Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Chłopy z Katowic - to rodzina tych co adoptowali pitbullkę Kofę co była u misoo na tymczasie.

aha kumam :p
dziewczyna ze szczecina ma do Ciebie dzwonić, podałam jej też linka do strony fundacji. Może znajdziemy dla niej coś innego. Wiem ,że ma amstafa i bullterierkę i ma chopla na ich punkcie :evil_lol: oczywiście takiego pozytywnego .

Posted

doddy napisał(a):
Ona się dogada z suką na dłuższą metę?

musisz się jej zapytać nie mnie :eviltong:

bullterierka ma 10, 5 roku i jest bardzo pokojowa a Kiara ? kto wie. Dziś postaram się ją skonfrontowac z panią Mają :evil_lol:

Posted

Trudno powiedzieć jaka będzie do suk na dłuższą metę teraz chciała się bawić ale jak się oswoi może być różnie.
Na niebieskim forum pisała do mnie dziewczyna odesłałam ja do Darii. Odezwała się?

Posted

nikt się do mnie jeszcze nie odezwał :shake:

wczoraj z Majką chciała się bawić, nie wykazaywała ani odrobine agresji, non stop jej ogonek latał. Nawet jak Majka zawarczała to Kiarka się nie nastroszyła.

Posted

doddy napisał(a):
Miały być zdjęcia :cool3: a w zamian widzem bazarek... :crazyeye:

Ciotka ze Szczecina nikt nie dzwonił. :eviltong:

to nieładnie ,że nie dzwonił :mad:

miały być zdjęcia ???? a kto tak powiedział ????
wczoraj jak wróciłam do domu to było już ciemno,a poza tym mówiłam!!....Jarosława trza prosić nie mnie :eviltong:
zdjęcia nowe najwcześniej w piątek tylko wtedy uda nam się sfotografować dziewczyny " za jasności" :evil_lol:
a bazarek to chyba dobrze ,że zrobiony cio???

Posted

Bazarek BARDZO DOBRZE, że zrobiony!
Ciotka musze Ci przelew zrobić bo zapomniałam.

Ehhh ciotka, Poznań i Chrycynno by się przydało opróżnić... Musimy o nich pamietać później.

Posted

Kiara już po sterylizacji i zachipowana, więc za 10 dni może się przeprowadzać do nowego domu :loveu::loveu::loveu:

Tu mały off topik bo muszę sobie zdjęcia zmniejszyć i gdzieś upublicznić by dac na stronę fundacji: