Doda_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 szkoda :placz: za 5 dni on trafi do schronu :placz: Quote
Aga & Amber Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Mam nadzieje ze nie ;) prawdopodobnie jutro pojedzie do nowego domku ,ale to jeszcze nie jest pewne na 100 procent wiec trzymajcie w kciuki:thumbs: Quote
Doda_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :crazyeye: TRZYMAM KCIUKI!! NIE SPUSZCZE KCIUKOW!!!!!!!! Quote
Cambel&Megi Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 I ja zaciskam kciuki bardzo mocno!!!!!!!!! Quote
Aga & Amber Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 niestety mam dla was ,ktorym los Bariego lezał na sercu, smutna wiadomosc:placz:.Wczoraj Bari został odwieziony do schroniska :placz:, włascicele sie ze mna nie kontaktowali ,dzisiaj dowiedziałam sie przypadkiem.:shake: Nawet nie wiem gdzie ale chyba do Kundelka Bardzo mi przykro ze sie nie udało znalesc mu domu Mam nadzieje ze szczescie sie do niego usmiechnie i ktos go przygarnie Dziekuje wszystkim ktorzy zaangarzowali sie w pomoc temu psu :-( Quote
Doda_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :placz::placz::placz:a co z ttym domem, do ktorego bari mial trafic? Aga, zmien koniecznie temat, moze uda sie znalezc go w schronisku, i dalej szukajmy mu domu. Kurcze, co za wlasciciele :angryy: Quote
agamika Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 tak doda ma racje , proszę sprobuj sie dowiedzieć które schronisko , a my poszukamy wolontariuszy z tamtąd :-( biedne psisko :shake: :placz: Quote
Aga & Amber Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 chyba rzeszowski Kundelek ,ale nie jestem pewna Co z domem , niewiem dlaczego nie wypalił :shake: tak jak pisałam o tym ze Bari jest w schronie od wczoraj dowiedziałam sie od mojej tesciowej ,z włascicielami nie mam kontaktu .zlikwidowali juz telefon Quote
Doda_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Aga & Amber napisał(a):chyba rzeszowski Kundelek ,ale nie jestem pewna Co z domem , niewiem dlaczego nie wypalił :shake: tak jak pisałam o tym ze Bari jest w schronie od wczoraj dowiedziałam sie od mojej tesciowej ,z włascicielami nie mam kontaktu .zlikwidowali juz telefon zlikwidowali tel?? kurrcze..... a moze twoja tesciowa bedzie wiedziala w jakim schronisku jest ten pies?? Quote
Aga & Amber Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 sprobuje sie czegos dowiedziec popołudniu niestety taraz wlasnie wychodze Quote
agamika Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Napisałam prośbę do ewatr o pomoc w zlokalizowaniu go . Quote
Doda_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 to czekamy... na stronie rzeszowskim kundelku nie znalazlam Bariego.. Moze jeszcze Bari nie jest na tej stronie albo tam go niema.. Quote
Cambel&Megi Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 :shake: ehh.. Ja w Kundelku będę dopiero w sobotę, może go tam zastanę... Teraz naprawdę trzeba mu szybko dom znaleźć, to trauma dla takiego psa... Quote
agamika Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ewatr:loveu: tez ma sie za NIm rozglądnąć, tylko że niekoniecznie został przyjęty :shake: , ponieważ tam raczej nie przyjmują od właścicieli , i co wtedy ??? Quote
Cambel&Megi Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No tak, ale co zrobili, żeby się go pozbyć, jak przedmiotu, to ja wolę nie myśleć.......................... Quote
Doda_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 I jak???? wiecie juz w ktorym schronie jest ten onek??????? Nie mozemy czekac, trzeba go jak najszybciej znalezc, bo..prawdopodoobnie nie akceptuje innych psow, a w schronie musialby mieszkac w jednym boksie z innymi psami!! Quote
Aga & Amber Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Bari jest w Kundelku rzeszowskim , z tego co wiem jest sam na wybiegu , własciciel zapłacił za trzy miesiace utrzymania na razie . Sorrki ze tak lakonicznie ale tyle udało mi sie wczoraj dowiedziec :-( Quote
Doda_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Aga, dobrze ze wlasciciel zaplacil, ale czy po 3 mcy nie odbierze psa? Bari jest do adopcji? Quote
Aga & Amber Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 raczej nie odbierze :shake: .Pies jest do adopcji ale jakos to czarno widze :placz: Quote
Doda_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jest tu ktos wolontariuszem w rzeszowskim kundelku? Możemy szukac mu domku, mozemy, ale na tym watku musi byc ktos, kto jest wolontariuszem w rzeszowskim kundelku Quote
ewatr Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Czesc psiaku ! Musimy sie pewnie zapoznac :roll: i zorganizowac jakies dobre zdjecia ........ Widze ze juz wiecie , że Bari jest w Kundelku :-( Widziałam go przed moim wyjazdem ale tylko przez siatkę bo on nie jest zbyt ufny ..a zreszta trudno mu sie dziwić ! To bardzo ładny pies , duży i silny z madrymi oczami , nadaje sie wysmienicie na stroża . Quote
Recommended Posts