dariaopole Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dziewczyna ze Szczecina napisała mi dziś ,że się z Tobą skontaktuje :) a chłopy z katowic jakieś fajne ???? Quote
doddy Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Chłopy z Katowic - to rodzina tych co adoptowali pitbullkę Kofę co była u misoo na tymczasie. Quote
dariaopole Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 doddy napisał(a):Chłopy z Katowic - to rodzina tych co adoptowali pitbullkę Kofę co była u misoo na tymczasie. aha kumam :p dziewczyna ze szczecina ma do Ciebie dzwonić, podałam jej też linka do strony fundacji. Może znajdziemy dla niej coś innego. Wiem ,że ma amstafa i bullterierkę i ma chopla na ich punkcie :evil_lol: oczywiście takiego pozytywnego . Quote
dariaopole Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 doddy napisał(a):Ona się dogada z suką na dłuższą metę? musisz się jej zapytać nie mnie :eviltong: bullterierka ma 10, 5 roku i jest bardzo pokojowa a Kiara ? kto wie. Dziś postaram się ją skonfrontowac z panią Mają :evil_lol: Quote
dariaopole Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Bazarek na sterylke Majki i Kiary : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9436376#post9436376 zapraszam !!! Quote
ULKA12 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Trudno powiedzieć jaka będzie do suk na dłuższą metę teraz chciała się bawić ale jak się oswoi może być różnie. Na niebieskim forum pisała do mnie dziewczyna odesłałam ja do Darii. Odezwała się? Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 nikt się do mnie jeszcze nie odezwał :shake: wczoraj z Majką chciała się bawić, nie wykazaywała ani odrobine agresji, non stop jej ogonek latał. Nawet jak Majka zawarczała to Kiarka się nie nastroszyła. Quote
doddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Miały być zdjęcia :cool3: a w zamian widzem bazarek... :crazyeye: Ciotka ze Szczecina nikt nie dzwonił. :eviltong: Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 doddy napisał(a):Miały być zdjęcia :cool3: a w zamian widzem bazarek... :crazyeye: Ciotka ze Szczecina nikt nie dzwonił. :eviltong: to nieładnie ,że nie dzwonił :mad: miały być zdjęcia ???? a kto tak powiedział ???? wczoraj jak wróciłam do domu to było już ciemno,a poza tym mówiłam!!....Jarosława trza prosić nie mnie :eviltong: zdjęcia nowe najwcześniej w piątek tylko wtedy uda nam się sfotografować dziewczyny " za jasności" :evil_lol: a bazarek to chyba dobrze ,że zrobiony cio??? Quote
doddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Bazarek BARDZO DOBRZE, że zrobiony! Ciotka musze Ci przelew zrobić bo zapomniałam. Ehhh ciotka, Poznań i Chrycynno by się przydało opróżnić... Musimy o nich pamietać później. Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 pamiętam. Ten Poznań ostatnio mnie przeraził......:placz: fajny też jest ten rudy w kubraczku z wielkopolski :cool3: Quote
doddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Właśnie o tym mówię :cool3: Tyż mi się podoba... Quote
ULKA12 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Piękny pies się przypomina:lol: A może ktoś by jej zrobił banerek? Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ULKA12 napisał(a): A może ktoś by jej zrobił banerek? ja nie umim :shake: zrobiłam dziś kilka nowych fotek slicznotce. Modelka z niej jak z żurnala :evil_lol: zaraz wkleję fotki ;) Quote
doddy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Kiara już po sterylizacji i zachipowana, więc za 10 dni może się przeprowadzać do nowego domu :loveu::loveu::loveu: Tu mały off topik bo muszę sobie zdjęcia zmniejszyć i gdzieś upublicznić by dac na stronę fundacji: Quote
doddy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Daria, napisz w wolnej chwili jak Kiara po zabiegu. Czy wszystko dobrze? I z ciekawości czy była widoczna jakaś ciąża? Quote
dariaopole Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 u Kiary wszystko ok. Trochę jej dogrzewam by było jej cieplutko.Przed chwilą wziełam ją na krótki spacerek. Zrobiła siusiu i kupkę . Opatuliła się w kocyk i zasnęła. Quote
dariaopole Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 aha w ciązy Kiara nie była na szczęście. Quote
Recommended Posts