jamnicze Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dzięki za info i fotki (a w grupie jamniki są jeszcze ładniejsze :) )
jamnicze Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 coś tu cicho się zrobiło:roll: A ja mam pytanko:hand: Szukam potomków mojej Lamci (LAMIA Wasza Długość) miała dwa mioty z czego wiem, że w pierwszym przynajmniej jeden piesek był reproduktorem. Może ktoś widział nazwę mojego psiaka w starym rodowodzie?:Dog_run:
Yoshko Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 A jakie było imię i przydomek tego reproduktora. Ja pamietam psa LARYS Wasza dlugośc , to był zapewne brat Twojej Lamii
Neris Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jak nazywała się hodowla, w której Lamia miała szczeniaki?
jamnicze Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Yoshko napisał(a):A jakie było imię i przydomek tego reproduktora. Ja pamietam psa LARYS Wasza dlugośc , to był zapewne brat Twojej Lamii Tak, tak to był jej braciszek :multi::multi::multi:
jamnicze Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Neris napisał(a):Jak nazywała się hodowla, w której Lamia miała szczeniaki? Lamia dała 2 mioty: Pierwszy miał przydomek "Biszkopt", a szczeniaki to ADIS (pojechał do Ostródy Mati :razz:) APIS (on został reproduktorem i krył kilka suczek w Gdańsku) AKSEL AFRA (zosrała u mojej kuzynki i nie miała szczeniaków)Drugi "Risum Tenatis" (inny, bo przepisałam psa na siebie, już mogłam:lol: IKSJONA IPEKAKUANA IMAGO (wyjechał do Hamburga) INKUBUS
Matusz Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jamnicze napisał(a):Lamia dała 2 mioty: Pierwszy miał przydomek "Biszkopt", a szczeniaki to ADIS (pojechał do Ostródy Mati :razz:) oo ;) a do kogo?? może znam:eviltong:
jamnicze Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 To był czarno podpalany piesek i wzięło go młode małżeństwo (chyba :evil_lol:) tak do kochania, nie na wystawy. Niestety nie mam spisanego nazwiska :shake:
Matusz Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jamnicze napisał(a):To był czarno podpalany piesek i wzięło go młode małżeństwo (chyba :evil_lol:) tak do kochania, nie na wystawy. Niestety nie mam spisanego nazwiska :shake: ahaa :evil_lol::evil_lol: a ile on teraz latek ma?
Neris Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Lamia była w dwoch różnych hodowlach? Możesz znaleźć dane szczeniąt w Związku Kynologicznym, oczywiście o ile ich właściciele je zarejestrowali.
jamnicze Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Matusz napisał(a):ahaa :evil_lol::evil_lol: a ile on teraz latek ma? oj, chyba mniej więcej byłby Twoim rówieśnikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jamnicze Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Neris napisał(a):Lamia była w dwoch różnych hodowlach? Możesz znaleźć dane szczeniąt w Związku Kynologicznym, oczywiście o ile ich właściciele je zarejestrowali. W dwóch, bo gdy miała pierwszy miot nie byłam pełnoletnia i wszystko było zapisane na moją mamę, a później przepisałam Lamię na siebie, ale hodowli już nie, tylko zgłosiłam nową
Matusz Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jamnicze napisał(a):oj, chyba mniej więcej byłby Twoim rówieśnikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha, rozumiem...:razz:
Neris Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 I karty kopulacji by były, po nich można dojść do suczek z którymi ten reproduktor miał szczenięta, po tym do potomków... ale jaka to robota!
jamnicze Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No własnie, poza tym nie wiem, czy w Związku udostępniliby mi informacji - ochrona danych więc może przez dogo mi się uda?
Roxin93 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 hej ;) od lat jestem miłośnikiem jamników, bardzo lubię tą rasę, niestety - od lat chciałbym mieć swojego jamnika, niestety rodzice się nie zgadzają...:shake::shake: chociaż tutaj mogę podziwiać wasze przegubowce ;) pozdrawiam Maciek
Roxin93 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 http://img69.imageshack.us/img69/8266/obraz2049oy0.jpg piękne zdjęcie:loveu::loveu:
AMIŚKA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Roxin93']hej ;) od lat jestem miłośnikiem jamników, bardzo lubię tą rasę, niestety - od lat chciałbym mieć swojego jamnika, niestety rodzice się nie zgadzają...:shake::shake: chociaż tutaj mogę podziwiać wasze przegubowce ;) pozdrawiam Maciek Hej witamy nowego JAMNIKOMANA :lol::lol::multi::multi: Jeżeli od lat pragniesz jamnisia:lol: to już masz blizej niż dalej:lol::lol: a nasze przegubowce nie tylko podziwiaj:lol::lol: ale pogłębiaj wiedze o nich;) a jak w końcu bedziesz go mial to wiedza przyda się:lol:;) mozesz tez zacząć bywać na wystawach i spotykac sie z jamnikomanami i hodowcami:lol:
jamnicze Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Roxin93']hej ;) od lat jestem miłośnikiem jamników, bardzo lubię tą rasę, niestety - od lat chciałbym mieć swojego jamnika, niestety rodzice się nie zgadzają...:shake::shake: chociaż tutaj mogę podziwiać wasze przegubowce ;) pozdrawiam Maciek Witanko :multi:
Recommended Posts