Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

duzo ciekawsza jest praca ze zwierzakami :)

wiesz, ja jestem z takiej szkoly, ze wazne jest z kim i nad czym pracujesz a nie gdzie :) paryz to fajne miejsce do odwiedzenia, ale zycie, mieszkanie czy praca wyglada juz troszke trudniej niz jak je sie zwiedza z przyjaciolmi, to miasto wielu samotnych ludzi

ja sie ciesze, ze jestem zwiazana z Wawa i wieloma przyjaciolmi tutaj

co do fotek to pewnie juz jutro, jak znajde chwilke, jamniki i odkad mamy Fendera tez beagle to nasze ukochane rasy, nawet na dom parterowy sie zdecydowalismy, zeby wyeliminowac schody:)

jedna na zachete ze spania:)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja też dodam swojego psiaka.
Jak przystało na Święta przy pałaszowaniu nowego smakołyka:

Tu pomaga sobie łapką.
Ps. Ciągla się dziwie, że jamnik może mieć takie wielkie pampuchy (łapki) :lol:.

Posted

Matusz napisał(a):
DG32 - śliczne zdjęcia :loveu::loveu:

a czemu twój jamnior nie ma jeszcze FB założonego co ??:mad::mad:

funclub już jest a FB nie ma :eviltong:

Dziękuje za miłe słowa. Twoje zdjęcia są super, wpadamy czasami do Tobiasza to po prostu :crazyeye:, szczególnie zazdroszcze tego zdjęcia w locie z pierwszej strony.
A co do FB to my narazie się wstrzymujemy - może stadko się powiększy, to wtedy pomyślimy.

Posted

DG32 napisał(a):
Dziękuje za miłe słowa. Twoje zdjęcia są super, wpadamy czasami do Tobiasza to po prostu :crazyeye:, szczególnie zazdroszcze tego zdjęcia w locie z pierwszej strony.
A co do FB to my narazie się wstrzymujemy - może stadko się powiększy, to wtedy pomyślimy.

dzięki ;)

a o co się powiększy?? jeśli można wiedzieć ;)

Posted

DG32 napisał(a):
Chyba o ... jamnika, a raczej jamniczke, zobaczymy wszystko się wyjaśni do końca miesiąca.

długowłosy?? zdradź więcej, jak nie chcesz tutaj to na PW :)

pozdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...