Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sara dzięki! haha super filmik! :lol::loveu:

Moje dziecko niestety jest nadpobudliwe, no ale ma to swoje dobre strony, jak widać :)

A my dzisiaj miałyśmy spacerek: 4 jamnisie (w składzie: 3 długowłosy: Lupo, Neska i jej cudne dzieciątko oraz jeden krótkowłos Teddy), dwa cocker spaniele i jeden pudelek :loveu: Super dogomaniacki spacer po plaży i w lesie. :) Jutro powtórka. Psiaki padły zmęczone, napływały się za wszystkie czasy :evil_lol:
Fotki będą.

Posted

Jak się doczekamy tych fotek:)! Spacerek był super:) Pogoda dopisała i psiaki tez:) Lupuś jest cuuuuudny:)! Do Poznania bierzemy z Martą duże torby więc lepiej pilnujcie swoich jamnisi:D

Posted

No to teraz troche foteczek:)

Wyrodna matka :evil_lol: :

Do startu! Gotowi! Staaaaart :eviltong:

Teddiś:

Lupuś :loveu:

Mokry pies :evil_lol:

Lupuś pływający :eviltong:

Lupuś i Trampek pływający :evil_lol:

Mokre psy :diabloti:

Teddy z patyczkiem :lol:

Posted

ale Wam zazdroszcze tez bym sie z moim Borysem przespacerowala po plazy :(
tylko ze onby za chiny do wody nie wszedl :diabloti: ma uraz...

Posted

Ja myślałam że mój też nie wejdzie:P Nawet wszystkim powiedziałam że moje psy od wody z daleka się trzymają:P A on normalnie jak retriver do wody wbiegł:D

Posted

Amiśka dziękujemy :loveu::loveu:

Teddy zawsze pływał, ale Lupuś jeszcze ani razu. Na tym spacerze zrobił mi niespodziankę i zasuwał jak motoróweczka :evil_lol: Aż ludzie przystawali!

Jeszcze może jakieś fotki? :)

Wyścigi: Teddy Lupo i cockera Avia :)

fala!

motorek napędowy!

:D

:loveu:

Posted

:lol: :lol:

Moje jamniczki jesienne SASANKA Murkamka, ZINKA z Końskiego Raju,SMUŻKA Murkamka:lol: :lol:
czyli ZINKA z córkami:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ale piękności! :loveu: A Smużka (dobrze piszę? sunieczka po prawej ;)) na ostatnim jak Lupuś, kiedy był mniejszy :loveu: :)

Posted

Viz napisał(a):
Ale piękności! :loveu: A Smużka (dobrze piszę? sunieczka po prawej ;)) na ostatnim jak Lupuś, kiedy był mniejszy :loveu: :)

Przecież LUPUS to cioteczny wujek SMUŻKI:lol: :lol:

Posted

Jeśli chodzi o moje dwa to czarny podpalany długowłos Hrabia z rodowodem, natomiast czarny podpalany krótkowłos niestety bez :evil_lol:

Posted

Amiśka dzieci Twojej Zinki są miniaturowe czy królicze?[/quote]

:lol: A tego to jeszcze nikt nie wie:eviltong: ,poczekamy ,zobaczymy:evil_lol: :evil_lol: .W każdym razie mam teraz dwie miniatury królicze albo dwie króliczki miniaturowe:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Są wspaniale i dla mnie najpiękniejsze na swiecie:lol: :lol: .Uwielbiają się spotykać z sobą i bawią sie wtedy i gryzą:lol: .Urządzają fantastyczne biegi:lol: .

Posted

Sara napisał(a):
Patrzcie co mi podrzucili znajomi z belgowego forum http://www.youtube.com/watch?v=xlyN0L4IMck&mode=related&search=

Viz to szczególnie dla Ciebie ! :) Suczka jest genialna !

..............................................................................................
SARA to naprawdę fantastyczny dueat,ale...

Ale ja znam taki sam w Polsce:evil_lol: :evil_lol:

Tak ,tak i uważam że TOBIE i TWOJEJ SUNI nic nie brakuje:evil_lol: :evil_lol:
No może muzyki-dobrze dobranego podkladu muzycznego:evil_lol: :evil_lol:
Na przyszly rok po zimie myśle ze spotkamy naszą SARĘ i jej jamniczkę FIGĘ na pokazach w tańcu:multi: :multi:
FIGA wpatrzona w Swoją Pańcię:lol: http://img227.imageshack.us/img227/7903/rodowodzinkizkonskiegorajuiistrona025vy6.jpg

Posted

AMIŚKA napisał(a):

Ale ja znam taki sam w Polsce:evil_lol: :evil_lol:

Tak ,tak i uważam że TOBIE i TWOJEJ SUNI nic nie brakuje:evil_lol: :evil_lol:

chetnie poogladamy ;) a jamnisia ma boskie umaszczenie :loveu:

Posted

Amiśka :oops: Nam jeszcze sporo brakuje żeby naprawdę COŚ pokazać, aczkolwiek slalomik już mamy i chyba troszkę lepszy niż Henrietta, tzn Figa wkłada w niego całe jamnicze serducho i energię. Muszę jeszcze troszkę popracować nad różnymi figurami, chociaż ona przepięknie reaguje na naprowadzanie więć nie będzie problemu. Po cichu powiem że muzykę też już mamy ;)

FIGA wpatrzona w swoją pańcię, ja to sie najwyżej pana mogę dorobić ;)

Posted

Witam wszystkich! Ja również miałam jamiczka. Pando miał ponad 13 lat, niestety odszedł 15 czerwca 2006 :-( :placz: . Bardzo go kochałam!!! Miał chore serce, a weterynarz nie dał rady go uratować. Zanim zorientował się co mu jest, leczył go na płuca :angryy: . Oto jego zdjęcie:

Mam jeszcze wyżła, Binę - hodowla z Bielickiej Sztuby:

I grzywacza chińskiego, Dinara - hodowla Dwie Tęcze, który pomógł przetrwać mi najgorsze chwile po stracie Pandego:

Posted

Amiśka-zakochałam się na zabój w Twoich CUDACH-prześliczne.Te buzie,łapeczki-jejjjjjjjjjjjjjjjjjjj.Kocham wszystkie Jamniki świata.Ich właścicieli też:evil_lol:.Mam w domu 3 Przegłubowce-Hektorka,Atosika i Dżekusia-Hektoś przybłąkał się a Atosik i Dżek od 3 maja tego roku są ze mną-ze schroniska w Opolu-to Dwaj Starsi Panowie-cudnu i kochani.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...