ciapuś Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 domku odezwij się mam nadzieję że Santan trafi po kastracji ponownie do budy a nie na boksy :placz: Quote
Niewiasta_21 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Santana niema na zwierzetarni,nikt go nie kojarzy :-( Quote
ciapuś Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Santanku gdzie jesteś mam nadzieję że ktoś cię zabrał do ciepłego domku ,a nie stało sie coś złego:-( Quote
luka1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Santana niema na zwierzetarni,nikt go nie kojarzy :-( jak to nie kojarzy? przecież to nie dym z papierosa że sie rozwiewa. Nie mogę już to zawiela jak na jeden dzień Quote
szajbus Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Nie wiem gdzie jesteś, ale cie podnoszę piesku Quote
ewatonieja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 bez jaj pies przypiety do budy zniknął? ja bym porozmawiała szczerze z wetami w końcu on był umówiony na kastracje ,może były komplikacje?na pewno nie ma w zwierzętarni?w szpitaliku? wkurza mnie to wszyscy rżną głupa a karta jest? kurna :mad: Quote
ciapuś Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 i już wiadomo po długich poszukiwaniach i sprawdzaniach okazało się że Santan poszedł do domu!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts