Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeklejam z molosów-wiem, że od czasu do czasu pojawia się ktoś, kto chciałby adoptowac yorka.

Witam szukam nowego domku dla okolo 8 -letniej suczki ktorej wlascicielka wlasnie zmarla.Sunia jest bardzo grzeczna i teraz bardzo smutna.Moze ktos kto chcialby yorka a niestac go na zakup zaopiekuje sie ta sunia.
Sunia przebywa w Warszawie wszelkich informacji udzielam pod bargest@izet.pl nr.tel. 0501 77 99 16
Hoduje yorki i i wierzcie mi sunia jest ladna chociaz nie nalezy do miniaturek.Jest standartowa.
Poniewaz sunia mieszkala cale swoje zycie sama ze swoja Pania szukam dla niej domku gdzie nie ma innych psow.Najchetniej osoby ktora duzo czasu spedza w domu i nie zalezy jej na tym by miec mlodego psa.Uprzedzam, ze sunia nie nadaje sie do rozmnazania!!!! Trzeba jej dac tylko milosc i duzo ciepla.
Foty dziewczynki:

Link do wątku na molosach:
http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=452139&posted=1#post452139

Posted

Moze już rodziny nie ma...Czasami tak bywa jest własciciel i jego wierny pies-własciciel odchodzi i ...mam nadzieje, że sunia znajdzie szybciutko domek.
Dzieki dziewczyny za pomoc!
Pan Bóg wam to hm...w psach wynagrodzi:evil_lol:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Biedne maleństwo... miałam kiedyś chętnego na yorka, a właściwie chętną. Starsza pani, żona pułkownika, mieszka na Mazurach. Zapytam, może nadal szuka psiaka.

Dzieki wielkie!!

Posted

Co prawda szukalismy psa do ogrodu ,ale jesli nikt sie nie znajdzie to moge sibie zaoferowac mamy dom z ogrodem w domu u rodzicow mialam miesznke jorka suczke i suczke baialego teriera wiec wiem ile trzba pracy wlozy aby piesek byl zadbany :)pod opieka milam juz tez owczrki niemieckie w domu jest nas 4 i zawsze na zmine ktos jest problemem moze byc to ze mieszkamy w katowicach

Posted

witam mialabym chetny domeczek dla suni, moja kolezanka szuka dla swojego dziadka psiaka wlasnie yorka badz rownie malutkiego, mysle ze suczka mialaby tam dobrze a i bylaby pod moja kontrola wiec wlos z pyszczka jej nie spadnie ;)

Posted

Kochani!-kto chętny-niech dzwoni , albo pisze maila do osoby, która jest autorką ogłoszenia. Czy sunia ma rodowód-nie wiem, czy jest wysterylizowana-tez nie wiem-ale ciesze się, że sunia ma zainteresowanych swoja malutka osobą...

Posted

Spodziewam się, że na pewno odpowiedź dostaniesz-ale naprawdę-jesli chodzi o psa rozmowa osobista(telefoniczna) jest bardziej konkretna..moze to tylko moje subiektywne zdanie-ale jak mi na czyms zalezy-dzwonię....

• 2 weeks later...