Aga & Amber Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 oj jest ,jest:loveu:.Czuje sie czesciowo winna sytuacji w jakiej jest Bari:-( to ja skierowałam ich do hodowli po psiaka,tam nie było szczeniakow ale hodowca dał im namiary na innego ktory mial psiaki bez rodowodu i tam kupili psiaka:-( W zamiarze pies miał mieszkac w domu ,ale szybko okazało sie ze pies sie leni ,wnosi błoto z podwórka wiec wyladował na podwórku.Gdybym wtedy wiedziała jak potocza sie jego losy ,w zyciu nie przyłozyłabym do tego palca:shake: Quote
Doda_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Aga & Amber napisał(a):oj jest ,jest:loveu:.Czuje sie czesciowo winna sytuacji w jakiej jest Bari:-( to ja skierowałam ich do hodowli po psiaka,tam nie było szczeniakow ale hodowca dał im namiary na innego ktory mial psiaki bez rodowodu i tam kupili psiaka:-( W zamiarze pies miał mieszkac w domu ,ale szybko okazało sie ze pies sie leni ,wnosi błoto z podwórka wiec wyladował na podwórku.Gdybym wtedy wiedziała jak potocza sie jego losy ,w zyciu nie przyłozyłabym do tego palca:shake: echh..nie mozna zobaczyc przyszlosc..nie jestes jasnowidzem.. ale lepiej byloby sprawdzic dom, dokladniej poznac przyszlych wlascicieli - jacy beda dla psa, i no podpisac umowe adopcyjna ze nigdy nie oddadza psa.. nikt nie jest winien, oprocz tych wlascicieli, to oni brali psa, to oni powinni byli wiedziec czy beda trzymac psa do konca jego dni, i ze czasem pies bedzie brudzic mieszkanie, powinni byli tego spodziewac, ale przeciez, jesli pies przychodzil do domu z blotami na lapkach, to oni mogli przy wejsciu wycierac jego lapki? to chyba nie NAJWIEKSZY klopot w ich zyciu Quote
Safii Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witam. Mam kilka domków ( DS ) dla On-ków, które nie wypaliły w przypadku Sary, która jest u mnie na DT. Domki są oki, ale Sara wymaga stałej opieki z racji choroby. Słuchajcie Chce zaprezentować osobą, które chciały wziąć Sarę inne psiaki, domki się zgodziły, jeśli coś znajdę. Mam masę info,do sprawdzenia i naprawdę nie mam czasu czytać całych wątków, żeby dowiedzieć się wszystkiego o psiakach, więc proszę: Niech mi ktoś wyśle na maila, opis tej psiny, jaka jest, jak ma charakter itd. i kilka fotek - KONIECZNIE. Zaprezentuję ją Domkom, a jeśli będą zainteresowane, skieruję ich tutaj lub na kontakt, który mi podacie. Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby to zrobić. Proszę w imieniu psiaczków. Mój mail: issi@vp.pl Quote
Safii Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witam. Mam kilka domków ( DS ) dla On-ków, które nie wypaliły w przypadku Sary, która jest u mnie na DT. Domki są oki, ale Sara wymaga stałej opieki z racji choroby. Słuchajcie Chce zaprezentować osobą, które chciały wziąć Sarę inne psiaki, domki się zgodziły, jeśli coś znajdę. Mam masę info,do sprawdzenia i naprawdę nie mam czasu czytać całych wątków, żeby dowiedzieć się wszystkiego o psiakach, więc proszę: Niech mi ktoś wyśle na maila, opis tej psiny, jaka jest, jak ma charakter itd. i kilka fotek - KONIECZNIE. Zaprezentuję ją Domkom, a jeśli będą zainteresowane, skieruję ich tutaj lub na kontakt, który mi podacie. Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby to zrobić. Proszę w imieniu psiaczków. Mój mail: issi@vp.pl Quote
