Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: Dzięki Neris :loveu:
tak jak obiecałam prezentuje jeszcze do ostatecznej kolekcji nasze kotki.
Szara to Libia-jest u nas ok 4 lat znaleziona jako kociatko zimą na -20st mrozie -było ich wiecej ale u nas w domu "wyladowała" trójka tylko ona nam z tej ekipy ostała.
Czarny kitek to Pumek-Pumeks.Ulubieniec Wilgi i Coli.Pumek to tez znajda-3 tyg.leczyliśmy mała kuleczkę ze wszystkich możliwych chorów świata (miał około 4 tyg.jak został sam) i teraz cieszy nas swoim błyszczacym jak u pumy ciałkiem :lol:
jak widać cudownie komponują się z jamnikami.Libia z Ob-la-di (Olinką) a Pumek z Sampem:loveu:

Posted

Nie, no fantastyczna ta Wasza gromadka Brzdącu. Jeden zwierzak od drugiego śliczniejszy ( ale Cola i tak jest moją faworytką :razz: ). Z takim stadkiem to też macie całkiem wesolutko :)

Posted

Jamniolki moje uściskane :loveu:
Swoją drogą... przydałoby się przypomnieć zdjęciami o naszej obecności. Niedługo spróbuje coś zrobić. :)

Posted

juz mi sie chce wyc z bezsilnosci
chcecie zobaczyc zaszczytna hodowe, ktora juz 5 miot spzredaje! i ktorej jamniki sa znane w calej polsce??
prosze bardzo!
http://[regulamin]

Posted

Brak słów :angryy:
Ale jakich ja wrogów mam teraz za ścianą. Dwa babsztyle tam mieszkają, obie mają suczki jamnikopodobne i obie koniecznie chcą je w styczniu dopuścić :mad:
Przyszła dziś jedna do mnie i się mnie pyta czy nie zechciałabm Hektora jako tatusia użyczyć :shake: Na moją odpowiedź, że kundli nie rozmnażam zostałam obdarzona takim spojrzeniem, że gdyby wzrok mógł zabijać już bym nie żyła...
Nie dadzą sobie nic powiedzieć, nic przetłumaczyć- bo ONE!!!- one chcą i koniec! :mad: A mnie szlag trafia, bo wiem, że do nich nie dotrę... :roll:

Posted

INECZKA pojechala dzis do swojego domeczku:loveu: :loveu: .
Będę miala troche czasu aby pobywać na dogo:lol: :lol:

Roxana bardzo współczuje takich sąsiadek:mad: :mad: .

Posted

http://[regulamin]patrzcie jakie fajne ogłoszenie znalazłam :crazyeye:
Chyba mamy nową odmiane jamników :diabloti: (chyba że moja wiedza na temat jamników jest tak mała, że nie rozpoznaje już ich :diabloti: ) I jeszcze to wytłumaczenie pilnie, bo maluchy szybko rosną (powinien dodać że szybko rosna i coraz mniej jamnika przypominają)..

Nie mogłam się powstrzymać i wysłałam meila z której strony ten szczeniak jamnika przypomina :evil_lol: I żeby nie oszukiwał ludzi...

Posted

Ineczka :loveu:
Amiśka- sasiadki uważają, ze to ja jestem- DEBIL- dosłownie tak zostałam nazwana :angryy: Bo sama mam 4 psy w domu a "im żałuje" mieć szczeniaki. Tylko, że do nich nie dociera, że trzy psy z mojego stadka zostały wyciągnięte ze schroniska aby miały normalny dom a czwartego psiura- Hektora zabrałam od sąsiadki, bo rozdała wszystkie szczeniaki i został jej jeden z którym nie wiedziała co zrobić- nie chciała go.
Ja swoje a one swoje...:shake:

Posted

Pani od jamniczków z kup sprzedaj napisała mi takiego fajnego meila :D :

"Chcialam pani pani powiedzieć ze to są jamniczki angielskie i jezeli pani coś nie pasuje to nie musi pani ich kupywac.i nie nabieram ludzi mozna przyjechac i zobaczyć.Więc prosze mnie tak nietraktowac mam dużo innych zdjęć i jezeli pani chce moge je wyslać"

Haha dobre co nie:P?

