Benia-b Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Przeklejam z molosów-wiem, że od czasu do czasu pojawia się ktoś, kto chciałby adoptowac yorka. Witam szukam nowego domku dla okolo 8 -letniej suczki ktorej wlascicielka wlasnie zmarla.Sunia jest bardzo grzeczna i teraz bardzo smutna.Moze ktos kto chcialby yorka a niestac go na zakup zaopiekuje sie ta sunia. Sunia przebywa w Warszawie wszelkich informacji udzielam pod bargest@izet.pl nr.tel. 0501 77 99 16 Hoduje yorki i i wierzcie mi sunia jest ladna chociaz nie nalezy do miniaturek.Jest standartowa. Poniewaz sunia mieszkala cale swoje zycie sama ze swoja Pania szukam dla niej domku gdzie nie ma innych psow.Najchetniej osoby ktora duzo czasu spedza w domu i nie zalezy jej na tym by miec mlodego psa.Uprzedzam, ze sunia nie nadaje sie do rozmnazania!!!! Trzeba jej dac tylko milosc i duzo ciepla.Foty dziewczynki: Link do wątku na molosach: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=452139&posted=1#post452139 Quote
desdemona Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 i nikt nie chcial z rodziny tego malenstwa po smierci wlascicielki przygarnac??? co to biedactwo teraz czuje:( Quote
Zuza i Noddy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Trochę daleko bym do niej miała, a poza tym mam już yorka w domu, ale sunia znajdzie na pewno domek. Czy sunia ma rodowód? Quote
Benia-b Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Moze już rodziny nie ma...Czasami tak bywa jest własciciel i jego wierny pies-własciciel odchodzi i ...mam nadzieje, że sunia znajdzie szybciutko domek. Dzieki dziewczyny za pomoc! Pan Bóg wam to hm...w psach wynagrodzi:evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Biedne maleństwo... miałam kiedyś chętnego na yorka, a właściwie chętną. Starsza pani, żona pułkownika, mieszka na Mazurach. Zapytam, może nadal szuka psiaka. Quote
Benia-b Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Biedne maleństwo... miałam kiedyś chętnego na yorka, a właściwie chętną. Starsza pani, żona pułkownika, mieszka na Mazurach. Zapytam, może nadal szuka psiaka. Dzieki wielkie!! Quote
Katowice Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Co prawda szukalismy psa do ogrodu ,ale jesli nikt sie nie znajdzie to moge sibie zaoferowac mamy dom z ogrodem w domu u rodzicow mialam miesznke jorka suczke i suczke baialego teriera wiec wiem ile trzba pracy wlozy aby piesek byl zadbany :)pod opieka milam juz tez owczrki niemieckie w domu jest nas 4 i zawsze na zmine ktos jest problemem moze byc to ze mieszkamy w katowicach Quote
Zuza i Noddy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Czy sunia ma rodowód i czy jest wysterylizowana? Quote
Tengusia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 witam mialabym chetny domeczek dla suni, moja kolezanka szuka dla swojego dziadka psiaka wlasnie yorka badz rownie malutkiego, mysle ze suczka mialaby tam dobrze a i bylaby pod moja kontrola wiec wlos z pyszczka jej nie spadnie ;) Quote
Benia-b Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Kochani!-kto chętny-niech dzwoni , albo pisze maila do osoby, która jest autorką ogłoszenia. Czy sunia ma rodowód-nie wiem, czy jest wysterylizowana-tez nie wiem-ale ciesze się, że sunia ma zainteresowanych swoja malutka osobą... Quote
Zuza i Noddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A czy oni odpisują na meile, bo ja napisałam, bo chce ją adoptować, ale jeszcze odpowiedzi nie dostałam? Quote
Benia-b Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Spodziewam się, że na pewno odpowiedź dostaniesz-ale naprawdę-jesli chodzi o psa rozmowa osobista(telefoniczna) jest bardziej konkretna..moze to tylko moje subiektywne zdanie-ale jak mi na czyms zalezy-dzwonię.... Quote
GrubbaRybba Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 U mnie pułkownik chyba odpada. Podobno ma już psiaka, a do tego nie odbiera telefonu. Jeśli jednak sunia nie znajdzie szybko domu, będę dzwoniłam. Quote
Zuza i Noddy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dzwoniłam i dowiedziałam sie na razie tyle, ze ma 9 lat i nie jest wysterylizowana. W takim razie muszę sie zorientować ile by w mojej miejscowości sterylizacja kosztowała. Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Rodzice nie chcą się zgodzić, bo sunia nie jest wysterylizowana. Quote
Benia-b Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Sunia już w nowym domku koło Radomia:multi::multi: Ma koleżankę yorczke i domek z ogródkiem;) Dziekuje wszystkim za zainteresowanie!! Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 To extra u mnie niestety musiałaby być sterylka, bo miałaby yorka kolegę. Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 To extra, bo u mnie musiałaby mieć sterylke, bo miałaby yorka kolegę. Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wspaniale, że sunia już w nowym domku. :multi::lol::multi: Quote
Recommended Posts