Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście, że odxział, ale są dwa różne e-maile. Wysłałam na orliki i już dostałam potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Pytałam o stawkę, ale milczą jak zaklęci ;-)

Posted

No stawka miala byc 26 :roll: Chciałam zrobić rozety ale nie mam pojęcia ile... A oddział wcale nie chce mi pomóc, tylko kaze czekać na stawke :) Myslalam, ze jak ktos chce cos ufundowac, to oddzial bardziej powiniene sie postarac.. A nie byli mi wstanie nawet powiedzieć, czy bedzie choc jeden przedstawiciel jakiejs rasy i nie wiem czy mam robic rozete czy nie :mad:

A nie prosilam o stawke ilościową czy imienna, tylko o to czy ktoś tam właściwie bedzie :/

Posted

[quote name='Talagia']No stawka miala byc 26 :roll: Chciałam zrobić rozety ale nie mam pojęcia ile...
Hahah...Talagia,no to "witaj w klubie" - ja też jeszcze nie wiem,ile będzie psów w mojej rasie,ile jest zgłoszonych do konkursu Najpiękniejszego Psa Podbeskidzia...jedyne co wiem,to to,że na BOG VIII grupy muszę zrobić trzy :evil_lol:
ale na szczęście jeszcze jest parę dni czasu...

Posted

Dla wszystkich zw. ras w seterach :D, jezeli bedzie wieksza konkurencja to i moze w poszczegolnych klasach. Ale na ta chwile nie mam pojecia czy sa przedstawiciele wszystkich tych ras, ktore zaplanowalam :lol::lol:
Niestety oddzial nie daje mi czasu "na zapas", zeby zrobic dodatkowe rozety dla innych ras.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Eeeee setery to mają fajnie :cool3:

A ja nie wiedziałam, że ustroń w ogóle poda stawki :cool3: Fajnie by było :)

w tamtym roku była cała stawka:p