andzia69 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 majqa napisał(a):Teraz po mieszkanku urzęduje mi 5 zwierzów, osiągnęliśmy stan krytyczny masy przepełnieniowej. :wink: uuuu łaaaa - no toś się dorobiła zwierzóff:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 andzia69 napisał(a):uuuu łaaaa - no toś się dorobiła zwierzóff:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ładnie to się tak wyśmiewać? ;) I...to wszystko przez Rybkę 39. :mad: Podesłała mi skubana link, dałam się wciągnąć i pojechałam tylko zrobić suni fotki ale jak zobaczyłam jej stan to...eh...Teraz może być już tylko lepiej. Quote
Folen Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Majqa a pokazałabyś tą swoją nową sunię, bo po postach wyszukać nie mogę... A z Jolci to wogóle teraz pączunio będzie skoro po sterylce. Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jola - pączunio...Hm...wiem, wiem...będę musiała inaczej rozwiązać sprawę stołówkową. Gorzej jest z ostatnią wersją Jola - tornado! :evil_lol: Quote
majqa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Jolcia (już zachipowana) z dzisiejszego, daleeekiego spacerku: [IMG]http://img184.imageshack.us/img184/8717/p1060543jm9.jpg[/IMG] [IMG]http://img184.imageshack.us/img184/7296/p1060546ue5.jpg[/IMG] [IMG]http://img379.imageshack.us/img379/6294/p1060547jr4.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jolcia w formie max! Jest przecudowną sunią. :loveu: Walczymy tylko zapędami pogromu wszelkich przeciwników naszego spokoju i naszego stada, narazie tymi wyimaginowanych. :evil_lol: Miłość z kicią Franką kwitnie. Eksterminowany jest tylko kocurek Elka więc biedak urzęduje między małą pokojem, parapetem w większym i łazienką. Późnym wieczorem, na szczęście nie każdego, ogarnia Jolę małpi rozum i po ostatnim odsikaniu zaczyna się wyścig z cieniem. Dzikie salta (ładnie mam już przez nią pokopane i poorane ściany :mad:), gonitwy, wpadanie w poślizg, wyskoki z półobrotami. Nie ma bata, żeby ją złapać lub uspokoić, zresztą wszelkie próby są dla niej doskonałą zabawą. Zdrówko jej dopisuje, humor też, w mężu jest zakochana na zabój. Jeśli nie wraca w miarę o czasie z pracy, Jola robi mu porządek z rzeczami, które mają jego zapach. Tak straciliśmy jaśki, fragmenty koca, części garderoby. :evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 majga - fajowy ten zwierzyniec...a Wy gdzie śpicie?:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ekhm...kłopotliwe pytanie. :evil_lol: Ja się wślizguję na wdechu, a mąż, na ciągłym wyganiu, sypia z prześladowanym przez Jolę kocurkiem Elżbietą. :oops: Quote
majqa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Pozdrowionka Ciotkom śle Jolcia! :lol: Max zblazowania po wariacjach... Nad ranem niunia przeprowadza się do tatusia i nie sposób jej stamtąd wywabić...:razz: Tuż przed wieczorną walką z Franką... Pierwsze podejście... Kulminacja... Quote
Folen Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A tu jeszcze dawniej mnie nie było..będą jakieś wiosenne fotki Jolci & c.o.? Quote
majqa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Lada momencik zrobię zewnętrzne. Jak pojadę do mamy to spróbuję nakręcić też Jolę w trakcie walki z oponą od taczki. ;) wieczny zmarzlaczek... tu śpiuniamy, o dziwo z na okrągło mordowanym kocurem Elżbietą... a tu się ledwusiem wykluwamy na poranny spacerek... ...stały tandem, gdzie Franka tam Jola, gdzie Jola tam Franka :lol: Quote
majqa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Moja piłeczka i moje ślady po łapkach, których nie dałam sobie wytrzeć... ...i nikomu piłeczki nie oddam... Lubię oponki taczkowe... Odpoczynek po wygłupach... Quote
andzia69 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 no jaka niunia słodziutka:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 I zdjątka z dzisiaj... Z końcowej walki z kijem sobie darowałam, bo to był obraz wycieńczonego stworzenia...;) ...a tak w ogóle jestem zachwycona Jolą :loveu: i jej stoickim spokojem wobec zadziory Remika, który u nas zagościł i próbuje Jolcię ustawiać (to to COŚ ;) na fotce, z prawej strony Jolci i w moim podpisie). A tak, jak na tej focie, z bezgraniczną miłością, Jola wpatruje się w męża. Śmiało mogę powiedzieć, że czuję się mocno odstawiona na tor boczny. :roll: Ja nie zasługuję na takie spojrzenie Jolantkowe. Niunia ma istną obsesję na punkcie męża. Jego powrót do domu to prawdziwa dezorganizacja spokoju. :evil_lol: Szaleństwo szczeków i piruetów...:lol: Quote
andzia69 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Majga...czy aby ona nie powinna przejśc na dietę 1000 kalorii?:diabloti::evil_lol: Quote
majqa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 andzia69 napisał(a):Majga...czy aby ona nie powinna przejśc na dietę 1000 kalorii?:diabloti::evil_lol: To już jest zmowa przeciwko mnie! ;) Ten sam temat pojawił się na wątku Mani, gdzie Rybka_39, która nazywa Manię Manfredem proponuje akcję: "Schudnij z Manfredem". :evil_lol: Ja im już solidnie podniosłam korytka. Teraz, mam na myśli upały, sunie jedzą porcje mini, same nie chcą, a ja im nie podtykam żarełka na siłę. Quote
majqa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A u Jolci po staremu. :loveu: Szaleństwa, wygłupy i zakochanie w mężu, którego nie odstępuje na krok (widok chwytający za serducho). Zdrówko niuni dopisuje, dogadywanie się z domową menażerią jest na tip-top. Kiedy opada z sił na ogół kończy tak, jak na zdjęciu: Quote
andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 a czemu takie marne, jedno zdjątko Jolci dałaś:placz:a gdzie kotki, pieski, oponki???:eviltong: Quote
majqa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 andzia69 napisał(a):a czemu takie marne, jedno zdjątko Jolci dałaś:placz:a gdzie kotki, pieski, oponki???:eviltong: Błahahaha, bo raz, że na łbie mam teraz bidną sunię, a dwa, wątki się wymieszały i Jolcia jest wstawiana też na wątek Mani i rozrabiaki Remika, a że tu dawno nikt nie zaglądał, myślałam, że Jolcia została zapomniana. :evil_lol: Quote
majqa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Walka ze sznurkiem... Kiciowa miłość... A tutaj filmik z mordowania kotka... http://www.youtube.com/watch?v=GHQZX0wTDYg Quote
Recommended Posts