wierzy, że nie będzie:) Quote
wuzetka86 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wpłaciłam 50zł. Maginka dalej zwija kocyki po swojemu. Aż strach kupić jej porządne posłanie:shake: Poza tym lubi jak ją czeszę i uwielbia masaże:lol: Nadstawia tylko boczki po kolei "jeszcze tu i tu i tutaj..." Quote
Murka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 wuzetka, przyszła Twoja wpłata, dzięki! ;) Tak więc długu pozostało tylko 50 zł. Quote
wuzetka86 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Mam zdjęcia z czwartku, ale dziś jeszcze chyba nie uda mi się ich wstawić... Quote
agusiazet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Piękna Magia i jeszcze piękniejsze uchole:) Quote
Tola Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jaka ona szczesliwa:loveu::loveu::loveu: I jaka sliczna:loveu::loveu::loveu: A gdzie kumpela Skrętka? Quote
Murka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jak się umięśniła :razz: :loveu: Pobyt u Ciebie, wuzetka, zdecydowanie jej służy :cool3: Quote
wuzetka86 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Skrętka stwierdziła, że idzie do domu więc podziwiała wyczyny Maginki zza szyby. Wygląda troche lepiej, ale jeszcze ma dużo luźnej skórki do wypełnienia tłuszczykiem. Na pewno potrzeba jej jeszcze czasu. Za to ranki po zabiegu prawie juz nie widać. Super się zagoiło. Quote
Recommended Posts