Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owszem, pracujemy nad tym ;), nabiera ładnej linii.

Hm wydaje mi się, że chodzi ci o to pierwsze zdjęcie; nie wiem dlaczego tak dziwnie wyszła, aż sama się zdziwiłam, że "trochę" grubo.
Tak nawiasem to co dzień biegam z nią na ok. 1,5 h spacer, więc już na prawdę nie wiem o co chodzi.:niewiem:

Posted

Uwielbiam to zdjęcie :D:D:lol:

PEES: ma może ktoś jakiś sprawdzony sposób na bezbolesne obcinanie tych grubych jamniczych pazurów??? Wet stanowczo odpada, bo Kaję do budynku nie można zaciągnąć (wyczuwa strach:() i robi taką panikę, że głowa mała. A boję się, że jej obetnę rdzeń. Co powinnam zrobic? Użyć pilnika? (o, ironio!)

Posted

[quote name='Kiniek']Uwielbiam to zdjęcie :D:D:lol:

PEES: ma może ktoś jakiś sprawdzony sposób na bezbolesne obcinanie tych grubych jamniczych pazurów??? Wet stanowczo odpada, bo Kaję do budynku nie można zaciągnąć (wyczuwa strach:() i robi taką panikę, że głowa mała. A boję się, że jej obetnę rdzeń. Co powinnam zrobic? Użyć pilnika? (o, ironio!)

najlepiej jak pies sobie sam ściera pazury podczas spacerów, wtedy nie ma z tym problemu;)

Posted

[quote name='Matusz']najlepiej jak pies sobie sam ściera pazury podczas spacerów, wtedy nie ma z tym problemu;)

No niby tak, ale Kaja ściera sobie, jakimś cudem, tylko pazurki tylnich łapek. A przednie rosną jej w strasznym tempie :roll:

Posted

[quote name='Kiniek']No niby tak, ale Kaja ściera sobie, jakimś cudem, tylko pazurki tylnich łapek. A przednie rosną jej w strasznym tempie :roll:

to do weta, kaganiec i już, uda się na pewno;)

Posted

Ojeej, kaganiec?... Nie mam serca żeby jej go włożyć. No ale w ostateczności trzeba będzie tak zrobić.

O co to za cudny psiak na tym avie?:loveu:

Posted

Kiniek napisał(a):
Ojeej, kaganiec?... Nie mam serca żeby jej go włożyć. No ale w ostateczności trzeba będzie tak zrobić.

O co to za cudny psiak na tym avie?:loveu:

Dog niemiecki, dający mi buziaka :diabloti:

Posted

Matusz napisał(a):
Dog niemiecki, dający mi buziaka :diabloti:

Hahaha świetny:lol: Ale z mordki z boku trochę do labka podobny :p

Posted

Witajcie po dłuzszej nieobecności na forum.
Wstawiam trochę świerzych fotek z jesiennych ostatnich dni moich jamniczków.

to młodziutka-3 miesięczna Małgośka Mówią Mi Brzdąc

A to jest jej siostrzyczka Mysliweczka Brzdąc

A to mój Kazik w stroju na hallowen :diabloti:

Posted

Ale slodkie te maluchy :)
Moich 36 nowycj nie bede tu dawac tylko jak cos to zapraszam do mnie

Brzdac, moge poprosic o fotki kroliczych i miniaturowych jako porownanie? Sherry jst taka drobna ze mysle czy moze ona nie jest jednym z nich

Posted

o Witajcie Brzdące ;)

Małgośka ładną główkę ma :loveu:

jednak Kazik wymiata :diabloti:

Wy będziecie w Poznaniu ??? Bo my już tak kilka wystaw się mijamy, a ja (Chyba) wiem, która pani to pani od Brzdąców;)

Posted

Matuesz panie Brzdącówny są dwie :evil_lol: na zdjeciach ,które wstawiłes jest Kasia - a pisze na forum Agnieszka :razz:
w Poznaniu oczywiscie bedziemy-zapraszamy do ringu szorsciaków :cool3:

deer jesli możesz to pójdz na sekcję jamnika w swoim oddziale-wtedy napewno znajdujacy się tam sedziowie lub hodowcy powiedzą Ci jakiej wielkości jest Sherry.Najlepiej takie porównania robic na żywo.

postaram sie jednak poszukac fotki takiej dla porównia.

Posted

Brzdąc napisał(a):
Matuesz panie Brzdącówny są dwie :evil_lol: na zdjeciach ,które wstawiłes jest Kasia - a pisze na forum Agnieszka :razz:
w Poznaniu oczywiscie bedziemy-zapraszamy do ringu szorsciaków :cool3:

deer jesli możesz to pójdz na sekcję jamnika w swoim oddziale-wtedy napewno znajdujacy się tam sedziowie lub hodowcy powiedzą Ci jakiej wielkości jest Sherry.Najlepiej takie porównania robic na żywo.

postaram sie jednak poszukac fotki takiej dla porównia.

aha, to was dwie są :evil_lol::diabloti:
czyli mama i córka ??:diabloti::diabloti:
a pewnie, że zajdę ;) jak tylko wystawię Sasankę ;)

Posted

niewiem jak ta fotka bedzie czytelna ale moze się uda-od lewiej jest: sunia królicza szosrstkowłosa (Espada III Ogród Karoliny), piesek miniaturowy długowłosy (Super Man Brzdąc),piesek krótkowłosy standard (Nimik Corroborre Kuringai).

Posted

[quote name='Brzdąc']niewiem jak ta fotka bedzie czytelna ale moze się uda-od lewiej jest: sunia królicza szosrstkowłosa (Espada III Ogród Karoliny), piesek miniaturowy długowłosy (Super Man Brzdąc),piesek krótkowłosy standard (Nimik Corroborre Kuringai).

Agnieszko, ja widzę różnicę;)

Posted

glownie po glowach widac :D
sherry nie jest wystawowa, nie ma rodowodu no i wystaw tutaj nie ma :(
ale dziekuje za zdjecie :D
i tak sie chyba nie da na razie poznac jak ona ma 4 miesiace?

Posted

deer_1987 napisał(a):
glownie po glowach widac :D
sherry nie jest wystawowa, nie ma rodowodu no i wystaw tutaj nie ma :(
ale dziekuje za zdjecie :D
i tak sie chyba nie da na razie poznac jak ona ma 4 miesiace?

jak to nie ma, a światówka w lipcu 2008 ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...