Czarne Gwiazdy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Organizatorem jest oddział :P orliki[małpa]o2.pl Quote
Maria45 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Oczywiście, że odxział, ale są dwa różne e-maile. Wysłałam na orliki i już dostałam potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Pytałam o stawkę, ale milczą jak zaklęci ;-) Quote
cockermanka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Maria45 napisał(a):Pytałam o stawkę, ale milczą jak zaklęci ;-) Przecież jeszcze do jutra są przyjmowane zgłoszenia...:roll: Quote
resuruss Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Mi jednego psa potwierdzili mailowo ,a drugiego nie :placz: Musze jutro zadzwonic Quote
Basia i Barni Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ja do ustronia jade - sasza bedzie w szczeniakach - zeby sie chłopak oswoił z wystawami :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Jedzie ktoś kto mógłby zabrać jedną osobę z okolić Częstochowy? Quote
Light of Shin-Ra Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 A ja sobie sprawdziłam tajnymi kanałami i jestem przyjęta. Teraz tylko spokojnie czekać na potwierdzenie. ' Ress powiedz, że Fisię bierzesz do Ustronia, no proszę....:iloveyou::modla: Quote
Zuza i Noddy Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Jedzie ktoś kto mógłby zabrać jedną osobę z okolić Częstochowy?[/quote] Na prawdę nikt nie ma jednego wolnego miejsca? To chyba będe musiała zrezygnować. Quote
mindgame Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ma ktoś może jakieś przecieki odnośnie staweczki? np. berneńczyków :lol: Quote
cockermanka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nie ma :evil_lol: - za kilka dni powinna być w necie...troszkę luzu....:roll: Quote
Talagia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No stawka miala byc 26 :roll: Chciałam zrobić rozety ale nie mam pojęcia ile... A oddział wcale nie chce mi pomóc, tylko kaze czekać na stawke :) Myslalam, ze jak ktos chce cos ufundowac, to oddzial bardziej powiniene sie postarac.. A nie byli mi wstanie nawet powiedzieć, czy bedzie choc jeden przedstawiciel jakiejs rasy i nie wiem czy mam robic rozete czy nie :mad: A nie prosilam o stawke ilościową czy imienna, tylko o to czy ktoś tam właściwie bedzie :/ Quote
cockermanka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Talagia']No stawka miala byc 26 :roll: Chciałam zrobić rozety ale nie mam pojęcia ile... Hahah...Talagia,no to "witaj w klubie" - ja też jeszcze nie wiem,ile będzie psów w mojej rasie,ile jest zgłoszonych do konkursu Najpiękniejszego Psa Podbeskidzia...jedyne co wiem,to to,że na BOG VIII grupy muszę zrobić trzy :evil_lol: ale na szczęście jeszcze jest parę dni czasu... Quote
Talagia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dla wszystkich zw. ras w seterach :D, jezeli bedzie wieksza konkurencja to i moze w poszczegolnych klasach. Ale na ta chwile nie mam pojecia czy sa przedstawiciele wszystkich tych ras, ktore zaplanowalam :lol::lol: Niestety oddzial nie daje mi czasu "na zapas", zeby zrobic dodatkowe rozety dla innych ras. Quote
panienkabubu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Eeeee setery to mają fajnie :cool3: A ja nie wiedziałam, że ustroń w ogóle poda stawki :cool3: Fajnie by było :) Quote
aga616 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 panienkabubu napisał(a):Eeeee setery to mają fajnie :cool3: A ja nie wiedziałam, że ustroń w ogóle poda stawki :cool3: Fajnie by było :) w tamtym roku była cała stawka:p Quote
panienkabubu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 aga616 napisał(a):w tamtym roku była cała stawka:p O to jeszcze lepiej!:multi: Wprawdzie wystawa dopiero w przyszłym tygodniu, ale nie wiedziałam, że są w ogóle plany stawkowe:) Quote
mindgame Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 już nie możemy się doczekać :) jeszcze tylko tydzień! :) Quote
mindgame Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 tylko szkoda, że tej staweczki jeszcze nie ma :( .......... Quote
Recommended Posts