Brzdąc Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :loveu: Dzięki Neris :loveu: tak jak obiecałam prezentuje jeszcze do ostatecznej kolekcji nasze kotki. Szara to Libia-jest u nas ok 4 lat znaleziona jako kociatko zimą na -20st mrozie -było ich wiecej ale u nas w domu "wyladowała" trójka tylko ona nam z tej ekipy ostała. Czarny kitek to Pumek-Pumeks.Ulubieniec Wilgi i Coli.Pumek to tez znajda-3 tyg.leczyliśmy mała kuleczkę ze wszystkich możliwych chorów świata (miał około 4 tyg.jak został sam) i teraz cieszy nas swoim błyszczacym jak u pumy ciałkiem :lol: jak widać cudownie komponują się z jamnikami.Libia z Ob-la-di (Olinką) a Pumek z Sampem:loveu:
Roxana Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Nie, no fantastyczna ta Wasza gromadka Brzdącu. Jeden zwierzak od drugiego śliczniejszy ( ale Cola i tak jest moją faworytką :razz: ). Z takim stadkiem to też macie całkiem wesolutko :)
Viz Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ale cudeńka! Przepiękne, wesolutkie mordki! :loveu: Proszę mocno ucałować swoje pociechy! :)
Brzdąc Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 oj całujemy i to codzienie:loveu: :loveu: Brzdącusie oczywiscie dziękują i też każą usciskać Viz i jej jamolki:multi:
Viz Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jamniolki moje uściskane :loveu: Swoją drogą... przydałoby się przypomnieć zdjęciami o naszej obecności. Niedługo spróbuje coś zrobić. :)
kiwi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 juz mi sie chce wyc z bezsilnosci chcecie zobaczyc zaszczytna hodowe, ktora juz 5 miot spzredaje! i ktorej jamniki sa znane w calej polsce?? prosze bardzo! http://[regulamin]
Neris Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 JEZU, 120 złotych... te małe nawet tabletki na odrobaczenie na oczy nie widziały zapewne...
Roxana Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Brak słów :angryy: Ale jakich ja wrogów mam teraz za ścianą. Dwa babsztyle tam mieszkają, obie mają suczki jamnikopodobne i obie koniecznie chcą je w styczniu dopuścić :mad: Przyszła dziś jedna do mnie i się mnie pyta czy nie zechciałabm Hektora jako tatusia użyczyć :shake: Na moją odpowiedź, że kundli nie rozmnażam zostałam obdarzona takim spojrzeniem, że gdyby wzrok mógł zabijać już bym nie żyła... Nie dadzą sobie nic powiedzieć, nic przetłumaczyć- bo ONE!!!- one chcą i koniec! :mad: A mnie szlag trafia, bo wiem, że do nich nie dotrę... :roll:
AMIŚKA Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 INECZKA pojechala dzis do swojego domeczku:loveu: :loveu: . Będę miala troche czasu aby pobywać na dogo:lol: :lol: Roxana bardzo współczuje takich sąsiadek:mad: :mad: .
Nesuniaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 http://[regulamin]patrzcie jakie fajne ogłoszenie znalazłam :crazyeye: Chyba mamy nową odmiane jamników :diabloti: (chyba że moja wiedza na temat jamników jest tak mała, że nie rozpoznaje już ich :diabloti: ) I jeszcze to wytłumaczenie pilnie, bo maluchy szybko rosną (powinien dodać że szybko rosna i coraz mniej jamnika przypominają).. Nie mogłam się powstrzymać i wysłałam meila z której strony ten szczeniak jamnika przypomina :evil_lol: I żeby nie oszukiwał ludzi...
milena182 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 sliczny jamniczek(nie ten z ogloszenia;))no i setna stronka:smilecol::laola::BIG::drinka::drinking::knajpa::cunao:
brazowa1 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Witam miłosnikow jamnikow i prosze zajrzyjcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36004 Moze akurat spodoba sie na prezent? Cel szczytny-AFN,wplata na psiaki Neris,ktora pomaga nie tylko jamnikom.
Roxana Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ineczka :loveu: Amiśka- sasiadki uważają, ze to ja jestem- DEBIL- dosłownie tak zostałam nazwana :angryy: Bo sama mam 4 psy w domu a "im żałuje" mieć szczeniaki. Tylko, że do nich nie dociera, że trzy psy z mojego stadka zostały wyciągnięte ze schroniska aby miały normalny dom a czwartego psiura- Hektora zabrałam od sąsiadki, bo rozdała wszystkie szczeniaki i został jej jeden z którym nie wiedziała co zrobić- nie chciała go. Ja swoje a one swoje...:shake:
kajolka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 też sobie pozwole zalinkować http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2574301#post2574301 pieniądze idą na jamnisia Ogiego ze Szczecina. niedługo wstawie nowe zdjęcia moich parówek :) Gufi rożnie jak na drożdżach,a nużeńca chyba uda nam się wyleczyć/zaleczyć :D
Nesuniaaa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Pani od jamniczków z kup sprzedaj napisała mi takiego fajnego meila :D : "Chcialam pani pani powiedzieć ze to są jamniczki angielskie i jezeli pani coś nie pasuje to nie musi pani ich kupywac.i nie nabieram ludzi mozna przyjechac i zobaczyć.Więc prosze mnie tak nietraktowac mam dużo innych zdjęć i jezeli pani chce moge je wyslać" Haha dobre co nie:P?
