GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 nie mam jeszcze :roll: ale beda beda Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 GameBoy napisał(a):nie mam jeszcze :roll: ale beda beda Ulala...to czekam z niecierpliwością :razz: Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 masz zakaz podawania mojego maila innym z psami :mad::evil_lol: jutro przyezdza do mnie tymczas od Leszka :roll::oops: Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 GameBoy napisał(a):masz zakaz podawania mojego maila innym z psami :mad::evil_lol: Nie mam pojęcia co masz na myśli :diabloti: GameBoy napisał(a): jutro przyezdza do mnie tymczas od Leszka :roll::oops: Znaczy się z Wołomina :cool3: A którego bierzesz ? Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 GameBoy napisał(a):małe biało-czarne :roll: Hmm...to nie mam pojęcia który :cool1: Ale ciotka Ty bierzesz od Janka z Brwinowa czy od Leszka z Wołomina :roll: Bo jeśli chodzi o Leszka to żadnych psów Ci nie przesyłałam od niego :cool1: Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Ty nie ....kasiaprodex :eviltong: ciekawe skad miala mojego maila :mad::mad::mad::evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 GameBoy napisał(a):Ty nie ....kasiaprodex :eviltong: ciekawe skad miala mojego maila :mad::mad::mad::evil_lol: Kasiaprodex miała Ci wysłać fotki od Janka z Brwinowa :cool1: I tam był czarno biały :evil_lol: Aaa...co z nim jak pójdziesz do szpitala :roll: Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Mama moja jeszcze nic nie wie....:oops::oops::oops: wolę małe awanti z Mamą niz malucha w Krzyczkach Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Upsss :oops: :oops: :oops: znaczy się :oops: A kiedy maluszek do Ciebie przyjeżdża :cool3: Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 chyba jutro - jak tylko uda sie skolowac transport :roll: Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 GameBoy napisał(a):chyba jutro - jak tylko uda sie skolowac transport :roll: Aha....:lol: A co Hub na to :diabloti: Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 no cóż Hubert powiedział, że wiedział, że tak będzie... Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 GameBoy napisał(a):no cóż Hubert powiedział, że wiedział, że tak będzie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 nie ma co się chichrać - Matka mnie przechci równo za malucha :diabloti: Quote
GameBoy Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 przed chwila dzwonila Pani od Lucka podeszlo mi wszysto pod gardlo z nerwow a ona tylko powiedziala, ze wszystko jest ok, zebym sie nie martwila i ze wyslala mi fotki!! :loveu: ciotki zaraz bedzie foto relacja od Lucky'ego z ND!!! :loveu: Quote
GameBoy Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 imageshack nie działa!!!:oops: jak znowu bedzie dzialalo wkleje EDIT wstawilam jedno i znowu nie dziala :shake::shake::shake::shake: Quote
Ziutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ale cudne zdjęcia :loveu: Tak strasznie się cieszę, że ma taki wspaniały domek :multi: Quote
GameBoy Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 nawet nie wiesz jak ja sie ciesze - to super pies a z jego Wlaścicielka rozmawialam dzis 3 razy :eviltong: Quote
Ziutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='GameBoy']nawet nie wiesz jak ja sie ciesze - to super pies a z jego Wlaścicielka rozmawialam dzis 3 razy :eviltong: Ciotka :diabloti: to Ty dzwonisz czy Ona :evil_lol: Quote
GameBoy Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Ona - ja się hamuję jak mogę :oops: Quote
Recommended Posts