Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) Super. Tak jak mówiłam może jutro uda mi się kogoś znaleźć na czwartek i w weekend Magia i Skrętka będą juz najlepszymi przyjaciółkami :) (albo Magia, Skrętka i Kitka, bo kot będzie wdzięczny Magii, że zajęła się tym "niesfornym szczenięciem", które śmie myśleć, że ona zniży się do poziomu psa i będzie się z nim bawić:p)

Posted

Niestety jak na razie nikt nie może mi pomóc z transportem. Skrętka dziś zwymiotowała i jak sie niestety przekonalam ma robaki :( Jutro zadzwonie do weterynarza, ale jak na razie to jestem załamana.

Posted

wuzetka86 napisał(a):
Niestety jak na razie nikt nie może mi pomóc z transportem. Skrętka dziś zwymiotowała i jak sie niestety przekonalam ma robaki :( Jutro zadzwonie do weterynarza, ale jak na razie to jestem załamana.

Nie ma co sie załamywac - robale ma większośc psiaków ze schronisk i raczej nie ma obawy, że sie z nimi nie wygra jesli w czas sie je wyłapie.
A transport jakis się znajdzie-głowa do góry ;).

Posted

Nasz czwartkowy wyjazd do Krakowa jest prawdopodobnie nieaktualny, ale pozostaje jeszcze weekendowy. W razie czego dałam informację na wątkach transportowych, może się coś znajdzie wcześniej :cool3:

Posted

Maguniu śliczna dziewczynko szykuj sie do drogi:loveu:
Bedziesz miala wspaniałą Rodzinkę, bo miałam przyjemność poznać wszystkich w Krakowie:lol:

Posted

wuzetka86 napisał(a):
A Cola i tak wybrała inny raj :(

Tak czasami w zyciu bywa, ze nie zawsze układa sie tak jak byśmy chcieli:-(
Wiem, jak cięzko jest po stracie ukochanej suni...
Daliście Coli najpiękniejsze lata jej zycia i ona tam na górze pamieta o tym...
Ona nie znała lepszego zycia niz to u Was.
A teraz jak patrzy z góry to na pewno jest z Ciebie dumna.