Posted

No, szkoda, ze nie francuskie... :roll:

Byłam dziś w naszym schronisku, wziełam rudą sunieczkę na spacerek, a w tym czasie do szczeniarni trafiło aż 5 szczeniaczków :crazyeye: Aż mnie zatkało jak wróciłyśmy ze spaceru. Jak wychodziłyśmy były dwa i to takie już troszkę większe a jak wróciłyśmy- patrzę a tam pięc takich malutkich kluseczek...
A jak wróciłam do domu to dopiero była jazda. Myślałam, ze moje psy to mnie zawąchają na śmierć- dosłownie ;)

Posted

Wszystkim milosnikom rasy skladamy serdeczne zyczenia:

Duzo zdrowia dla Was oraz Waszych ludzkich i jamniczych Rodzin, pieknych prezentow pod choinka, smacznej Wigilii, duzo pieniazkow, bo one zawsze sie przydadza + sukcesow w zyciu zawodowym, ale nie tylko ;)

Szczegolne zyczenia dla wspanialych dziewczyn Yoshko, Goni oraz Amiski.
Yoshko - dziekuje Ci za wspaniale i bezinteresowne podzielenie sie ze mna czescia wiedzy, jaka posiadasz.
Goniu - Tobie rowniez dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi na moje niemadre pytania :evil_lol:
Amisko - masz wielkie serce i robisz duzo dobrego, nie tylko dla jamnikow, lecz takze dla ludzi! Sciskam Cie mocno :lol:

Specjalne zyczenia dla Szantiny, ktora ostatnio rzadko tu zaglada. Wszystkiego NAJ dla przesympatycznego TZ oraz coreczki oraz niesfornego, ale przekochanego psiego stada :loveu:

Wszystkim dziewczynom zycze jeszcze wiekszych sukcesow wystawowych, niz w minionym sezonie i wspanialych szczeniaczkow :)

Posted

Dzięki SuperGosia :oops:

Ja takze chcę złożyć wszystkim forumowiczom zyczenia Spokojnych i Radosnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2007.

Kartki jeszcze nie zrobiłam, a święta tuż, tuż. Muszę się dzisiaj zabrać za to.:razz:

Posted

My również składamy wszystkim najlepsze życzenia.
Niech tegoroczne Święta upłyną Wam w cieple rodzinnej atmosfery,a Nowy Rok przyniesie wiecej radości,niż smutków,więcej przyjaciół,niz wrogów,samych pogodnych i radosnych dni.
Dla Waszych ukochanych psiaków,dużych,smacznych kosteczek,miękkich posłań i dużo zdrówka,abyśmy mogli się jak najdłużej cieszyć z bycia razem!:tree1:

Posted

Z okazji zbliżających się świat postanowiłam zrobić małą świąteczną sesje..
Zaczeło się od smakowania łańcucha (trzeba sprawdzić czy jest jadalny)

Później w ząbki wpadała bombka:

Która później wyglądała tak:

Taka sesja jest bardzo męcząca i nudząca:

Później przyszła pora na Nesie, której sesja do gustu nie przypadła:

Więc Trampuś postanowił pomóc:

Ostateczna wersja wygląda tak:

I wraz z tymi zdjeciami pragniemy wszystki miłośnikom przegubowców złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
Miękkich płatków śniegu za oknem, ciepłych bamboszy przy pachnącej choince i sypiącym iskrami kominku, a także wymarzonych prezentów i spokoju w sercu!

Marta, Neska i Trampek

Posted

Ja również pragnę złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia:

"Już choinka zielona w kąciku się błyszczy
To lampki i bombki-
w tle radość najbliższych.
Karp świąteczny na stole,
Kolęd miłych szmer
Niech święta na dobre
w Waszych domkach- zagoszczą się.
Opłatkiem, jak chlebem gorącym
podzielcie w Wigilię się,
Niech serca się Wasze radują
W NOWEGO ROKU DZIEŃ!"

Tego Wam życzy Roxana z całym swoim przybytkiem :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...