Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu w szaliczku. :)
Jak widać - podziela upodobania kibicowskie pańci. Co ciekawsze - nie ja go owinęłam w ten szalik. Sam się w niego oplątał i zasnął, więc postanowiłam to uwiecznić. :loveu:

Posted

Viz napisał(a):

Jak widać - podziela upodobania kibicowskie pańci. Co ciekawsze - nie ja go owinęłam w ten szalik. Sam się w niego oplątał i zasnął, więc postanowiłam to uwiecznić. :loveu:

no to fajnie się owinął pomysłowy Lupo ;):)

Posted

Heh dzięki. :evil_lol:

A z tym ciepłem to jak najbardziej. A do tego wyjątkowo uwielbia się kłaść na moich rzeczach, a szalik zakładam na mecze i cały czas mam go wtedy na sobie więc "pachnie mną". :) Zaobserwowałam, że sporo psów tak lubi. :eviltong:

Posted

Viz napisał(a):
Heh dzięki. :evil_lol:

A z tym ciepłem to jak najbardziej. A do tego wyjątkowo uwielbia się kłaść na moich rzeczach, a szalik zakładam na mecze i cały czas mam go wtedy na sobie więc "pachnie mną". :) Zaobserwowałam, że sporo psów tak lubi. :eviltong:

tak, dużo psów tak lubi, mój Tobiasz zawsze kładzie się np na świeżo wypranych rzeczach, albo na rzeczach mojej siostry:p

Posted

[quote name='Viz']

Jak widać - podziela upodobania kibicowskie pańci. Co ciekawsze - nie ja go owinęłam w ten szalik. Sam się w niego oplątał i zasnął, więc postanowiłam to uwiecznić. :loveu:Viz,jaki ten świat mały.Trenerem odnowy biologicznej w Lechii jest mój serdeczny przyjaciel:loveu:

Posted

Gonia napisał(a):
Viz,jaki ten świat mały.Trenerem odnowy biologicznej w Lechii jest mój serdeczny przyjaciel:loveu:

No proszę ! :evil_lol:
Lechia mój ukochany klub. Pozdrów Goniu serdecznie swojego przyjaciela. To przecież m.in. dzięki niemu piłkarze grają tak dobrze ! :loveu:

Posted

Pisze na zdjeciu :D Janek ma tam czlonkostwo i oglada zdjecia w galeri :) jakis czas temu jak sie fotka pojawila to zapisal na dysku i dopiero wczoraj sobie przypomnielismy i mi ja znow pokazal i dzis odszuklaam na stronie :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...