Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Bejka napisał(a):
A ja właśnie miałam zapytać, gdzie można kupić takie fajne ubranka ;)
Dziewczyny, śliczne macie zdjęcia
U nas - błoto zamiast śniegu, ale podobno od poniedziałku zima ma wrócić, będzie więc szansa na nowe fotki :lol:

A u nas już wiosna jest :multi: Dzisiaj była cudowna pogoda:) Zero śniegu słoneczko cieplutko :loveu::loveu::loveu:
Oby tak dalej bylo :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zlapałam mojego psa dzisiaj na gorącym uczynku :mad: A ja sie zastanawiałam co sie z tymi ciastkami dzieje :mad: :mad: :mad:

Wzrok pod tytułam "ale to nie ja, o co ci chodzi?"

Posted

*hania napisał(a):
Twój to się chociaż wstydzi ;)

Ale on sobie nic z tego nie zrobił że nakrzyczałam na niego i mu palcem pogroziłam.. Zszedł sobie jak gdyby nigdy nic i zjadł to ciastko :mad:

Posted

no moj tez, bez obciachu normalnie siedzi na stolku przy stole i zjada z talerza, jesli ktos zostawi niepilnowany,
ciastka ze stolu tez zjada, wszystko zje jak tylko widzi ze nikt nie patrzy ;)
na tyle bezczelnie ze jak czlowiek wstanie od sniadania, np odebrac telefon to ma wylizany pasztet z chleba albo sciagnieta wedline ;)

Posted

A już myślałam, że tylko z moich takie łobuzy. :mad:
Dobry przykład w czwartek.
Wyszłam z salonu, a tacę z chruścikami zostawiłam na stole. Po godzinie dobrej znowu poszłam do salonu iu patrzę.. nie ma tacy. :lol: Myślałam, że brat zaniósł do kuchni, ale jak podeszłam bliżej to zobaczyłam, ze pusta taca leży sobie pod stołem :mad: a winowajcy śpią na kanapie. :evil_lol:

Posted

Podpisuję się pod tym. Nie dalej jak wczoraj wracam do pokoju i zastaje tylko smętne wygryzione pajdki chleba. Sucz była wspaniałomyślna i zostawiła mi obgryzione skórki, ale zarówno szynka jak i środek z masłem należał się jej :evil_lol:

Posted

"Yosko" napisał(a):
Czyli wszystkie jamniki robią to samo, nalezy więc to uznać za cechę rasy :diabloti:

Dokładnie!
Tylko jakby to ładnie ująć... Może tak, że jamniki są wspaniałomyślne i dbają o figurę właściciela? :evil_lol:

Hrabia śpi identycznie, natomiast Teddy różnie. Raz na plecach, innym razem zwinięty w kłębuszek :eviltong:

Posted

Zdjecia robione po spacerku z Viz nad morzem:)
Tak samo śpi prawdziwy grzywacz, ale nie mogę teraz załączyć fotki bo nie mam jej przy sobie.

Posted

witajcie po długie nieobecności.Zima znów zaszalała -zdjęć napstrykałam,ale teraz pokaże Wam moich najmłodszych łobuzów z ostatnich sesji :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...