Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No tak, jedno zdjęcie to kiepsko będzie. Nie umiesz plakatow zrobić to może wyciągnij kogos tu, zeby prrzeczytał cały wątek i zrobił plakat???????? Quote
Aga & Amber Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ma na imie Bari wlasciciele obiecali ze w tygodniu postaraja sie zrobic wiecej zdiec zaraz dam te ogłoszenia i jeszcze sprawdze czy alegratka jest bezpłatna jak tak to i tam dam,no chyba ze mozna placic karta Quote
agamika Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 oki, ja dzis szczerze mówiąc padam, ale jutro popatrze na mape dogo co do allegro iu plakatów Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ok no to poczekamy do jutra. czekam na plakat :evil_lol: Ci wlasciciele, po co wzieli psa ? Bo oni chyba nie kochaja zwierzat. Nie mozna brac zwierzat jesli sie je nie kocha!!! Wyjezdzaja za granice, na stale czy na jakis czas?? Quote
Aga & Amber Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 psa maja od siedmi lat ,wtedy nie planowali wyjazdu ,przeprowadzli sie na wies do domu i psa kupili do strozowania.Oni jak wiekszosc NORMALNYCH:-( ludzi na wsi uwazaja psa za rzecz a nie jak członka rodziny :shake: co zrobic :placz: moge jedynie pomoc znalesc psu nowy dom uwazam ze nawet łancuch i pełna miska beda lepsze w jego przypadku niz schron Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ech... Pies w Nowym domu nie będzie na łancuchu... Zwierzęta to nie rzecz, nie mogą być na łancuchu!! Będziemy szukac dla niego domu... Schronisko - nie, nie ma mowy.. Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nie ma za co... Kocham zwierzęta ponad zycie, robię dla nich wszystko, co moge... Quote
ewatr Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Aga & Amber napisał(a): czy alegratka jest bezpłatna jak tak to i tam dam,no chyba ze mozna placic karta Prosze czytac post 7 :eviltong: na alegratka juz pies jest dany i na Rzeszowiaku .......... A allegro moge zrobic jak bedzie wiecej zdjec ;) Quote
Aga & Amber Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 czytałam , zaraz po tym jak napisałam:eviltong: dzieki:lol: Quote
Doda_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Aga - znalazlas juz kogos, kto by zrobil plakat?? Quote
Aga & Amber Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 nie ale i tak na razie nie mam zdiec:shake: Quote
Doda_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no to poczekajmy na zdjecie.. tylko niech beda ladne... :cool3: Quote
Aga & Amber Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 niestety wciaz nie:shake: hopaj po domek Quote
Doda_ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No to może juz zacznijmy zrobić plakat, jest jedno zdjęcie, spróbujmy. Aga znajdź kogos kto mogłby zrobic plakat. Quote
Recommended Posts