Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bilans ze spaceru jest taki :evil_lol:: TZ wysiadł (bo władowałam nas w jakieś "chęchy" i siłą rzeczy przez 2km był survival ;)), biedna Firusia też, ja dałam radę, a Jola, cóż...regeneracja błyskawiczna...Śmiać się czy płakać?

Posted

No i jak ona się miala zmęczyc - toć to spacer rekreacyjny byl!:eviltong:

Jak ja jestem w lesie i idem na spacerek z burkami to robiem tak - ja idę do przodu, a burkom rzucam badyle do tylu - więc one się duuużo nabiegają i są takie zmęczone takim godzinnym spacerem, że ledwo do samochodu wlizą:razz:

Posted

Andziuś nasz spacer trwał 2,5h. Nie miałam odwagi jej mieć spuszczonej ze smyczy non stop, dopiero z nią ćwiczę powroty!!! :evil_lol: Szliśmy m.in. przez kawałek rezerwatu i bałam się, że mi tam wydrze w krzaki i ogona nawet nie powącham. Poza tym niby zadupie, a i tak mijaliśmy ludzi, a tu cóż..Jola JESZCZE jest nieobliczalna...:roll:

Posted

Myślałam, że żartujesz ale teraz...o żesz...to jest coś!

U nas spoko. Uspakajam Jolantę :evil_lol:. Dziś ciut przegrałam, wróciłam i nie mam pantofli, tzn. mam ale nie przypominają tych z rana...:evil_lol:

Posted

Folen napisał(a):
To foto wygląda jak orka psem :P

to nie jest orka psem:evil_lol: to jest "męczenie asta!" i wyrabianie "rzeźby" - jak to co niektórzy mówią!:eviltong:

zamiast oponki można worek kartofli niech biega z tym po lesie - zmęczenie na 1000%

Posted

andzia69 napisał(a):
to nie jest orka psem:evil_lol: to jest "męczenie asta!" i wyrabianie "rzeźby" - jak to co niektórzy mówią!:eviltong:

zamiast oponki można worek kartofli niech biega z tym po lesie - zmęczenie na 1000%

Ależ to jest nieludzkie :razz::mad:

Chyba sobie asta sprawię ;)

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak sobie sprawisz to raczej przyznasz rację Andzi !!! ;)
Jolka kocha to, co wyczynia, ją poprostu od środka rozsadza. To sunia czynu, a nie zasiedzenia. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Była u mnie kiedyś taka mała łobuziara astowata, w 1 dzień podbiła serca wszystkich domowników, rozsądek jednak wziął górę..i do dziś siostra mi nie wybaczyła, że oddałam jej Bertunię.. Bertunia to był łobuz, 8tygodniowy maluch rzucił sie z marszu na moją 4mczną "ONkę" ...Mam nadzieję, że kiedyś będzie i ast..

A Jolcia niezmiennie cudna, i zabawy z koteckiem..miodzio :loveu:

Posted

Fajne te fotki z zawodów ;)
A swoją drogą to Jolcia ciekawe ma zabawki, w sumie może by się jej przydała taka oponka, bo jedna już się jej robi, z ciałka :loveu:

A teraz się pochwalę Bertunią..

Taka była, niestety nie posiadam obecnych jej zdjęć :-(

Posted

ocelot napisał(a):
No Izunia bardzo brzydko, że nie pochwaliłaś się nowym nabytkiem;) Jola śliczna bez dwóch zdań.

:oops: :oops: :oops: Nie pochwaliłam??? :oops: :oops: :oops: Myślałam, że dałam Ci cynk na PW.
Mea culpa, schowałam już łeb pod ławę ze wstydu.

Posted

ocelot napisał(a):
no, żeby to był ostatni raz.
Teraz już sobie będę zaglądać na wątek.

Niezła świnia ze mnie wyszła...:oops:...Anuś wybacz...:loveu: