jasioslawinka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Swego czasu codziennie wchodzilam na strone Hundehilfe, i modlilam sie w myslach, by zobaczyc Rabbi ist vermittelt. Rabbisiu, bardzo chcialabym, zebys znalzl dom. Nowy rok, i teraz Rabbi rocznikowo ma niby 10 lat, przeciez w nim nie ma cienia staruszka. Czas ucieka, a szanse Rabbiego topnieja;( Quote
Aska25 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Karolinka Rabi ma u mnie minusa, bo wychodzi z niego dominant. nIe dosc ze tam chodze, bydlaka dokarmiam, smyram, caluje, a on zacząl dominowac naszego onka. Z tym najmnijeszym bobkiem go razem przeganiaja i gryza. Bidulek bal sie dzis z budy wyjsc. Ale tak darlam ryja na rabisia:evil_lol: ze sie nie osmielil przy mnie atakowac, tylko 2 razy, ale potem juz byl spokoj. Tak samo Krejzolek, widze ze chlopak sie boi, jedzenie musialam mu dawac do budy, a na glaskanko tez sie bal wyjsc. No ale nie ma to jak sie drzec na te bnasze siersciuchy, to sie uspokajaja. Wiec Krejzola tez wysmyralam.... Ahas i Rabis sie nauczyl na bude wskakiwac i dzis jak im slome dokladalam to mi zjadl tak z 1/3 z wiadra prosto gotowanego. Gdybys widziala ta iskre w jego oku :cool3: Quote
jasioslawinka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 jutro wpadne i zrobie z Rabbim porzadek:mad: :eviltong: Quote
jasioslawinka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Stare zdjecie Rabbiego, jeszcze z czasow jak byl w boksie. Takich umiejetnosci sie nie zapomina:p Quote
Aska25 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jaki młodzieniaszek na fotce :cool3: A ja glupia myslalam ze nie umie :oops: Quote
Gajesia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Czy Rabbi jest nadal w schronisku, bo nie ma go w bazie na stronie? Quote
Aska25 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jest Rabis tylko ma numer 131. Na 23 zkladce w adopcjach. Quote
jasioslawinka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 wyszukiwanie po imionach nie dziala Quote
jasioslawinka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Rabbi ma sie dobrze w boskie, troche sobie odpocznie od lancucha. Siedzi z Krejzolem, Czarnym Onkiem, Onkiem-Ogonkiem i Jasiem. I niestety jak Jasio ktoregos pogoni, to Rabbi go nasladuje. Oczywiście najlpeiej Rabbis mialby w swoim domku:D Quote
ewatonieja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 o dom dla Rabbiego ładnie prosimy:modla: Quote
szajbus Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Rabbi wciąż czeka na kochające ludzkie serce Quote
Aska25 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Miałam przyjemnosc widziec jak Rabbi reaguje na widok Karolinki. Kiedy weszla ze mna do boksu, Rabbi malo sie nie zsikal ze szczescia. Nie interesowalo go nic, ani jedzenie, ani onek kt dominuje przy mnie, jak jestem sama. On tylko widzial ja, byl taki szczesliwy...Gdyby mogl to by sie przez te kraty przecisnal i nawet probowal dolem, ale tylko mu 1 lapka weszla :evil_lol: Wczoraj jak bylam kontrolnie, to tez przybiegl do krat, ale pierwszy raz zauwazylam zawod w jego oczach, ze bylam tylko ja, a Karolnka nie... Rabi jest jak Harnas, tylko ze on bardziej ufny, ale pokochal ja z calego serca. Dla rabisia tylko dom z włascicielka w typie Karolinki :cool3: Quote
szajbus Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Domku to pies, który cie pokocha całym sercem. Nie zwlekaj, daj się pokochac Quote
jasioslawinka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Rabbi i spolka zwiali dzis z boksu:diabloti: Rabbi jest przekochany, ja jestem u niego 2xw tyg i mnie bardzo polubil, a wrecz pokochal, to co dopiero bedzie we wlasnym domku:) Quote
jasioslawinka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Rabbi czeka na swojego człowieka:) Quote
Recommended Posts