Roxana Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 No, szkoda, ze nie francuskie... :roll: Byłam dziś w naszym schronisku, wziełam rudą sunieczkę na spacerek, a w tym czasie do szczeniarni trafiło aż 5 szczeniaczków :crazyeye: Aż mnie zatkało jak wróciłyśmy ze spaceru. Jak wychodziłyśmy były dwa i to takie już troszkę większe a jak wróciłyśmy- patrzę a tam pięc takich malutkich kluseczek... A jak wróciłam do domu to dopiero była jazda. Myślałam, ze moje psy to mnie zawąchają na śmierć- dosłownie ;)
SuperGosia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wszystkim milosnikom rasy skladamy serdeczne zyczenia: Duzo zdrowia dla Was oraz Waszych ludzkich i jamniczych Rodzin, pieknych prezentow pod choinka, smacznej Wigilii, duzo pieniazkow, bo one zawsze sie przydadza + sukcesow w zyciu zawodowym, ale nie tylko ;) Szczegolne zyczenia dla wspanialych dziewczyn Yoshko, Goni oraz Amiski. Yoshko - dziekuje Ci za wspaniale i bezinteresowne podzielenie sie ze mna czescia wiedzy, jaka posiadasz. Goniu - Tobie rowniez dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi na moje niemadre pytania :evil_lol: Amisko - masz wielkie serce i robisz duzo dobrego, nie tylko dla jamnikow, lecz takze dla ludzi! Sciskam Cie mocno :lol: Specjalne zyczenia dla Szantiny, ktora ostatnio rzadko tu zaglada. Wszystkiego NAJ dla przesympatycznego TZ oraz coreczki oraz niesfornego, ale przekochanego psiego stada :loveu: Wszystkim dziewczynom zycze jeszcze wiekszych sukcesow wystawowych, niz w minionym sezonie i wspanialych szczeniaczkow :)
Yoshko Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dzięki SuperGosia :oops: Ja takze chcę złożyć wszystkim forumowiczom zyczenia Spokojnych i Radosnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2007. Kartki jeszcze nie zrobiłam, a święta tuż, tuż. Muszę się dzisiaj zabrać za to.:razz:
Gonia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 My również składamy wszystkim najlepsze życzenia. Niech tegoroczne Święta upłyną Wam w cieple rodzinnej atmosfery,a Nowy Rok przyniesie wiecej radości,niż smutków,więcej przyjaciół,niz wrogów,samych pogodnych i radosnych dni. Dla Waszych ukochanych psiaków,dużych,smacznych kosteczek,miękkich posłań i dużo zdrówka,abyśmy mogli się jak najdłużej cieszyć z bycia razem!:tree1:
Nesuniaaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Z okazji zbliżających się świat postanowiłam zrobić małą świąteczną sesje.. Zaczeło się od smakowania łańcucha (trzeba sprawdzić czy jest jadalny) Później w ząbki wpadała bombka: Która później wyglądała tak: Taka sesja jest bardzo męcząca i nudząca: Później przyszła pora na Nesie, której sesja do gustu nie przypadła: Więc Trampuś postanowił pomóc: Ostateczna wersja wygląda tak: I wraz z tymi zdjeciami pragniemy wszystki miłośnikom przegubowców złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia! Miękkich płatków śniegu za oknem, ciepłych bamboszy przy pachnącej choince i sypiącym iskrami kominku, a także wymarzonych prezentów i spokoju w sercu! Marta, Neska i Trampek
Roxana Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ja również pragnę złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia: "Już choinka zielona w kąciku się błyszczy To lampki i bombki- w tle radość najbliższych. Karp świąteczny na stole, Kolęd miłych szmer Niech święta na dobre w Waszych domkach- zagoszczą się. Opłatkiem, jak chlebem gorącym podzielcie w Wigilię się, Niech serca się Wasze radują W NOWEGO ROKU DZIEŃ!" Tego Wam życzy Roxana z całym swoim przybytkiem :)
Paulina87 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Nesuniaaa'] To jest boskie... dawać to na kartki świąteczne :evil_lol: :loveu: :loveu:
Recommended Posts