Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
(...)W zasadzie to się nawet cicho dziwiłam, że Ty stadka sobie nie powiększyłaś... Ale...

No nawet nie kończ tego "ale", nie kopie się leżącego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Oglądając zdjęcia to się pogubiłam. Ile tam u Ciebie na łóżeczku jest psów? Pamiętam, że była sunia od dawna, a to drugie, które nie jest Jolą?

Jola, Fira, nie - Jola = Genowefa i 2 koty - Franka i Elka. Uff...wiem, wiem...cyrk.

Posted

ocelot napisał(a):
A Genowefa skąd się wzięła?

Podział z mamą. Ponieważ zachorowała kumpela Gienki Zośka, a obie są już leciwe i Zocha wylądowała u mamy w mieszkanku, mnie zrobiło się szkoda Gieni, bo już nie miała się w kogo wtulić i ogrzać. Zgarnęłam ją więc z ich wspólnej budki, zaliczyłyśmy kabinę prysznicową i spoko. Teraz każdej jest ciepło.:evil_lol: Na podwóreczku znajdą się obie jak się ociepli, bo Gienka musi mieć dużo ruchu, bida jest kwadratowa, przebierania łapkami nie lubi, a tu choć nie przekarmiana biegania ma znacznie mniej. Zresztą, co ja piszę, Gienia i bieganie...też coś...:roll: ;)

Posted

k_ofeina napisał(a):
Jolka piękna a to może i dobry pomysł taką oponkę Jej skombinować,ale kto to wie ,oponka pewnie ze dwa dni da radę Jolce:) a później..:)

2 oponki!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Szyszka napisał(a):
Majga wiesz co ja Ci powiem: Jesteś wielka!!!!
I wcale nie chodzi mi o wzrost:loveu:

A już myślałam, że chcesz podpaść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale wiesz spryciulko, że nasze osiedle nie jest duże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:...i tam Cię mogę z Jolą znaleźć !!! :loveu: :loveu:

Posted

K_ofeina zamiast iść tropem rozczulających, ułożonych słodziaków z filmów, wyznaczam Ci zadanie bojowe :evil_lol: trzymania kciuków od sb - rano do nd - popołudniu za życie mieszkańców mojego osiedla. Czas na mały sprawdzian, jak szybko ludzie potrafią uciekać. :evil_lol: Żartuję, żartuję...ale kciuków i tak nie puszczaj...:razz: :razz: :razz:

Posted

Eruane napisał(a):
Aż się boję pomyśleć, jaka będzie rzeź. ;)

Ty się nie podśmiewaj tylko pouczenie na gg wysyłaj i wszelkie wytyczne co do haltera, żebym wybrała najlepszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, bo najpierw sklep
z uprzężami zaliczamy. ;) Jak tego nie kupię to na pysk polecę z 3ciego piętra, więcej niż pewne...:shake:

Posted

beka napisał(a):
Ja tu łzy chce wylewać a tu taka niespodzianka :)
(...)

Ależ wylewaj tyle, że nie nad Jolką a nade mną :roll:. Ona ma się jak pączek w maśle :evil_lol: !!! U mnie forma gorsza, a łapska wyciągnięte jak
u orangutana, choć jest tego i pewien plus. Jak nigdy wcześniej tak mogę się w kostki podrapać bez schylania !!! :multi:

Posted