Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukam prawnika! Dzisiaj okazało się, że Kiara była ostatnim psem wyciągniętym ze schroniska przez wolontariuszy. Od dzisiaj nie mamy tam prawa wstępu:angryy: Ktoś się zapyta dlaczego? Odpowiedź jest prosta z miłości do nas, prezes, weterynarz i pracownicy tak nas kochają, że dla naszego dobra nie mogą pozwolić abyśmy tam przychodzili, bo przecież pieski nas mogą pogryźć:mad: To oficjalna wersja. A w ogóle to podobno wolontariatu w schroniskach się nie praktykuje:crazyeye:
Czy ktoś ma dostęp do takich przykładowych umów wolontariackich?
Jak nas tam nie było schronisko na około 100 psów miesięcznie kupowało 100kg karmy (nie zapomniałam dopisać zera). Teraz jest lepiej ale dalej tragicznie co będzie jak nas stamtąd wyrzucą? Teraz prezes twierdzi, że musi poszukać jakiegoś rozwiązania prawnego abyśmy mogli tam być, ale znając życie to pewnie nie znajdzie:angryy:

Posted

byłam dziś z Kiarą na kontroli u weta. Wszystko jest ok, ranka sie ładnie goi mimo ,że mała franca (choć ma założony kubraczek) jęzorem gmerała przy szwie :mad:
w samochodzie wpakowała mi się na kolanka :evil_lol:
ponieważ była grzeczna u Pana doktora to pojechaliśmy do sklepu zoologicznego po uszko wędzone dla ślicznotki :loveu:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

Kiara na chwile obecna przebywa w hotelu w Sosnowcu, w czwartek jade do niej poznac ja, zrobic fotki (chociaz tu w temacie sa calkiem fajne foteczki robione przez Jarka) i wyprowadzic dziewczyne na spacer.

Pilnie potrzebna pomoc w ogloszeniach, bazarki, drobne wplaty na oplate pobytu Kiary w hotelu !!!!!

Posted

Fotki jeszcze z pobytu u Darii w kojcu ...

Kiara wedle opini dziewczyny u ktorej byla teraz na DT jest spokojna, zostaje sama, nie niszczy poza tym jednym incydentem kiedy to obgryzla rame okna i zniszczyla posciel za co dostala nakaz eksmisji :( podobno jest agresywna do psow

namiary ogloszen pewnie na Doddy tak mysle ale ona sama sie zjawi to powie bo ja w tym zamieszaniu zapomnialam zapytac :roll:

Posted

A ta dziewczyna u której była Kiara na tymczasie nie mogla się nią dłużej zajmować? Jestem trochę opóźniona w informacjach bo ostatnio rzadko zaglądam na niebieskie fo. Tengusia jeśli będziesz mogła to może jakieś nowe zdjęcia i ktos się w niej zakocha. Miałam nadzieję, że ten dom w którym była to będzie taki dom na zawsze.:shake: