Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

:multi::multi: Kochani!!!! jestem gościem na Dogomani od pół roku i dopiero teraz ujawniłam się. Jestem właścielką rudzielca długowłosego, który jest urwisem nad urwisy ale za to KOCHANY.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agniecha']:multi::multi: Kochani!!!! jestem gościem na Dogomani od pół roku i dopiero teraz ujawniłam się. Jestem właścielką rudzielca długowłosego, który jest urwisem nad urwisy ale za to KOCHANY.

Agniecha napisz proszę coś więcej o swoim urwisie... I koniecznie wstaw jego foty ;)

Posted

Moja jamniczka ma 6 miesięcy i jest rodu słodkich urwisów :eviltong: W najbiższą niedzielę ma pierwszy swój występ. Nie wiem kto bardziej sie denerwuje? :-(
A z fotkami to muszę poczekać na młodą (córka) bo ja to jestem laik w tym temacie. Pozdrawiam moje przyszłe psiapsułki ( mam wielką nadzieję!!!!!!!!!!) internetowe:multi::multi:

Posted

Witaj Agniecha :lol: bardzo się cieszę ,że do nas dołączyłaś!!!:multi: :multi:
Masz przepiękną sunię,prawdziwego rudaszka,penie ta sunia to dziecię od Goni:lol: :lol: .
Zyczę sukcesu na pierwszej wystawie,i pamiętaj że sędziowie na maluszki patrzą przez palce.nie denerwuj się :lol: :lol: :lol:

Posted

agniecha napisał(a):
KOchani błagam podpowiedzicie jak się wstawia fotki :-( :-(

ja tez wlasnie walcze z wstawianiem fotek..przesle kilka na serwer i tez sie przedstawie moje dziewczyny..a w ogole to tu same dziewczynki:))

Posted

Ale Neska jest piekna!
A o szczeniaczkach od Goni to ja nawet nie wspomne :)

Kurcze, widze, ze tu duzo osob ma problemy z wklejaniem fotek.

Ktora z czynnosci Wam sprawia trudnosc:
Zmniejszanie fotek czy wgrywanie na serwer?
Zawsze da sie po ludzku zaradzic i moge wszystko napisac, bo im wiecej fotek tym lepiej :diabloti:

Buziaczki dla jamników!

A no i witam nową jamnikomaniaczką i jej jamnika, rodem ze słodkich urwisów :lol:

Posted

AMIŚKA napisał(a):
ja korzystałam z tych lekcji:lol:

Amiśka wielkie dzięki, ale to już jutro poćwiczę.Muszę niestety iść spać.

Posted

Viz napisał(a):
Ale Neska jest piekna!
A o szczeniaczkach od Goni to ja nawet nie wspomne :)

Kurcze, widze, ze tu duzo osob ma problemy z wklejaniem fotek.

Ktora z czynnosci Wam sprawia trudnosc:
Zmniejszanie fotek czy wgrywanie na serwer?
Zawsze da sie po ludzku zaradzic i moge wszystko napisac, bo im wiecej fotek tym lepiej :diabloti:

Buziaczki dla jamników!

A no i witam nową jamnikomaniaczką i jej jamnika, rodem ze słodkich urwisów :lol:

Viz, jesli moge o pare instrukcji prosic..bo widze, ze moje proby cos nie dzialaja:((

Posted

[quote name='agniecha']Jaśmin zajrzyj na wątek o wystawie w Łodzi

Już patrzyłam i bardzo dziękuję za staweczki ;). Ja niestety dziewczyne z Łodzi wycofałam bo 3.06 ten sam sędzia będzie oceniał na klubówce a tam już obie panny zgłosiłam :lol:.
agniecha, powodzenia w Łodzi, jutro trzymam za Was kciuki ;). I pamiętaj nic się nie denerwuj bo nie ma po co, będzie dobrze.
Łatwo mi to teraz mówić bo ja przed swoją pierwszą wystawą się już chyba miesiąc wcześniej denerwowałam a nie było potrzeby na drugiej już byłam spokojna mimo większej konkurencji...

Posted

Moniś, żeby to był miesiąc :razz:
Na moje oko to było dobre 3 miesiące :lol:

Nie ma co się stresować, jak będzie tak będzie ;) A nerwy w niczym nie pomogą.

Posted

Viz napisał(a):
Moniś, żeby to był miesiąc :razz:
Na moje oko to było dobre 3 miesiące :lol:

Nie ma co się stresować, jak będzie tak będzie ;) A nerwy w niczym nie pomogą.

No może i były to z jakieś 3 miesiące gdzieś tak od początku Stycznia do końca Marca...:eviltong: Ale jestem głupia co?:oops:

Pomóc to nerwy raczej a nawet na pewno nie pomogą, choć w moim przypadku chyba było inaczej :razz:. Nie no to na pewno nie nerwy mi pomogły a Wasze kciuki ( co nie Marta, szczególnie tych co o nich zapomnieli :lol: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...