AMIŚKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WSZYSTKIEGO ŚWIĄTECZNEGO ZIELONEGO,BAZIOWEGO,PISANKOWATEGO, WIELKANOCNEGO,ŚWIĄTECZNEGO dla wszystkich DOGO-JAMNIKOMANIAKÓW:loveu: :loveu: :loveu: życzą AMIŚKA, ZINKA I SASANKA, i kot MAX __________________
Roxana Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="4"]Wesołego zająca Co śmieje się bez konca, Szczerbatego barana, co beczy od rana, Pisanek w koszyku oraz Mokrego ubrania w Dzień Polewania- Życzy Wam wszystkim: Roxana z całym swoim przybytkiem [SIZE="3"]Wesołych Świąt !!!
Brzdąc Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 oj kochani dawno tu sie żadne foteczki nie pojawiły.Wiosna juz na dobre do nas przywitała wiec i wiecej fotek ze spaceków powino być:mad: żeby przełamać te milczenie wstawiam fotki z wycieczki na rolki z naszym stadkiem.
rysiczka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Agniecha swietny pomysl z tymi rolkami! ze ja nie wpadlam na taki pomysl? A ten Yorczek to wasz? smieszny strasznie.
Blow Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 hihi!cudowny widok:)tylko jak Ty to robisz,że panujesz nad tą rozbuchaną watahą??:)chyba że nie panujesz;)już widzę oczami wyobrazni,jak każde ciekawskie monstrum rozbiega się w swoją stronę i wtedy następuje HAOS;););):D:D:D;););):D:D:D
Brzdąc Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Rysiczko i Blow dziekuje za miłe słowa.. Uwielbiam się ruszać i przy tym mogę wybiegac w inny sposób psiaki.Rolki uwielbiają,jednak szczeniaczką i starszym psiaką wolę jednak oszczędzić dodatkowego przeforsowania się ,więc maluszki na ręce a babcinki spokojnie ida z druga osobą, bez rolek. reszta szaleje ze mną :diabloti: oczywiscie robimy sobie w miedzyczasie przerwy ale to i tak nie dla nich bo wtedy prawie wszyskie zamiast odsapnąć co robią? kopią dołki... Na rower zabieram za to nasze dwa pozostałe schroniskowe psy : Wilge pseudo owczarka i Cole średną sunieczkę (mozna je zobaczyc na naszych przegubowach we wcześniejszych postach) a do koszyczka maluszka :evil_lol: Blow pytasz czy nad mini panuje.Nasze psiaki od małego chodza bez smyczy,słuchają się bardzo fajnie i nie mam problemów ani ja ani ktokolwiek z naszych domowników z wychodzeniem bez smyczy z cała ekipą. Mieszkamy na obrzerzach Poznania i mozemy sobie pozwolic na luksus wychodzenia luzem z psami.gorzej prawde powiedziawszy jest kiedy musze nauczyć ,ze jednak czasami trzeba na smyczy iść... Inna sprawa jak powija sie na naszej drodze zwierzyna..wtedy te o największym instynkcie oczywiście opuszczają nas na jakiś czas-ale zawsze wracają:multi:
Brzdąc Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 hej,hej wiosna juz na dobre a tu świeci wciąż pustkami....:mad:
Silky Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Z powodu zdania egzaminu na Prawo Jazdy serdecznie gratuluję i nie zamierzam się pojawiać za 2 tygodnie na ulicach naszego kochanego miasta Pani Agnieszko. hihihihi Tak szczerze, to wyrazy ogromnego szacunku dla Brzdąców zmotoryzowanych.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE
Brzdąc Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dzięki Silki!!!! teraz będę mogła cześciej bywac na wystawach :diabloti: hehehe:evil_lol:
edziakalitowa Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No tak ato moja Fifka mój wariatko przegubowiec ze schronu we Wrocławiu:razz:
Lupi Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witajcie! Razem z moją smoczycą - jamniczycą jesteśmy na forum stosunkowo niedługo, postanowiłyśmy się jednak ujawnić :lol:. Oto mój przegubowiec - Lupi: a ja z drugiej strony aparatu;). Pozdrawiam Ania
Agnieszka i Ogiś Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Proszę Brzdąc i pozdrów wszystkie brzdące! !:loveu: A Lupi się chlupi!
Brzdąc Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witaj Aniu! miło,ze sie ujawniłaś:loveu: Twój Lupi widze kocha wode...moje maluchy tez uwielbiają pływac i aportowac w wodzie patyczki. Napisz nam twoche więcej o swoim Lupiku... pozdrawaim serdecznie Aga
Brzdąc Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Agnieszka i Ogiś napisał(a):Proszę Brzdąc i pozdrów wszystkie brzdące! !:loveu: A Lupi się chlupi! Dzięki :loveu: Pozdrowione i wysciskane:multi:
Lupi Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dziękuję za miłe przywitanie :). Napiszę coś może więcej o moim psisku. Otóż Lupi, pomimo że imię nie kończy się na literę "a" jest dziewczynką - to moja smoczyca-jamniczyca ;). Urodziła się z defektem (bez ogona :lol:) i dzięki myślącej opiekunce nie została uśpiona tylko znaleziono jej kochający domek. W tej chwili Lupi ma 11 miesięcy i jest bardzo, bardzo żywiołowym stworzeniem (i wcale do szczęścia ogon nam nie jest potrzebny ;). Buziaki dla wszystkich kochających przegubowce
Agnieszka i Ogiś Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 A jak sie dostojnie prezenyuje w tej wodzie! :eviltong:
Recommended Posts