karolka.neub Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 "Matusz5" Twoje zdjęcia są niesamowite. Wprost na super tapetkę. Moja Figula z urody podobna jest to Tobiasza i dlatego uwielbiamy Twojego jamniora.
Matusz Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='karolka.neub']"Matusz5" Twoje zdjęcia są niesamowite. Wprost na super tapetkę. Moja Figula z urody podobna jest to Tobiasza i dlatego uwielbiamy Twojego jamniora. dzięki ;) za miłe słowa :D czy twoja Figula ma swoja galerie tu na dogo ?
Lupi Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Mati! Zazdroszczę Tobie tej ulotnej chwili kiedy Tobi "zastyga" do fotki. Jak na razie mam tylko 1 zdjęcie Lupi "w bezruchu". Czekam na następne to będę się chwaliła :lol:
Matusz Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Lupi']Mati! Zazdroszczę Tobie tej ulotnej chwili kiedy Tobi "zastyga" do fotki. Jak na razie mam tylko 1 zdjęcie Lupi "w bezruchu". Czekam na następne to będę się chwaliła :lol: to ja też czekam i wstaw w końcu jakieś zdjęcia, bo ja nie widziałem twojej Lupi nigdy jeszcze na żadnej fotce...:oops:
Lupi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='matusz5']to ja też czekam i wstaw w końcu jakieś zdjęcia, bo ja nie widziałem twojej Lupi nigdy jeszcze na żadnej fotce...:oops: Mówisz, masz... :lol: Proszę Państwa! Oto Lupi: :loveu:
Matusz Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 śliczna :loveu::loveu::loveu: tylko jedno zdjęcie ??:diabloti::diabloti:
MalgosMalgos Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Szanowni Panstwo, oto Fryc. Rodem z Berlina, sercem Malgosiny. malgosmalgos & Fryc
anetta Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 No to jeszcze raz. FRYC :cool3::loveu: Lupi, nie widać ogona :diabloti: Ola, a co się stało:(
Ola164 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Wejdż sama, ja nie lubie o tym opowiadać... Na samą myśl mam łzy w oczach: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93146 Od dziecka marzyłam o małym domowym piesku a straciłam go po zaledwie 8 miesiącach...
MalgosMalgos Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 dla Anety ta wstawienie zdjec. Dla informacji: ten wiekszy futrzak, zwany rowniez Dirty Harry to Fryc, ta z kaczka to s.pamieci Frytka Malgosmalgos
Neris Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 To ja tu wstawię moich chłopców... RAINMAN Neris - w domu Muminek. KROKODYL Neris - po prostu Krokoś
MalgosMalgos Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Sie streszczam: - imie rodowodowe Noris, przreobione przez pierwszych wlascicieli na Moritz (Maurycy), w skrocie Fritz -imiona robocze: Fryc, Troll, Herr Haarig ( hairy od ilosci wlosow), Wodz Chmurka Kurzu, Jego Dlugosc Murek -urodzony 21.01.1995 jako jedno z trojki szczeniat mamy Paulinki (lat 8) i papy Justusa 4 CACIB - tak stoi w rodowodzie -braciszek Maks odbicie lustrzane, siostrzyczka nieznana -w wieku tygodni 12 sprzedany wlascicielom, niestety bardzo nieszczesliwie - w wieku 3,5 roku umiera pan, pani zneca sie nad Frycem -w wieku 4,5 Fryc spotyka swojego aniola stroza Malgosmalgos i zostaje wykupiony -weterynarz stwierdza: ciezkie niedozywienie,brak jakichkolwiek szczepien, 2 zlamane zebra w wyniku kopniecia - Fryc nie traci wiary w ludzi ; ale przez dobry rok wykazuje paranormalne zachowania ( wskakuje ze strachu do wanny, po tym jak w kuchni spadl na podloge noz) - 5 lat w bialym malzenstwie z sp.Frytka, ktora 3,5 roku temu zamieszkala w Psim Niebie -serce jak autobus, kocha wszystkich i wszystko -ulubione zajecia: maniak pilek tenisowych; znajduje i znosi do domu - kolekcja conajmniej 20 - kopanie dolow, rowniez w zadbanym ogrodku moich rodzicow ( ! ) -zabijanie skarpetek, koniecznie noszonych -gonienie lisci pod wiatr -spanie w lozku pani z wszystkimi czterema do gory
Ola164 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kopia mojej suni :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93146 Odeszła w tragicznych okolicznościach :placz:
MalgosMalgos Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 - imie rodowodowe Mocca *08.07.1991, zasnela 24. 06. 2004 w moich ramionach - imiona robocze: Princessa Frytka, Neska, Nozka, Maus -rodowita gdanszczanka, corka mamy Toffi i taty o imieniu Aster -w wieku 9 tygodni zakupiona jako przyjaciolka dla 4 letniego Bartka i przywieziona do Berlina ( po czym natychmiast schowala sie pod szafe) -ogromnie rozpieszczona, pies kanapowy, ale z charakterkiem -w malzenstwie Fryc - Frytka -ona byla THE BOSS -slodka ,mala, ciepla, kochana pieszczocha -pochowana an swojej ulubionej polance w lesie i do tej pory czesto odwiedzana Ulubione zajecia: jedzenie, jedzenie, jedzenie ; -zabawa metalowymi miniaturowymi samochodzikami -siedzenie slupkiem jak swistak - spanie w lozku pod kolderka - poprawianie dziur po Frycu MIESZKA W NASZYCH SERCACH I NASZEJ PAMIECI NA ZAWSZE
Ola164 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 MalgosMalgos proszę czytaj co pisze przed twoją odpowiedzią bo my piszemy o jamniczku Kiniek a ty ni z gruch ni z pietruchy piszeż o jakiejś Frytce :cool3: Postaraj się uczymać jakiś porządek na FORUM ;)
Kiniek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ola164 strasznie mi przykro z powodu twojego psiaka. Ja nie mam pojęcia co bym zrobiła bez Kajuśki:-( Nie potrafię sobie nawet wyobrazić! W ogóle bardzo fajne macie psiaki :D Jamniorki górą!
MalgosMalgos Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 To nie jakas Frytka, tylko moja Frytka! I o ile sie dobrze orientuje, to to jest watek dla wszystkich jamnikoposiadaczy. Jezeli ci sie nie podoba - przeocz poprostu! Jamniki jednoczcie sie! Malgosmalgos
Matusz Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 proszę o zachowanie spokoju, to jest wątek nasze przegubowce, a nie wątek PWP, i Ola wklejając linki do psów PWP robisz offa i spam..
Ola164 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ok, ok.... najlepiej nie będe się odzywać - przecież ja i tak już nie mam jamnika :placz:
anetta Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Ola, chyba nie zastanowiłaś sie gdy wysyłałaś tego posta...:roll: Następnym razem zastanów się co piszesz...ps. przykro mi z powodu śmierci suni... "bo my piszemy o jamniczku Kiniek a ty ni z gruch ni z pietruchy piszeż o jakiejś Frytce" :mdleje: Kiniek, więcej prosze ;) Małgoś, Fryc miał nie małe przeżycia :o Super że wtrafił na Ciebie :multi: Jak wstawianie ava? Zrozumiałaś to co Ci napisałam w mailu? :)
Kiniek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Wedle życzenia :lol: Kotek? Litosne spojrzenie Śpiąca Królewna
Recommended Posts