Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

WSZYSTKIEGO ŚWIĄTECZNEGO
ZIELONEGO,BAZIOWEGO,PISANKOWATEGO,

WIELKANOCNEGO,ŚWIĄTECZNEGO

dla wszystkich

DOGO-JAMNIKOMANIAKÓW:loveu: :loveu: :loveu:

życzą
AMIŚKA,
ZINKA I SASANKA,
i kot MAX

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"]Wesołego zająca
Co śmieje się bez konca,
Szczerbatego barana, co beczy od rana,
Pisanek w koszyku oraz
Mokrego ubrania w Dzień Polewania-
Życzy Wam wszystkim:
Roxana z całym swoim przybytkiem

[SIZE="3"]Wesołych Świąt !!!

• 4 weeks later...
Posted

oj kochani dawno tu sie żadne foteczki nie pojawiły.Wiosna juz na dobre do nas przywitała wiec i wiecej fotek ze spaceków powino być:mad:
żeby przełamać te milczenie wstawiam fotki z wycieczki na rolki z naszym stadkiem.

• 2 weeks later...
Posted

hihi!cudowny widok:)tylko jak Ty to robisz,że panujesz nad tą rozbuchaną watahą??:)chyba że nie panujesz;)już widzę oczami wyobrazni,jak każde ciekawskie monstrum rozbiega się w swoją stronę i wtedy następuje HAOS;););):D:D:D;););):D:D:D

Posted

Rysiczko i Blow dziekuje za miłe słowa..

Uwielbiam się ruszać i przy tym mogę wybiegac w inny sposób psiaki.Rolki uwielbiają,jednak szczeniaczką i starszym psiaką wolę jednak oszczędzić dodatkowego przeforsowania się ,więc maluszki na ręce a babcinki spokojnie ida z druga osobą, bez rolek. reszta szaleje ze mną :diabloti:
oczywiscie robimy sobie w miedzyczasie przerwy ale to i tak nie dla nich bo wtedy prawie wszyskie zamiast odsapnąć co robią? kopią dołki...

Na rower zabieram za to nasze dwa pozostałe schroniskowe psy : Wilge pseudo owczarka i Cole średną sunieczkę (mozna je zobaczyc na naszych przegubowach we wcześniejszych postach) a do koszyczka maluszka :evil_lol:

Blow pytasz czy nad mini panuje.Nasze psiaki od małego chodza bez smyczy,słuchają się bardzo fajnie i nie mam problemów ani ja ani ktokolwiek z naszych domowników z wychodzeniem bez smyczy z cała ekipą. Mieszkamy na obrzerzach Poznania i mozemy sobie pozwolic na luksus wychodzenia luzem z psami.gorzej prawde powiedziawszy jest kiedy musze nauczyć ,ze jednak czasami trzeba na smyczy iść...
Inna sprawa jak powija sie na naszej drodze zwierzyna..wtedy te o największym instynkcie oczywiście opuszczają nas na jakiś czas-ale zawsze wracają:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Z powodu zdania egzaminu na Prawo Jazdy serdecznie gratuluję i nie zamierzam się pojawiać za 2 tygodnie na ulicach naszego kochanego miasta Pani Agnieszko. hihihihi
Tak szczerze, to wyrazy ogromnego szacunku dla Brzdąców zmotoryzowanych.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

GRATULACJE

Posted

Witajcie!
Razem z moją smoczycą - jamniczycą jesteśmy na forum stosunkowo niedługo, postanowiłyśmy się jednak ujawnić :lol:.
Oto mój przegubowiec - Lupi:

a ja z drugiej strony aparatu;).
Pozdrawiam
Ania

Posted

Witaj Aniu!
miło,ze sie ujawniłaś:loveu: Twój Lupi widze kocha wode...moje maluchy tez uwielbiają pływac i aportowac w wodzie patyczki.
Napisz nam twoche więcej o swoim Lupiku...
pozdrawaim serdecznie
Aga

Posted

Agnieszka i Ogiś napisał(a):
Proszę Brzdąc i pozdrów wszystkie brzdące! !:loveu: A Lupi się chlupi!

Dzięki :loveu: Pozdrowione i wysciskane:multi:

Posted

Dziękuję za miłe przywitanie :). Napiszę coś może więcej o moim psisku. Otóż Lupi, pomimo że imię nie kończy się na literę "a" jest dziewczynką - to moja smoczyca-jamniczyca ;). Urodziła się z defektem (bez ogona :lol:) i dzięki myślącej opiekunce nie została uśpiona tylko znaleziono jej kochający domek. W tej chwili Lupi ma 11 miesięcy i jest bardzo, bardzo żywiołowym stworzeniem (i wcale do szczęścia ogon nam nie jest potrzebny ;).
Buziaki dla wszystkich kochających przegubowce

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...