SuperGosia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dla odprezenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AMIŚKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 SuperGosiu to zdjecie jest woooo:crazyeye: wooo:crazyeye: , ja wiem że robisz wspaniałe zdjecia:loveu: ale to jest wooo
Silky Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy można gdzieś zobaczyć na żywo ten pług śnieżny?:lol:
rysiczka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hhehe-dobre! Kruszek zwany plugiem snieznym!
Silky Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bo śnieg przed nim pryska, a nie wiem jaka jest forma małego pługu i nie chciałam napisać : Płużek ;)
Nesuniaaa Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Wystawa w Bydgoszczy coraz bliżej atmosfera sie zageszcza:) Ja dzisiaj z nudów zaczełam pstrykać zdjęcia mojej suczce:) I chciałam sie pochwalić moją niewystawową suczką w prawie wystawowej pozie:)
AMIŚKA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 jamnisia piękna i slicznie stoi w pozycji wystawowej:lol: ,ale czemu oczek jej nie wyczyściłas??:cool3: do zdjęcia i nie tylko :cool3:
Nesuniaaa Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ehh te oczka to jest u niej tragedia... Okropnie jej łzawiom.. Przemywam je co chwile świetlikiem, ale nie wiele daje.. Dostałam od weta antybiotyki, ale Trampek je przegryzł i musze sie po kolejne wybrać.. A teraz sie szykujemy na sterylke:) Musimy jeszcze troche odczekać bo niedawno miała urojoną ciąże, ale tak na przełomie lutego/marca idziemy ją kroić...
*hania Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Przy okazj pogadaj z wetem czy nie przetkałby jej kanałów łzowych? Może to jest powodem częstego łzawienia :niewiem: ???
Nesuniaaa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mi sie wydaje, że to ma związek z jakąś alergią.. Ona ma objawy na zime i jesień szczególnie po powrocie z podwórka i do tego nos ją swędzi i strasznie go trze.. Niedługo jedziemy na ogólny przegląd i zdecydujemy sie co robić.. Podczs sterylki bedzie miała usuwane jeszcze jakies kaszaki, kamień z zębów, no i niedawno wyczuliśmy jakieś guzki w cycuszkach wiec w razie potrzeby to też usuniemy...
Nesuniaaa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tak sobie troszke dzisiaj przeglądałam forum i znalazłam ciekawy wątek o blogowych adopcjach.. Zaczełam sobie oglądać stronki żeby poprawic sobie humorek i znalazłam o to takie coś: http://wirtualna-hodowla-jamnikow.blog.onet.pl/ Może poinformować o tym właściciela prawdziwej hodowli Gwiezdny Pył?
Yoshko Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ja już to kiedyś dawno znalazłam i poinformowałam włascicielkę , ale nie wiem czy coś interweniowała w tej sprawie.
*hania Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Właśnie przeglądałam link podany przez Nesunię. O co chodzi z tą wirtualną hodowlą? Mam rozumieć , że te psy tak na prawdę nie istnieją? A może ktoś dyplomatycznie zamienił słowo "chów" na "adopcja" :???:?
Nesuniaaa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To dzieci sobie wymyślają zabawe, że za komentarze będą sprzedawać wymyślone szczeniaki... Tutaj została podana nazwa hodowli, która już istnieje i ciekawe co mogą sobie pomyśleć potencjalni nabywcy szczeniaków, ktorzy zamiast na strone tej hodowli wejdą sobie na takiego bloga...
*hania Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzięki za wyjaśnienia. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam :roll:
Nesuniaaa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13418 tu masz strone do wątku o tych blogach:) Można sie pośmiać, ale nie chciałabym znaleść mojego psa na takim blogu...
Brzdąc Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 znalazłam tam też naszego szczeniaczka....niewiem czy jakoś to załatwić-porozmawiac z dziewczynką czy zostawić?...w sumie jesli istnieje wiecej takich blogów to walka z wiatrakami...ja też po raz pierwszy cos takiego widziałam.
Brzdąc Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wklejam troche foteczek z zimowego szaleństwa Brzdąców :diabloti: Dumeczka -Eskimos ,Matrix Bałwanek, Victoria -śniegojadek
Viz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Piękne Brzdące. :loveu::loveu: To i my coś wstawimy :) Lupo z Neseczką Szaleństwo w oczach mam :evil_lol::evil_lol: :loveu:
Nesuniaaa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 To i my nie bedziemy gorsi:) Jak widać nim im nie przeszkadza, żeby się wytarzać, ani ubranka ani śnieg: Prawdziwe oblicze jamników czyli "co masz do jedzenia"
milena182 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 moj przystojniak tez mial ubranko-czerwony golf ale rok temu gdzies go zgubilam:-(
Nesuniaaa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nie jestem zwolenniczką ubierania psów, ale był okropny mróz i nie mialam serca wziąść ich be ubranek na długi spacer... Ubranka zostały "uszyte" 30 min przed wyjściem z rękawów mojej bluzy:P
kajolka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 może któraś z Was zalicytuje jamniczy obrazek/zakładke i pomoże Fidze? obrazki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45902 zakładki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46072 ja mojemu młodszemu jamnikowi zrobiłam strój z rajstop :P
Bejka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nesuniaaa napisał(a):Nie jestem zwolenniczką ubierania psów, ale był okropny mróz i nie mialam serca wziąść ich be ubranek na długi spacer... Ubranka zostały "uszyte" 30 min przed wyjściem z rękawów mojej bluzy:P A ja właśnie miałam zapytać, gdzie można kupić takie fajne ubranka ;) Dziewczyny, śliczne macie zdjęcia U nas - błoto zamiast śniegu, ale podobno od poniedziałku zima ma wrócić, będzie więc szansa na nowe fotki :lol:
Viz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Teddy ma zrobione z mojej kamizelki, a Hrabia ze skarpety. :lol: Kiedyś dostałam parę ciepłych skarpet, ale od razu na początku zeszłej zimy jedna poszła na ubranko, a teraz druga się przydała. :lol:
Recommended Posts