Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli mogę się wtrącić, czy szczepienie jutro ma sens? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale szczepienie podobno i tak jest ważne po iluśtam dniach (21?), a jeżeli Magia ma zaświadczenie ze schroniska to na podróż chyba wystarczy. Nie wiadomo też jak organizm zareaguje. Może lepiej jak zaszczepię ją po powrocie?

Posted

OK, jak ma zaswiadczenie ze schroniska, to wystarczy. Myslalam, ze w ogole nie ma.

Wuzetka, my bedziemy jutro ok. 15-15.30 na parkingu przy Galerii Krakow zaraz kolo dworca, tam jest parking bezplatny na 1 godz.

Posted

Czyli pewnie o 14 bo codziennie jest godzinę wczesniej:cool3: A tak poważnie to przyjedziemy tak żeby się nie spóźnić (bo wezme sobie kogoś do towarzystwa) i poczekamy. Mamy swoje numery to jakoś się znajdziemy:)
Qrcze to już jutro:loveu:

Posted

Klara ma towarzystwo u Murki:lol:
Najwazniejsze , ze juz juz poza schronem.
Trzeba tylko trzymac kciuki zeby i ona tak szybko znalazła swoje miejsce na ziemi...
Cały czas trzymam kciuki za podróz Magii:thumbs:.

Posted

Dostałam info - Magia słodko spi w pociągu, który wiezie ją po nowe zycie:loveu:
Teraz jeszcze tylko czekamy na wiesci jak poszlo dziewczynom w programie Kundel:roll:

Posted

U nas różowo nie jest:( Magia gryzie Skrętkę a ona za nią szaleje, liże ją po pyszczku, kładzie się. O co jej chodzi? Przecież była z innymi psami. Teraz jedna siedzi na górze, druga na dole a my myslimy co z tym zrobić...

Posted

Powolutku, trzeba dac Magii czas.

Nie zapominajcie, ze ona od godz. 9 rano byla w podrozy!!!!!!!!! 12 godzin, zmiany miejsc, samochodow, srodkow transportu. Niech sie psisko przespi do rana spokojnie.

Mala moze podgryzac, bo chce jej pokazac kto jest starszy.
Trzeba im dac czas na dogadanie sie. Nie od razu wszystko uklada sie tak, jakbysmy my chcieli. I nie ma co na sile psow izolowac, tylko caly czas kontrolowac ich kontakty. Izolowanie moze tylko pogorszyc sytuacje.