Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wystawa w Bydgoszczy coraz bliżej atmosfera sie zageszcza:) Ja dzisiaj z nudów zaczełam pstrykać zdjęcia mojej suczce:) I chciałam sie pochwalić moją niewystawową suczką w prawie wystawowej pozie:)

Posted

Ehh te oczka to jest u niej tragedia... Okropnie jej łzawiom.. Przemywam je co chwile świetlikiem, ale nie wiele daje..
Dostałam od weta antybiotyki, ale Trampek je przegryzł i musze sie po kolejne wybrać..
A teraz sie szykujemy na sterylke:) Musimy jeszcze troche odczekać bo niedawno miała urojoną ciąże, ale tak na przełomie lutego/marca idziemy ją kroić...

Posted

Mi sie wydaje, że to ma związek z jakąś alergią.. Ona ma objawy na zime i jesień szczególnie po powrocie z podwórka i do tego nos ją swędzi i strasznie go trze.. Niedługo jedziemy na ogólny przegląd i zdecydujemy sie co robić.. Podczs sterylki bedzie miała usuwane jeszcze jakies kaszaki, kamień z zębów, no i niedawno wyczuliśmy jakieś guzki w cycuszkach wiec w razie potrzeby to też usuniemy...

Posted

Właśnie przeglądałam link podany przez Nesunię.
O co chodzi z tą wirtualną hodowlą?
Mam rozumieć , że te psy tak na prawdę nie istnieją?
A może ktoś dyplomatycznie zamienił słowo "chów" na "adopcja" :???:?

Posted

To dzieci sobie wymyślają zabawe, że za komentarze będą sprzedawać wymyślone szczeniaki...
Tutaj została podana nazwa hodowli, która już istnieje i ciekawe co mogą sobie pomyśleć potencjalni nabywcy szczeniaków, ktorzy zamiast na strone tej hodowli wejdą sobie na takiego bloga...

Posted

znalazłam tam też naszego szczeniaczka....niewiem czy jakoś to załatwić-porozmawiac z dziewczynką czy zostawić?...w sumie jesli istnieje wiecej takich blogów to walka z wiatrakami...ja też po raz pierwszy cos takiego widziałam.

Posted

Piękne Brzdące. :loveu::loveu:

To i my coś wstawimy :)

Lupo z Neseczką

Szaleństwo w oczach mam :evil_lol::evil_lol:

:loveu:

Posted

Nie jestem zwolenniczką ubierania psów, ale był okropny mróz i nie mialam serca wziąść ich be ubranek na długi spacer...
Ubranka zostały "uszyte" 30 min przed wyjściem z rękawów mojej bluzy:P

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Nie jestem zwolenniczką ubierania psów, ale był okropny mróz i nie mialam serca wziąść ich be ubranek na długi spacer...
Ubranka zostały "uszyte" 30 min przed wyjściem z rękawów mojej bluzy:P

A ja właśnie miałam zapytać, gdzie można kupić takie fajne ubranka ;)
Dziewczyny, śliczne macie zdjęcia
U nas - błoto zamiast śniegu, ale podobno od poniedziałku zima ma wrócić, będzie więc szansa na nowe fotki :lol:

Posted

Teddy ma zrobione z mojej kamizelki, a Hrabia ze skarpety. :lol:
Kiedyś dostałam parę ciepłych skarpet, ale od razu na początku zeszłej zimy jedna poszła na ubranko, a teraz druga się przydała. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...