Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale cudne :loveu:
może uaktualnijcie pierwszy post i tytuł, żeby od razu było wiadomo
gdzie teraz jest Magia

śliczna biała sunieczka prosi o dobry dom

Posted

O ile się nic innego nie znajdzie, to sunia pojedzie 27-ego ;)
Bedziemy mieć z Ulką18 trzy psy :roll:, ale jakoś damy radę, oprócz Magii jadą dwie malizny, bardzo grzeczne podczas jazdy.

Posted

Magie trzeba będzie przywiązać do zagłówka, bo ona jest bardzo ruchliwa i wszędzie musi wsadzić nochala :lol:
O transporterkach też myślałam, ale musiałyby byc większe niż kocie, no i jeśli nie masz bagażnika to jak się dwa takie transporterki postawi na tylnim siedzeniu, to miejsca na Magię już chyba nie będzie :roll:

Majka jedzie w samochodzie tak jakby jej nie było, zwija się w kłębek i psa nie ma, także jej transporterek jest niepotrzebny. Ewentualnie dla Pysi, ale ją zawsze mozna wziąć na kolanka i też jest spokój ;)

No i wszystkie panienki są wolne od choroby lokomocyjnej, co znam znacznie ułatwi podróż :cool3:

Posted

[SIZE=2]Ja składam wszystkim serdeczne zyczenia; zdrowych, spokojnych świąt w rodzinnej atmosferze.
Specjalne mizianka dla Waszych pupili
:loveu:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
aaaaaaa
przeciez ja mialam wplacic 40zl za transport...skleroza nie boli:(
Murka ja sie splukalam ze swoimi chorymi futrzakami, ale wplace na 100 %!!! po swietach (licze, ze ktos mi cos da na imieniny) napewno wplace!
tym razem sobie przypomnienie w telefonie ustawie zeby nie zapomniec:)

Za transport do Zamościa było 30 zł ;)
I umowa adopcyjna!!!! :mad:
Po Magii nie wydam ;)

W każdym razie jest już właściwie pewne, że Magia wybędzie 27-ego ode mnie. Czyli do spłacenia jest 147 zł! :razz:

Posted

Na 17:-o Do krakowa mam pks, tylko z krakowa są "pewne ograniczenia". Jeden pociąg o 17:53. Może jest jakiś pks, ale strona na razie nie działa więc nie sprawdziłam. Ciekawe jak ona się zachowuje w pksie o ile by nas wpuścili z psiunką:roll:

Posted

O 17. mamy byc u Beatki na Prokocimiu, czyli na dworcu bedziemy
ok. 16-16.15 najpozniej. O tej porze sa straszne korki, nie mozemy sie spoznic do programu, a bez Beatki nas nie wpuszcza.