Ziutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A Ty ciotka co o tej porze robisz na dogo :diabloti: Quote
GameBoy Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 wlasnie wstalam bo o 20.30 poszlismy spac... idziemy do tesco :p żeby była jasność nie chcę oddać Lucky'ego za wszelką cenę - co zarzucają mi niektórzy - ale skoro jesteście tacy mądrzy, może ktoś z Was weźmie psa na te 3 dni???:roll: Quote
LittleMy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 GameBoy napisał(a):wlasnie wstalam bo o 20.30 poszlismy spac... idziemy do tesco :p żeby była jasność nie chcę oddać Lucky'ego za wszelką cenę - co zarzucają mi niektórzy - ale skoro jesteście tacy mądrzy, może ktoś z Was weźmie psa na te 3 dni???:roll: przeciez wiadomo,ze nie chcesz za wszelka cene. a jak na 3 dni pojdzie do kogo innego potem wroci do Ciebie potem do nowego domu to mu sie znow metlik zrobi. najlepiej, zeby po prostu od razu do nowego domku poszedl :) a ta rodzina przyjezdza go ogladac? Quote
GameBoy Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 wczoraj wymienialsmy maile podalam nr tel i poprosilam o ich jak nie moga zadzwonic dopiero 8.20 - pewnie spia :eviltong: Quote
GameBoy Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 jestesmy po rozmowie telefonicznej - 22 minuty :D dziś Państwo przyjdą do nas poznać Lucky'ego jeżeli będzie w porządku dam im czas do jutra na zastanowienie się i ew im go zawiozę jak się nie rozmyślą 3 razy powtórzyłam wszystkie jego wady - nadal są zainteresowani prosze o trzymanie kciukow Quote
zasadzkas Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 trzymam kciuki ale również podesłałam go rodzinie, która szuka psa ;) Quote
Ziutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 GameBoy napisał(a): prosze o trzymanie kciukow Cały czas trzymam i nie puszczam :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
GameBoy Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 czekamy na wizyte strasznie sie denerwuje... chcialabym zeby Lucky miał dobry dom - to wyjatkowy pies, on sie tuli jak dziecko, calym cialem, bidulka mała moja :roll: Quote
GameBoy Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 około 17 chyba jajo zniosę do tego czasu strasznie się przyjmuję Luckym nie chcę mu drugi raz fundowac takiego koszmaru, tamta kobieta też wydawała się w porządku jak filtrować tych ludzi?? Quote
GameBoy Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Lucky pojechał, ubłagali mnie, zaczarowali dwa razy już dzwonili, że wszystko ok, żebym się nie martwiła, Pani dziękowała za niego, a mnie niedobrze ze stresu jak on wróci już go nie oddam Quote
Ziutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 GameBoy napisał(a):Lucky pojechał, ubłagali mnie, zaczarowali dwa razy już dzwonili, że wszystko ok, żebym się nie martwiła, Pani dziękowała za niego, a mnie niedobrze ze stresu jak on wróci już go nie oddam Super, że pojechał :multi: Milluś...nie martw się kochana, będzie dobrze...nie wróci :loveu: Wiem, że już raz było jak było ale zobaczysz, że tym razem to TEN dom - tak czuję ;) Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 mam nadzieje, że macie rację jak będzie bardziej ludzka godzina odezwę się do nich... Hexa strasznie ze nim tęskni, szuka go po całym domu :oops: Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Pani sama zadzwoniła jest ok Lucky je, pije, ma swoje łóżeczko, spał grzecznie bez piskow zjadł córce kapcie, zsikal sie rano ale wszystko wybaczone :loveu: ogolnie sa zachwyceni, dzieci zakochane, w poniedzialek idzie do weta nawet nie wiecie jak bardzo los tego psa lezal mi na sercu on był taki słodko -przytulasty jak mała żabka Quote
basia2202 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ooo..... jaka super wiadomość :multi::multi::multi: zaglądnęłam, żeby podnieść wątek... ... a tu widzę, że już nie trzeba, bo Lucky ma już domeczek:) extra!!:) oby to był ten ostatni, najostatniejszy!:) mam nadzieję, że będzie szczęśliwy:) Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Lucky znalazl swoje miejsce, jestem juz pewna...dzis wieczorem powinny byc zdjecia :p Quote
LittleMy Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale widze, ze ze zmiana tytulu jestes ostrozna :p Quote
GameBoy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 po tamtym doswiadczeniu wole poczekac do jutra choc wierze, ze to tylko chuchanie na zimne Ci Państwo od Lucky'ego ogłoszenie znaleźli na gumtree Warszawa. Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='GameBoy']Lucky znalazl swoje miejsce, jestem juz pewna...dzis wieczorem powinny byc zdjecia :p Ciotka - masz fotki :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts