Ziutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 GameBoy napisał(a):Ona - ja się hamuję jak mogę :oops: Biedna kobitka :evil_lol: żeś ją nastraszyła i majątek na telefony wyda :eviltong: Quote
GameBoy Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 właśnie nie ona dzwoni do mnie, żeby mnie uspokoić - sama już nei wiem czy to od leków taka jestem czy jakaś menopauza mnie dopada:evil_lol: ale po tym zwrocie serce mi sie krajalo jak patrzylam na Lucky'ego :-( jednak cos w tym bylo, dziewczyna - ta od zwrotu menda - mi mowila, ze pies osowialy, nie je itd u tych Panstwa - szaleje i bawi sie od poczatku, zreszta widac na fotkach, ze samopoczucie ma conajmniej ok :loveu: Quote
GameBoy Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 BARDZO PROSZE OSOBY, KTORE OGLASZALY LUCKY'EGO O POSCIAGANIE OGLOSZEN BO LUDZIE NADAL DZWONIA SZCZEGOLNIE CHODZI O GUMTREE Quote
Ziutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A kiedy czarno-biały będzie u Ciebie :cool3: Quote
GameBoy Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 nie wiem ma rozwolinienie i dostaje kroplowki - mam nadzieje, ze to przejsciowe a ludzie dzwonia i dzwonia Quote
Ziutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 GameBoy napisał(a):nie wiem ma rozwolinienie i dostaje kroplowki - mam nadzieje, ze to przejsciowe To niedobrze :shake: :shake: :shake: Quote
kasiaprodex Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dzis psiaki dostaly nowa karme więc mam nadzieje ze to w zwiazku z karmą Quote
basia2202 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 zdjęcia super:) widzę, że mały się rozgościł na amen :loveu: Quote
GameBoy Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Pani Luck'ego znowu dzwonila - beda jeszcze fotki Lucky czuje sie super szybko sie zaaklimatyzowal, spi w lozku szaleje z dziecmi, one teraz maja ferie takze Lucky nie siedzi sam jest juz drugi raz zaszczepiony i od weekendu bedzie chodzil na szkolenie do Baritusa na bemowo - jak ktos chodzi z psem do psiego przedszkola moze sie z nim spotkac:p Lucky trafil na naprawde super dom! oby jak najwiecej takich ludzi! nawet im nie przeszkadza, ze skacze po stole i zupe z talerzy wyjada :oops: Quote
Ziutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Domki GameBoy górą :loveu: :loveu: :loveu: Quote
GameBoy Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 szczeniak PIESEK docelowo maly poszukiwany Quote
Ziutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ależ On jest piękny :loveu: :loveu: :loveu: A jak mu się superowsko sierść błyszczy :cool3: Miód dla oczu takie fotki :loveu: Quote
basia2202 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 info o Lucky'm skaczącym po stole i wyżerającym zupkę mnie rozwaliła :evil_lol: a tolerancja nowych pańciostwa uradowała :p widzę po fotkach, że chłopak ma domeczek full wypas:) Game... Ty to masz jednak rękę, kobieto... do tych dobrych domków:multi: aż miło patrzeć na szczęśliwy pychol:) Quote
GameBoy Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 ladnie chodzi juz na smyczy z ukochana Pania Quote
GameBoy Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Jeszcze go nie zapisaliśmy ( pytalam o szkolenie), choć zbieramy się w tym tygodniu. Jest naprawdę bardzo inteligentnym maluchem, choć psoci jak pijany zając - cóż, to prawo wszystkich maluchów. Duży jest rzeczywiście, ma apetyt, więc rośnie jak na drożdżach. Po przeżyciach z niemowlęctwa został tylko strach przed ciemnością (nie znosi spacerów po zapadnięciu zmroku) i przed niektórym ludźmi (mężczyznami ubranymi na ciemno). Ale już to przezwycięża i za tydzień, dwa, zapomni o wszystkim. Będę informowała o jego kolejnych sukcesach. Pozdr Lidka K. Quote
Ziutka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Trafiło mu się jak ślepej kurze....itd :cool3: I jakiż On dumny na tej kanapie :loveu: Quote
Recommended Posts