baffi2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Hej:p Nelly jest słodkim kundelkiem przygarniętym 10 stycznia '08 ze schroniska w Łęczycy. Ma 2 lata, waży 5 kg a na jednym boku ma czarne serduszko:loveu: I uwielbia lizać po twarzy i rękach :D Quote
BlackSheWolf Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 jupi!! :multi: nareszcie moja kochana serduszkowa Piękna, a teraz Nelcia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: piękna jak zawsze :D :) oj dawno jej nie widzialam... super, ze znalazla domek u ciebie :loveu: :loveu: no i napisz cos wiecej o niej bo ludzie napewno chca troche poczytac :diabloti::loveu: ale ja ma mwymagania :D Quote
baffi2 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Nie mam pomysłu co o niej napisać:eviltong: Quote
baffi2 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 BlackSheWolf napisał(a):hahaha co za fotka :D :) yhm... no wiesz... :cool3: :evil_lol: /obrabiam fotki, zaraz będą/ ;) Quote
BlackSheWolf Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a co tam u Pięknej słychać ?? :) :cool3: Quote
anouk92 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ranu jakie pięne serce:loveu: - niesamowite. Baffi masz piękną sunię i gratuluję decyzji! Quote
baffi2 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 anouk92 napisał(a):Ranu jakie pięne serce:loveu: - niesamowite. Baffi masz piękną sunię i gratuluję decyzji! Dzzziękujemy. :loveu: Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Nikt nie zagląda... Kolejne fotki: Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Tylko się nie śmiać z jej kubraczka! :mad: :loveu: Quote
mimiś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dopiero teraz mogłam sobie obejrzec jak pieknie jest umaszczona!!:crazyeye: a to serduszko...-chyba nie ma drugiej takiej suni!:loveu: Quote
anouk92 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Sunia jest cudowna i Ty Baffi też za to że dałaś jej domek:loveu: Quote
baffi2 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 BlackSheWolf napisał(a):hahahahahaha jaki kubraczek :D :D mówiłam żeby się nikt nie śmiał :mad::mad: mimiś napisał(a):dopiero teraz mogłam sobie obejrzec jak pieknie jest umaszczona!!:crazyeye: a to serduszko...-chyba nie ma drugiej takiej suni!:loveu: Nelly jest niepowtarzalna... :) anouk92 napisał(a):Sunia jest cudowna i Ty Baffi też za to że dałaś jej domek:loveu: dziękujemy :lol: Quote
baffi2 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Prawie jak królowa na tronie :D :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ale ja sie nie smialam z kubraczka :D :D no ba... prawdziwa królowa tylko troche mała :diabloti: ale Kaczyński też jest mały :evil_lol: Quote
baffi2 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ale ja sie nie smialam z kubraczka :D :D no ba... prawdziwa królowa tylko troche mała :diabloti: ale Kaczyński też jest mały :evil_lol: rozmiary się nie liczą! :eviltong: tylko to co ma sie w srodku.... i wygląd sie liczy jeszcze:diabloti: Zaraz wkleje walentynkowe fotki:cool3: Quote
Recommended Posts