Aga & Amber Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Safii']Witam. Mam kilka domków ( DS ) dla On-ków, które nie wypaliły w przypadku Sary, która jest u mnie na DT. Domki są oki, ale Sara wymaga stałej opieki z racji choroby. Słuchajcie Chce zaprezentować osobą, które chciały wziąć Sarę inne psiaki, domki się zgodziły, jeśli coś znajdę. Mam masę info,do sprawdzenia i naprawdę nie mam czasu czytać całych wątków, żeby dowiedzieć się wszystkiego o psiakach, więc proszę: Niech mi ktoś wyśle na maila, opis tej psiny, jaka jest, jak ma charakter itd. i kilka fotek - KONIECZNIE. Zaprezentuję ją Domkom, a jeśli będą zainteresowane, skieruję ich tutaj lub na kontakt, który mi podacie. Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby to zrobić. Proszę w imieniu psiaczków. Mój mail: issi@vp.pl Wysłałam info na maila ;) Quote
agamika Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 a znany jest jego stosunek do kotów ? innych psów itd ? Quote
Doda_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Trzymam kciuki, ten pies moze trafic do domu, w ktorym nie ma innych zwierzat Quote
Aga & Amber Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Hop Bari na pierwsza stronke Quote
Doda_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 podnosze.. czekam na wiesci od safii... jak ten domek w rzeszowie bedzie juz sprawdzony to sie dowiemy co dalej, wybiora sobie psa Quote
Aga & Amber Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 mam nadzieje ze mu sie poszczesci i nie trafi do schronu:placz: Quote
Zambi Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no owczarku hopaj do gory po nowy domek :multi: Quote
Doda_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Aga, pozostalo nam czekac i trzymac kciuki, zeby sie udalo.. Poza tym, szukamy kogoś z rzeszowa kto moglby sprawdzic dom w Rzeszowie (wizyta przedadopocyjna) no i jesli wszystko pojdzie OK, moze ci ludzie wezma Bari, my jeszcze nic o nich nie wiemy.. Safii - ona znalazla tych domkow, w tym jeden w Rzeszowie i ma kontakt do tych ludzi, oni sa gotowi i czekaja na wizyte przedadopcyjna:) W końcu Bari jest z rzeszowa moze cos z tego wyjdzie, ja sie staram.. Porozmawiam jeszcze dzis z Safii. Ludzie, znacie kogos doswiadczonego w sprawdzeniu domkow? Osoba nie musi byc z Rzeszowa, najwazniejsze zeby mogla pojechac do tych ludzi sprawdzic dom. Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cambel&Megi odezwij sie, jestes z Rzeszowa i bylabys potrzebna, sprawdzilabys domek w Rzeszowie?? Jesli tak, skontaktuj sie z Safii. Powiedz ze jestes z Rzeszowa i moglabys sprawdzic ten domek w Rzeszowie ktory chce wziac psa. Quote
Aga & Amber Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Podnosze ,Bari nie zasłuzył na los ktory szykuja mu włascicele Quote
Doda_ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 jezu, trzeba zrobic cos, i to juz.. Cambel odezwij sie prosze. Safii malo wchodzi na dogomanie, wiec trzeba to zrobic jak najszybciej chodzi mi o wizyte przedadopcyjna w rzeszowie Quote
Cambel&Megi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jestem już!! Niby mogłabym sprawdzić ten domek, ale mam 15 lat, i nie wiem, czy Ci ludzie traktowali by mnie poważnie... Quote
Doda_ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Jestem już!! Niby mogłabym sprawdzić ten domek, ale mam 15 lat, i nie wiem, czy Ci ludzie traktowali by mnie poważnie... Nie szkodzi :lol: Ja od ciebie jestem starsza o 1,5 roku...:evil_lol: Mozesz tam isc z dorosla osoba - z dogo, z rodziny... nie wiem? Quote
Aga & Amber Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Niestety nie ,byli jacys ludzie go ogladac ale stwierdzili ze za stary :shake: Quote
Recommended Posts