Aga & Amber Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 odrobaczony zaszczepiony w dobrej kondycji ,pies cale zycie przebywal na posesji.Typ dominujacy bardzo dobrze bedzie sie nadawał do strozowania Wlasciciele onnaqli go do schroniska z powodu wyjazdu za granice Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-787 mail : kundelek@rsoz.org mail do wolontariusza ewa@rsoz.org Quote
Aga & Amber Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Własciciele chca go oddac do schronu :placz:wiec bardzo prosze o pomoc szczegolnie dobre dusze z rzeszowskiego Quote
Doda_ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Napisz więcej info o nim. Zrob mu allegro jesli umiesz no i oczywiscie wiecej zdjec... ogloszenie wszedzie daj... a kiedy wlasciciele wyjezdzaja? Quote
Aga & Amber Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Doda_ napisał(a):Napisz więcej info o nim. Zrob mu allegro jesli umiesz no i oczywiscie wiecej zdjec... ogloszenie wszedzie daj... a kiedy wlasciciele wyjezdzaja? nie lubi innych psow kotow całe zycie byl trzymany w ogrodzeniu .Wlasciciele maja dwoje dzieci ale nie wiem jak on by sie zachowywal do innych dzieci.Niestety tak naprawde to niewiele o nim wiem a wlasciciele sa malo rozmowni ja podchodzilam bez problemow do niego. Quote
Cambel&Megi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Okropna sytuacja....:placz: Jak można......................... Quote
ewatr Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ile mamy czasu na szukanie domu? Zdjecia potrzebne jak zdrowie bo allegro z jednym zdjeciem to raczej nie da odzewu :shake: dałam na alegratka : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/939552_owczarek_niemiecki_do_oddania.html http://www.rzeszowiak.pl/209874/bari-2-piekny.html Owczarek niemiecki pies Bari 2 .... Oto zdjecia psiaka z kwietnia 2008 Bari2 juz przebywa w schronisku w Rzeszowie : Quote
ewatr Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dodany tez na http://www.rzeszowiak.pl/ tylko musza zaakceptować ;) Moze daj go tez do anonsów podkarpackich gazetowych ? http://www.anonse.com/ Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobra, no to działajmy. Aga - proszę, zrob kilka zdjęc najlepiej kilkanaście - wybierzemy najladniejsze. I wyciagnij jeszcze wiecej info o tym owczarku - czy jest zdrowy? byl szczepiony? kastrowany? jak reaguje na małe zwierzątko i na kotów?? Może meiszkać w mieszkaniu?? Jest agresywny do obcych ludzi, psów? I tak dalej, jak najwiecej info wyciagnij od tych wlascicieli, i napisz ile czasu pozostalo ( kiedy oni wyjezdzaja? ) No i napisz tresc o tym owczarku, wszystkie info, i niech ktos z was zrobi plakat, ja wydrukuje i rozwiesze w mojej okolicy ( sosnowiec, dabrowa gornicza, katowice itp..) To moze sie udac, sprobujmy. Wy tez rozwieszajcie w swojej okolicy. To ladny pies i jeszcze za darmo w dobre rece - ludzie wezmą, trzeba starac.. Aga - jesli Ci zalezy na tym piesku, nie chcesz zeby trafil do schroniska, to blagam zrob to co ci poprosilam.. zrobmy wszystko... Wy tez wstawcie tego pieska wszedzie - na allegro itp. Ja nie zrobie bo nie umiem. Quote
Aga & Amber Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 dziekuje:lol: szkoda mi pieska bardzo mam bardzo ograniczone mozliwosci bo sama na stale mieszkam w Londynie ,prosiłam o lepsze zdiecia ale....moze zrobia Pies jest agresywny do innych zwierzat a do ludzi to tak naprawde nie wiem ,ja do niego podchodziłam bez problemu ale mnie zna od szczeniaka moje dzieci w mojej obecnosci tez go głaskały. Pies jest regularnie szczepiony ,mieszka na stałe na dworze ,czesciowo na łancuchu Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Rozumiem, więc kto napisze ladnie o tym piesku? Ktoś z was umie zrobic plakat?? Aga - dowiedz sie ile czasu zostalo i czy pies byl kastrowany Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Oj, kurcze, widzę ze cos nie tak jest z ta dogomania. Aga - dowiedz sie jak najszybciej ile czasu pozostalo, i czy pies byl kastrowany. Czy ktos z was moglby zrobic ladne ogloszenie o tym piesku? I plakat?? Ludzie piszcie, byc moze malo czasu zostalo!! Quote
Aga & Amber Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 rodzina wyjezdza w kwietniu i do tego czasu pies moze u nich zostac pies nie byl kastrowany przepraszam za opoznienie ale nie bylo mnie w domu Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Aha, i czy umiesz zrobić plakat?? napisac ladne ogloszenie o tym piesku Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bo ja jestem nieslyszaca, trudno mi jest zrobic plakat albo napisac dobre ogloszenie. Poprosimy o to kogos?? Quote
Aga & Amber Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 chyba tak tylko nie wiem czy wywieszanie plakatow na sląsku ma sens to troche daleko od Rzeszowa i musze zapytac włascicieli czy moge na plakatach umiescic ich telefon:???: Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Zrobmy wszystko, zeby tylko pies nie trafil do schroniska. Odleglosc nie jest wazna. A gdyby znalazl sie domek wlasnie tu na slasku, to wlasciciele by oddali psa do schroniska bo "nowy domek jest za daleko"? Chyba nie. Dla nas najwazniejsze jest to zeby pies znalazl dom. Odleglosc sie nie liczy - transport zawsze sie znajdzie :) Ale plakat sie przyda - ten, kto tu zajrzy, wydrukuje i rozwieszy w swojej okolicy. Moze i to sie nie uda - ale sprobowac nie zaszkodzi. Probujmy wszystkiego. Pies ma czas tylko do kwietnia!!!!!!!!!!!!! Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Aga & Amber napisał(a):musze zapytac włascicieli czy moge na plakatach umiescic ich telefon:???: jesli ktos zrobi plakat, to wtedy ich spytasz czy mozesz napisac na plakacie ich nr tel. Quote
Aga & Amber Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 dobra masz racje ,postaram sie zmusic włascicieli do zrobienia lepszych zdiec ibedziemy poszukiwac kogos kto nam pomoze zrobic plakat Quote
Doda_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ok ;) No to czekajmy na zdjęcie. Ludzie - pomózcie nam zrobić plakat!!!!!!!!!!!! Quote
agamika Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ok, Aga kojarzysz mnie ? jak ma on na imie wogóle ? ma on jakies imie ? Do kwietnia jest w miare bezpieczny tak ? Plakatów nie umiem, a z tym jednym zdjeciem kiepsko moze być :-( Aga , mozeessz go wrzucić jeszcze na adopcje .org , na gumtree.pl ( tylko tam poszukaj, miasta które najblizej jest najlepiej . no i trzeba wuwazać zeby na łańcuch nie trafił :-( Quote
agamika Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Acha i moze napisz w tytule - prosba o allegro ??? Quote
Recommended Posts