GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 dziekuje bardzo do tej ktora bedzie czy byla ? nigdy nie dawalam do oferty psa...:oops: Quote
pidzej Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 do tej która będzie- 1 lutego- ja też nigdy nie dawałam i się nakombinowałam zanim znalazłam odpowiedni dział, skrzętnie to poukrywane. No ale zawsze warto spróbować:) Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 dziekuje Ci bardzo bardzo prosze o oglaszanie psa jako mix posokowca i teriera ze zdjeciem oczywiscie to sa rasy, ktore ten maluch najbardziej przypomina a niestety malo kto zwraca uwage na ogloszenie z tytulem oddam kundelka Quote
LittleMy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 szczegolnie, ze posokowce sa teraz "modne". Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 jeszcze mi sąsiadka się z pekińczykiem dobija sama już nie wiem czy ona chce go oddać czy sprzedać mam ochotę ją :mad: Quote
Ziutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 GameBoy napisał(a):jeszcze mi sąsiadka się z pekińczykiem dobija sama już nie wiem czy ona chce go oddać czy sprzedać mam ochotę ją :mad: Milluś...czy to ta sama o której myślę :diabloti: Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 tak mowilam ci juz o tym psie jakis czas temu ona ma 3-4 mce jest czarna i wyglada jak diabel okropna jest jak nie wiem co :evil_lol: Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 po poludniu byly dwa telefony trzymajcie kciuki:p Quote
Ziutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 GameBoy napisał(a):po poludniu byly dwa telefony trzymajcie kciuki:p Trzymam z całych sił ciotka - najmocniej jak tylko mogę :lol: Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 właśnie wróciłam Lucky ma nowy dom !!! :laola::laola: bardzo dziękuję za zainteresowanie, podnoszenie tematu i pomoc w ogłoszeniach (a także o ich ściągnięcie) :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Ziutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: CIOTKA NIE MAM SŁÓW NA CIEBIE NO NORMALNIE CIĘ KOCHAM:loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
koss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRDZO SIĘ CIESZĘ:grins::grins::grins::grins::grins::grins::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::helo: Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 jednak strategia zeby go oglosic jako mix teriera podzialala. przyjechala super dziewczyna, ktora wczesniej miala jamnika(odszedl ze starosci) - teraz chciala psa ze schroniska. Pracuje tylko na pół etatu wiec Lucky mało będzie sam, chciała żwawego niedużego pieska i Lucky taki jest. Pojechałam z Lucky'm do niej 2 godz temu. Będzie mieszkał w Ursusie, w bloku, dom bez dzieci i innych zwierzaków. Umowa podpisana, kastracja za ok 4 mce. Jutro pójdzie do weta. Strasznie się cieszę, mam wrażenie, że Lucky trafił w odpowiednie ręce - bo wrażenie zrobił ekstra, na dzień dobry nawarczał na nową Panią, zsikał się i pobiegł gwałcić jej miśki :sg168::eek: Quote
Ziutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 GameBoy napisał(a):na dzień dobry nawarczał na nową Panią, zsikał się i pobiegł gwałcić jej miśki :sg168::eek: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 taaaak śmieeeeeeeszne:cool1: zaległa krepujaca cisza na chwile a pozniej bylo tylko duzo smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 GameBoy napisał(a):taaaak śmieeeeeeeszne:cool1: No co :diabloti: :eviltong: Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 no PR dobrego to on sobie nie zrobil podobno siedzi teraz i sie nie rusza - zestresował się, że go zostawiłam:oops: mam nadzieję, że szybko zapomni i się zaadoptuje :roll: Quote
Ziutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Spoko ciotka - będzie dobrze :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 jutro idę się dowiedzieć co z tym czarnym diabłem :diabloti: Quote
Ziutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 GameBoy napisał(a):jutro idę się dowiedzieć co z tym czarnym diabłem :diabloti: Oooo....to czekam na wieści :cool3: Ciekawe co tym razem chce :evil_lol: Quote
GameBoy Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 pozwole sobie tu napisac moze nikt nie zauwazy - pekiny sa paskudne:diabloti::eviltong: Quote
Ziutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GameBoy napisał(a):pozwole sobie tu napisac moze nikt nie zauwazy - pekiny sa paskudne:diabloti::eviltong: Dobrze, że Okta tego nie widzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 wiem wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale naprawde ona wyglada jak zezowata sowa z wytrzeszczem :oops: Quote
Recommended Posts