Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, piłeczka na smaczki :) też Sajduni taką kupiłam, ale jeszcze nie próbowana.

DG32- fajny filmik, a na długo mu te uszka starczają? Lamia je uwielbiała i jak się dopięła to nie odeszła póki był choć kawalątek (ale szybko jej to szło)

Posted

jamnicze napisał(a):
O, piłeczka na smaczki :) też Sajduni taką kupiłam, ale jeszcze nie próbowana.

DG32- fajny filmik, a na długo mu te uszka starczają? Lamia je uwielbiała i jak się dopięła to nie odeszła póki był choć kawalątek (ale szybko jej to szło)

Mój też ma piłeczke smakule :loveu:, ale dopiero uczy się nią bawić, wogóle dopiero uczy się bawić, a co do ucha to na dość długo mu starcza, bo on na początku bawi się uchem, a dopiero potem konsumuje i zawsze zostawia nie dojedzone.

Posted

W miniony weekend byłam na zlocie OGejmowców w Zakopcu. Mój jamol Rambo również. To zdjęcia z jego sesji zdjęciowej:

takie ubranko miał kupione kiedyś na allegro.

Posted

Nooo za to urządzenie należy mi sie nagroda łóżkowa :)

Słuchaj ja bardzo proszę, pozwól mi wejśc na łóżko:)

Proszę, no popatrz na mnie, czy te oczy mogą kłamać?

Dooobra i tak wejdę...

Nooo, właściwy czło.... upsss jamnik na właściwym miejscu...

Posted

[quote name='deer_1987']http://img247.imageshack.us/img247/5489/img0996lozkookdd7.jpg

odnosnie tego zapraszam na http://sherry-niunia.home.pl/sherry.html -- gdzie i jak spi jamniczek..

Hehe faktycznie znam te zdjęcia. No właśnie czyżby Ona nie spała w łózku???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Jaaaamnik nie sypiający w łóżku?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Mój poprzedni jamniczek miał taki sam koszyczek, korzystał tylko jak mnie nie było.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Isadora, masz na mysli Sherry?
to sa zdjecia z naszego lozka jak tam spi.. teraz znów tam jest i spi...

Och przepraszam, faktycznie, nie wiem czemu ale otwierała mi sie wczesniej strona gdzie bawi sie przy koszyczku. Ecchh przecież wczoraj ją widziałam jak czytała przed snem i zaległa w łóżeczku:):):):)

Bardzo przeroś Sherry że zwątpiłam w ta podstawową cechę jamniczą u niej. Mam nadzieję że mi wybaczy:loveu::loveu::loveu:

Posted

koszyczek drewniany to juz w smieciach.. poniszczyla.. tak samo jal polkre drewnani na buty..

haha.. dokladnie podstawowa cecha..

"Zachowanie:

Ulubionym zajęciem wszystkich jamników jest błogie lenistwo (śpią około 18 godzin na dobę), a ponadto zabawy, tulenie i zabawy. Czasem też tulenie. I tak aż do wyrzygania.

Wszystkie jamniki należą do gromady podkołdernikowców, właściciele natomiast dzielą się na dwie grupy: tych, którzy przyznają się do tego i tych, którzy się do tego nie przyznają."

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Jamnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...