Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj u suni, niestety sama... rodzina nie przyjechała bo mieli problem z autem.

Kiara zniszczyła posłanie, widziałam na własne oczy jaki "porządek zrobiła sobie w kojcu", potargała i wygryzła cały środek, poducha została nieruszona. Moim zdaniem kopała łapami żeby sobie ułożyć posłanie do spania i zahaczył jej się pazurek i się troszkę potargała, suni się to spodobało i wytargała ze środka całą gąbkę.
Pani z hotelu bardzo miło mnie dzisiaj zaskoczyła, wsadziła suni w to pogryzione posłanie poduszkę, taką dużą i ciepłą, pierwszy raz zrobiła coś od siebie, tak że nikt jej nie mówił.

Zaniosłam Kiarze kubraczek, ale ślicznie w nim wygląda :loveu:
Poszłyśmy na spacer, w ogóle nie zwracała na niego uwagi.
Dzisiaj Kiara była bardziej otwarta w stosunku do mnie, jak przyszłam to się strasznie cieszyła, skakała i lizała. Na spacerze też bawiłam się z nią patykami, co normalnie nie było możliwe bo nie dała się namówić na zabawę.
No i odwieczny problem zostawiania jej w boksie, dzisiaj w ogóle nie chciała do niego wejść. We dwie ją wciskałyśmy :placz:

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro sunia jedzie do nowego domu :multi:

Kasiu powiedz mi czy coś mam zabierać oprócz kubraczka? obroża smycz? To wszystko należy do fundacji czy można z tym przekazać suczkę?

Posted

Melisa89 napisał(a):
Jutro sunia jedzie do nowego domu :multi:

Kasiu powiedz mi czy coś mam zabierać oprócz kubraczka? obroża smycz? To wszystko należy do fundacji czy można z tym przekazać suczkę?

czyli wszystko ok? bardzo się cieszę!:lol::lol::lol:

Posted

Smycz i obroże możecie przekazać.
Tengusia, zaszczepiłaś Kiarę przed adopcją? Prosiłam Cię by ją doszczepić bo nie dostaliśmy książeczki od poprzedniego właściciela.

Posted

Kiara pojechała do nowego domu :multi:

Przed tym poszłam ją zaszczepić i odczytać numer z chipu, niestety tylko u jednego weta Sosnowcu można to zrobić. Troszkę się nałaziłyśmy ale najważniejsze że już wszystko załatwione :multi: