andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 i jak tu jej nie kochać?????:loveu::loveu::loveu: nawet kot ją kocha!!!!:evil_lol: Quote
majqa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Bilans ze spaceru jest taki :evil_lol:: TZ wysiadł (bo władowałam nas w jakieś "chęchy" i siłą rzeczy przez 2km był survival ;)), biedna Firusia też, ja dałam radę, a Jola, cóż...regeneracja błyskawiczna...Śmiać się czy płakać? Quote
andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 a mówilam? szelki i worek kartofli - satysfakcja gwarantowana!:diabloti: Quote
majqa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 http://majqa.wrzuta.pl/film/4lYrDJkQWZ/ http://majqa.wrzuta.pl/film/sHLCtxXI6h/ Quote
andzia69 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 No i jak ona się miala zmęczyc - toć to spacer rekreacyjny byl!:eviltong: Jak ja jestem w lesie i idem na spacerek z burkami to robiem tak - ja idę do przodu, a burkom rzucam badyle do tylu - więc one się duuużo nabiegają i są takie zmęczone takim godzinnym spacerem, że ledwo do samochodu wlizą:razz: Quote
majqa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Andziuś nasz spacer trwał 2,5h. Nie miałam odwagi jej mieć spuszczonej ze smyczy non stop, dopiero z nią ćwiczę powroty!!! :evil_lol: Szliśmy m.in. przez kawałek rezerwatu i bałam się, że mi tam wydrze w krzaki i ogona nawet nie powącham. Poza tym niby zadupie, a i tak mijaliśmy ludzi, a tu cóż..Jola JESZCZE jest nieobliczalna...:roll: Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Joluś, a nas to już w ogóle ciotki olały i to zdrowo!!! Zrób maleńka obrażalską minkę. Nie to nie, łachy bez! ;) Quote
andzia69 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 no -ja zagladam, ale jak nic nie piszecie i ni ma zdjęciuff to nie ma co komentować!:evil_lol: a tu masz zdjecie szelek i opony!:eviltong: Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Myślałam, że żartujesz ale teraz...o żesz...to jest coś! U nas spoko. Uspakajam Jolantę :evil_lol:. Dziś ciut przegrałam, wróciłam i nie mam pantofli, tzn. mam ale nie przypominają tych z rana...:evil_lol: Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jola też orze jak może i niestety dość sprawnie jej to wychodzi. Łaciaty, kochany wulkan energii :loveu:... Quote
andzia69 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Folen napisał(a):To foto wygląda jak orka psem :P to nie jest orka psem:evil_lol: to jest "męczenie asta!" i wyrabianie "rzeźby" - jak to co niektórzy mówią!:eviltong: zamiast oponki można worek kartofli niech biega z tym po lesie - zmęczenie na 1000% Quote
Folen Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 andzia69 napisał(a):to nie jest orka psem:evil_lol: to jest "męczenie asta!" i wyrabianie "rzeźby" - jak to co niektórzy mówią!:eviltong: zamiast oponki można worek kartofli niech biega z tym po lesie - zmęczenie na 1000% Ależ to jest nieludzkie :razz::mad: Chyba sobie asta sprawię ;) Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak sobie sprawisz to raczej przyznasz rację Andzi !!! ;) Jolka kocha to, co wyczynia, ją poprostu od środka rozsadza. To sunia czynu, a nie zasiedzenia. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Folen Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Była u mnie kiedyś taka mała łobuziara astowata, w 1 dzień podbiła serca wszystkich domowników, rozsądek jednak wziął górę..i do dziś siostra mi nie wybaczyła, że oddałam jej Bertunię.. Bertunia to był łobuz, 8tygodniowy maluch rzucił sie z marszu na moją 4mczną "ONkę" ...Mam nadzieję, że kiedyś będzie i ast.. A Jolcia niezmiennie cudna, i zabawy z koteckiem..miodzio :loveu: Quote
andzia69 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 no to macie jeszcze parę fotek z zawodów "męczenia bullowatych" jak będziecie chciały to wam zapodam z innych konkurencji!;) Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 I ja bym miała tak uplątać mojego Kwiatuszka??? :mad: A w życiu, wolę już kupić w hurtowni pantofle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Folen Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Fajne te fotki z zawodów ;) A swoją drogą to Jolcia ciekawe ma zabawki, w sumie może by się jej przydała taka oponka, bo jedna już się jej robi, z ciałka :loveu: A teraz się pochwalę Bertunią.. Taka była, niestety nie posiadam obecnych jej zdjęć :-( Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 O WOW!!! Bertunia istne piękno!!! :loveu: Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No Izunia bardzo brzydko, że nie pochwaliłaś się nowym nabytkiem;) Jola śliczna bez dwóch zdań. Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ocelot napisał(a):No Izunia bardzo brzydko, że nie pochwaliłaś się nowym nabytkiem;) Jola śliczna bez dwóch zdań. :oops: :oops: :oops: Nie pochwaliłam??? :oops: :oops: :oops: Myślałam, że dałam Ci cynk na PW. Mea culpa, schowałam już łeb pod ławę ze wstydu. Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 no, żeby to był ostatni raz. Teraz już sobie będę zaglądać na wątek. Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ocelot napisał(a):no, żeby to był ostatni raz. Teraz już sobie będę zaglądać na wątek. Niezła świnia ze mnie wyszła...:oops:...Anuś wybacz...:loveu: Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wybaczam. I kibicuję. W zasadzie to się nawet cicho dziwiłam, że Ty stadka sobie nie powiększyłaś... Ale... Quote
Recommended Posts