Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

numer: 3264
imię: Bond
wielkość: duza
rasa: mieszaniec
data przyjęcia: 2007-05-01
przebywa w boksie: boks 40

Bond to wspaniały pies ,który mimo przeciwności losu nie stracił wiary w człowieka.Ma dopiero rok a już wie co to głód i samotność.Prawie całe swoje psie życie spędził z dala od człowieka w zimnym betonowym boksie a mimo to kocha ludzi.
Na widok "zwiedzających" schronisko cieszy się ,wystawia łapki do głaskania, zachęca jak umie do zabrania go z tego okropnego miejsca.
Przez swoją łagodność i delikatność skazany jest na ciągłe pogryzienia.Mam nadzieję że zdążymy mu pomóc nim będzie za późno :-(

Kontakt w sprawie adopcji
hanka456@wp.pl
tel 602-457-408 Hanka

Na tym zdjęciu widać jak bardzo ten pies potrzebuje naszej pomocy(jego tylna łapa jest w strasznym stanie)

Posted

Ciapusiu, dziękuję Ci bardzo, bardzo, bardzo.
Aniu, dziękuję za ogłoszenie.
Ze swojej strony wysłałam już prośbę do koleżanki z Dobermann Nothilfe o pomoc dla Bonda.
Trzymam za niego kciuki i ufam, ze urokowi Bonda niewiele osób się oprze.

Posted

Odezwała się do mnie P. z Gdańska obiecałam, zee odzwonię, bo chciała wiedzieć, ile ma Bond w kłębie, bo duzy pies jej potrzebny. Jest zdecydowana na 100%. Domek z Ogrodem. Bond spałby w domu. Niestety nie wyswietlił mi sie numer p. J. Bardzo proszę o kontakt. Prosze jak to zrobic aby dać sygnał Pani Justynie, ze nie mam jej numeru. Pomóż Agnieszko, proszę.

Posted

BOND MA DOM!!!!!!!!! W GDANSKU!!!!!!

Pani Justyna zadzwoniła do mnie po raz wtóry i powiediała, że bez względu na jego wielkość i cokolwiek bierze go. Bo go pokochała od pierwszego wejrzenia. Zresztą, to nie dziwota, bo tak z Bondami bywa.
Potwierdziła swoją decyzję mailem.

Jestem szczęsliwa jak nie wiem co.