Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Holender, no! W kalendarzu zapisałam sobie termin 20.06 :mad: No trudno 10 zł więcej. I tak najpierw muszę się wybrać po rodowód. :roll:

Posted

Super :) Uwielbiam rozetki a czesto ich nie widuje na wystawach :shake:
W Ustroniu biale, czarne i rude seterki moga liczyc na jakies moje wypociny :evil_lol::evil_lol:

Posted

Talagia napisał(a):
Ja bede z psami i jakieś rozetki zrobie ;)

Powiedz, że dla seterów. :evil_lol: Ja za swojego już zapłaciłam, teraz tylko zgłoszenie muszę wysłać. Ehhh, czemu nie wszystkie oddziały wprowadziły formularz elektroniczny, on tak ułatwia życie. :roll:

Posted

moth napisał(a):
Powiedz, że dla seterów. :evil_lol: Ja za swojego już zapłaciłam, teraz tylko zgłoszenie muszę wysłać. Ehhh, czemu nie wszystkie oddziały wprowadziły formularz elektroniczny, on tak ułatwia życie. :roll:

Dla seterów są gwarantowane ;) (o ile nie stanie mi sie nic w rece itp ;) )

Posted

Różyczka napisał(a):
Fajny jest pociąg z Cz-wy jeśli nie potrzebujesz być co do minuty o 10:00. Przyjeżdża chyba coś 09:40, wystawa pod PKP prawie, ale może z 10, 15minut się opóźnić.

Tak tylko jest pewien problem, bo nie jestem pełnoletnia i rodzice mnie pociągiem samej nie puszcza.

Posted

No tak tego niestety nie wzięłam pod uwagę. Spróbuj ich zapytać jak wsiadasz w Cz-wie tak wysiadasz w Ustroniu, przechodzisz przez przejazd i w sumie wystawa. Ja sama jeździłam. Nie jest to pociąg nocny. Tylko w dzień przyspieszony.